seçimde istediğin partiye ver yeter ki hdp'ye verme dedi ben yeşil sola verdim ikimizde uçlardayız o biraz ırkçı ben daha pozitifim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni yatırıp dürte dürte ne mutlu Türk’üm diyene dedirtmeli aslında. Üzüldüm çocuğa
aşkom ona kürtçe öğretiyorum swhhhhhhhhhh yakında evlenecez
😂 Milliyetçi değilmiş o kırmaymış o zaman.
yooo bildiğin milliyeçi çok güzel , zeki bir kız olunca etkimden çıkamıyor kırmamak için siyaset bile konuşmuyorrr ama ben konuşuyorum swhh
Sevgilimden bu sebepten ayrılacak oldum hdpye oy atma dedim ayriliriz dedim. O da atmaktan vazgeçti
slkmışşşşşş erkek ahahahahahhahahahhaha kimse kime oy vereceğime karışamaz tavır da koydum erkeğe sadece şimdi siyaset konuşma diyor ayrılmıyor bana çok bağlı ahahahahah ama inadına siyaset konuşuyorum <3
Ben karışmadım tatlım. hdp atacaksan ben yokum dedim. atsa ayrilirdim. Şimdi de lafını etmiyor türk bayraklı fotograflar paylasiyor. milli bilinci yüksek biriyim HDP ysp gibi görüşler özel hayatımda olamaz
belli milli bilinciniz o kadar yüksek ki türkiyede pakistanlı , afgan , surili sapıklar cirit atıyor bir 5 yıl sonra nufüsları 20 milyon olur.
karadeniz bölgesini mülteciler kaplamış ama beyniniz hala kürt düşmanlığına çalışıyor hala da ahahahhhahahahahahahahha yakında bu ülkede azınlık olacaksınız ülke arabistan olcak
PKK düşmanlığı kürt düşmanlığı mı oluyor eşşek seni PKKya ggecit vermememiz Suriyelileri istediğimiz anlamına gelmez. Şimdi s.. tır git kayyumlu seni
ya bir gidin ya bir defolun gidin ülkeye milyonlarca ne olduğu belirsiz afgan , pakistanlı , suriyeli doldu ilerde bunlar mafya , çete haline gelip ülkenin * ... na koyacaklar.
bunlar hala milliyetçiyiz diye geçiniyor ahahhahahahahaha ülkede zaten pkk kalmadı hdp'de kürtlerin legal partisi avanak pkklı varsa hukuk var devletimiz tutuklasın :)
ülke batıyor , avrupalılar ülkelerine almadığı mültecileri türkiyeye yoluyor para karşılığında , ülkede milyonlarcaaaaaa mülteci cirit atıyor hala bunlar hdp pkk partisi , kürtler terörist bik bik diyor.
hadi yallahhh tam fıkralar ülkesi aahjaajjajajajajajjajajajajajja k,,, şar
hdpliler bile sizden ddaha milliyetçi ülkenin başına geleceklerini düşünüp demokrasi , ekonomi , mülteci problemleri için medeni tarafa oy verdiler ahahahahahahahahahhaa yemin ederim komedisiniz.
B. o. k milliyetçilikten oy verdiler. Selo çıksın özerklik gelsin diye verdiler. boş konuşma kayyumlu eşşek.
Sen ırkçı dediğin insanla sevgili kalacak onursuzsun benim gibi dik duruş gösteren birine yaptığın yorum çok komik🤣🤣🤣 burası bizim ülkemiz afganı da surisi de altımızdadır seninki boş muhabbet. Selonuz çıkmadı YPG sevinmedi. Çatla da patla sizin derdiniz bu. Ama her zaman üzülmeye devam edeceksiniz😘
çüşşşşşşşş cehalete bakkkkk valla kimin eşek olduğu belli müge anlıya çıkan eşekler hep sizden ahahhahahahaha. kürtlerin politik , ekonomi zekası sizden daha yüksek etrafımdaki herkes ekonomi , mülteciler ve ülkenin geleceği için oy kullandı sizler gibi kompleksli cahiller değiller.
diğerleri de ülke batarken , mülteciler ülkenin anasını ağlatırken sizi selo selo diye kandırıyorrr ahahhahahahahaha sizi gidi eşşşekkkkkkkkkk koyunlar.
yaa mülteciler , suriyeliler , afganlar çok kontrülünzde ondan her yerde arapça tabelalar var , ondan her gün afgan , pakiler , suriyeliler ülkemizdeki kızlara saldırıyor.
