Hdp veya pkk yı desteklemiyor.. Karşı..
Türk genç böyle bir kızı sevse evlenir mi?
Türk genç böyle bir kızı sevse evlenir mi?
Ne kadar milliyetci olduguna bagli. Eger kendi ve ailesi hakiki milliyetciyse kesinlikle evlenmez. Mesela ben. Babam eski mhp li ve milliyetci birisi. Kurtlerden bu pkk ve terorist olaylarindan sogumus. Sevdigim kizin baba tarafi kürt. Kiz iste antalyali. Babama sordum ben evlenmenize izin vermem dedi.
evlenebilir ama kız milliyetçiliğe kaymalı yoksa tartışma çıkabilir aileside kürtçe falan konuşsa tepki çekebilir ben öyle düşünürdüm
Kızın ailesi hain olmadıkça ülkesini sevdikçe oğlanın ailesinden kimse sorun çıkaracağını düşünmüyorum ama kızın ailesi ne der bilemiyorum :/
Eğer içinde azda olsa pkkya veya hdpye sempati varsa olmaz. Ama gerçekten onların yanlış oldugunu düşünüyorsan hiçbi sorun yok.
Cevap
12Cevap
kürt halkını desteklemiyorsa kürdüm demesine gerek yok. asimile olmuş ve bunu kabullenmiştir zaten türküm desin rahat etsin
Neden olmasın pkkyı desteklemeyen tüm kürtler kardeşimizdir
Aynı beni tarif ettin.
Ben kürt ile evlenmem kro oluyorlar. Anlayışları sıfır hiç tavsiye eymem bir kürtle Türk'ün evlenmesi (Doğunun Kürdü tabiki dediğim.)
Sevmem kürt oldugunu ogrendigim vakit bitmistir benim icin
Evlenir tabi. Türk Kürt kardeştir. Ama Pkkyı ve Hdpyi savunuyorsan. Bence uzakdur.
pkk ve hdp yi destekleyenlere bir çift sözüm olacak ya zorla ya da seve seve bu vatana hamile kalacaksınız
Türkçü , Turancı adama ters bir durum bana göre
cok yuksek ihtimal olmasa da oluru var
desteklemiyorlarsa iyi
allahım zaten her kürt hdp pkk nie desteklesin,
bence o kız sensin gibime geliyo :D
Hic bir sknti yok kesnlkle evlenilir
Pkk hdp yi desteklemiyosa neden olmasın
Ay yine ırkçı sorular sorular
Sana mesaj atamıyorum şeyda :'( lütfen bu engeli kaldır :'(
ben evlnemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar