O daha bekarken ondan hoşlanmaya başladım şu an sevgilisi var (tanıdığım ama yakın olmadığım biri) arada çocukla bakışıyoruz kendimi kötü hissediyorum ama sonuçta o kız yokken hoşlanıyordum. Ne düşünmeliyim bilmiyorum ama onları rahatsız edicek şeyler yapmıyorum/yapmamaya çalışıyorum
Evet çok yanlış bir duru bu. Sevgilisi olmayınca adamın yüzüne kimse bakmaz hayatına birini alınca nedense o adam birden çok değerli olmaya başlar. Yani bir adamın eğer hayatında bir kadın varsa bende ondan uzak durmak için yeterli bir sebep diye düşünüyorum ben. Yani sevgilisi olan bir adama ilgi duymak hoş değil.
Duygularını kontrol edemeyip hoşlanabilirsin ama bu onunla bakışabileceğin anlamına gelmez. Onunla bakışabilmeyi normalleştirmek için "Sonuçta kız yokken de ondan hoşlanıyordum." gibi bir bahane sunuyorsun kendine. Demek ki çocuk aldatmak istese, ki seninle bakışması da aldatmak, kabul edeceksin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de aynı durumdayım ☹️ ama onun sevgilisi yokken demek ki benden hoşlanmamıs ne yapabilirim? Kalbimde hala yeri var ama artık eskisi kadar istekli değilim ona karşı. Gidip konuşmak vb yapmayacağım şeyler şu an..
Tabii ki yanliş Ondan uzak kal Seni istese seninle birlikte olurdu O başkasını seçmiş
Kendine yedek muamelesi yaptırma ona olan zaafını kullanır Bir gün kavga eder ya da ayrılırsa ilk durağı sen olursun. Seninle kendini teselli edip üzerine nasip geçer başkasına gider acılarına kalırsın
Uzaktan uzağa hoşlanabilirsin, duygulara engel olamayız ama kontrol altında tutabiliriz. Mesela bakışma falan demişsin bunları yapma. Madem biriyle beraber,, demek onu tercih etmiş. Buna rağmen sana da bakış atıyorsa zaten pekte adam kategorisine girmeyen cinsten o belli
Sevgilisi olan birine hoşlansam da samimi olmam mesafeli olurum ve uzaklaşırım.. Çünkü kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başka bir insana yapmam.. Yerimi ve haddimi bu konuda her zaman iyi bilmişimdir..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendisi arkadaşlarıyla geliyor yanıma oturuyor sohbet ediyor ben uzaklaşmak istesem de elimde olmuyo o böyle yaptıkça
Aslında sen onda eksik olduğun bir noktayı tamamlamak istiyorsun sevgi görmemişsin babandan ve sevgiye açsın ama yinede yanlış bence ya sevgilisi varken ona bakman hoşlantı geçicidir zaten senin bu durumunda geçecek
Yanlış yapıyorsun. Ama bu içinde bir köşede kalsın sadece tatlım. Ayrılınca sudan bir bahane ile iletişim kurmaya başlarsınız. O zaman zaten anlarsın asıl niyetini..