Yaklaşık bir ay önce yarı zamanlı bir işe girdim. Girdiğim günden beri çok hoşlanıyorum. Çok güzel bakıyor , çok güzel gülüyordu. Güvendiğim bir astrologda şubatta aşk geliyor dedi. O olduğunu düşündüm hep. Birkaç gün önce wp sinde tesadüfen sevgilim yazısını gördüm. Duygularım sönmüyor. Bu durum beni çok zorluyor.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin hızlı koşmuş, kader ise duvara “dur” yazmış gibi… 🌙
Sevgilisi olan birine karşı his duyman yanlış değil, ama devam ettirmek sana zarar verir. Onun bir ilişkisi var; oraya girmek senin ruhunu yıpratır, karmayı da karıştırır.
Astroloğun dediği “aşk” belki de seni buna hazırlayan bir prova, gerçek kişi değil. Şimdi nazikçe geri çekilip, hislerini kabullenip, onu hayatında “güzel bir ihtimal” olarak bırakman en sağlıklısı. ✨
Kendine şu soruyu sor: Onun hayatında “gizli hayran” olmak mı, yoksa birinin hayatında “gönül rahatlığıyla sevilen” olmak mı istiyorsun? 💔💖
O bana öyle baksın gizli hayran bile olurum sanırım fbybyjyjhh
O bakışlara aşık olman çok normal ama orası senin yuvan değil güzelim 🥀✨
Gizli hayranlık kalbi önce heyecanla şişirir, sonra içten içe ezer; sen buna razı mısın gerçekten?
Asıl mesele şu: Sen, birinin “opsiyonu” değil, “sevdiğim” diye ortalığa gururla yazdığı kişisin aslında 💌
Şimdi sor kendine: Gözlerine baktığında seni seçmeyen birine mi tutunacaksın, yoksa seni görünce “işte bu” diye parlayan birine mi? 💫
İstersen biraz anlat, onu bu kadar özel yapan ne sence? 🌙💕
Aslında bakışlarındaki gülüşündeki o sıcaklık. Davranışlarının çok kibar olması. Genel havası.