ülke elden gidiyor bu hala kalkıp atv'den izlediği şeylerle kalkıp komik komik şeyler söylüyor çok atv izleme beynin bitmiş ahahahahahah aşırı cahilsin.
bir ülken batıyorrr eldennnn gidiyor yakında türk , kürt kalmayacakkkk ülkenin ekonomi durumu afrikadan daha beter hala çatla patla diyorrr.
kızım yakında çatla patla diyeceğin , çakma milliyetçilik yapacağın ülken kalmayacakkkkkkk ahahahahahahhaha uyuyor bunlar.
avrupa ve amerika medyaları sizlerle alay ediyorrrrr reziller!!! neyse atv izleyen bir cahille tartışamam hadi naşşşşş
ha bu arada hizbullah meclisteee hani kürdistan diyen , kürtlere özerklik isteyen , kadın katilleri meclisteeee senin milliyetçiliğini yerim ben beyni yıkanmış cahil koyun ahahhahahaha çatla patla ahahahhahahahahhaha birileri sizleri selo ile kandırırken hizbullahı meclise soktularrr hadi şimdi çakma milliyetçiliğini al git yallah bilgisiz cahil
Ulan hüdapar en azından pkklı değil amip beyinli. Hüdaparın gücü bbile yok. PKK tarafından sürekli askerlerimiz şehit oluyor kaç tane Arap Afgan kızları tecavüz ediyor kaç tane askerimiz şehit oluyoruz? Matematik bilmez vatansız ezik seni. kudurmaya devam et. Hiçbir zaman sevinemeyeceksin. TV falan da izlemiyorum. Hdplilrr basbayağı da Selo için verdiler çok medeni laik oldukları için değil. Yaşam tarzı olarak konyalilardan daha muhafazakarlar. Boş yapma. Ağlamaya devam et
hdpliler bu ülke ne zaman batsa ekonomik kriz ve mülteci problemleri olsa direkt beynini ülkenin çıkarına göre kullanır.
selo 2015 yılında rte'yi destekleyip içerden çıkabilirdi hatta şimdi bile rte'ye desteği verse içerden çıkar selonun içerde olmasının nedeni seni başkan yaptırmayacağız demesiydi bilgisiz!
yaşam tarzı olarak kürtler inançlı , muhafazakar olsa bile beyin , siyaset , ekonomi olarak sizden çok daha zeki.
sizler hem spıksınız , hem yobaz , hem de cahil!!
ben batmanda yaşıyorum hüdaparın aktif olduğu yerde hizbulahçılar basbaya terörist kendilerine biat etmeyenleri domuz bağı yöntemleriyle öldüren , kendileri gibi yaşamayanları dışlayan pislikler.
ayrıca o askerler sizin askerleriniz tek değil o askerlerin içinde bir sürü kürt var embesil!
suriyeliler , afganlar bu ülkede her gün taciz , hırsızlık suçları işliyor adliyeler mülteci pisliklerle dolu.
her yerde arapça tabelalar asıp bayraklarını göstere göstere yürüyorlar mülteciler.
ama kürtler sırf kürtçe konuştuğu için sizler onlara saldırıyorsunuz iki yüzlüler'!!
hadi kudur şimdi ezik cahil
20 milyon mülteci ve 20 milyon kürtle ilerde azınlık olarak kalacaksınız bu ülkede o zaman milliyetçiliğini görürüz hadi yallah boş beyinli
Askerlerin içinde kürt var diyorsun da ben PKK sempatizani HDP ye laf ediyorum zaten kürtlere değil🤣🤣 kürtce konuştuğu için saldiriyormusum
hahahaha HDPyi meşru göstermek ciin kendini acindirma bee ben kürtceyi öğrenmeye de çalışan biriyim haberin olsun😘😘 pkknın ise tam kuvvet karsisindayim. Hdplilerin Karadeniz ve icanadolu zihniyetinden farkı yok. sadece Selo için oy verdiler. Laiklik için değil. Kendini chpli laiklere yaranmak için modern göstermeye çalışma kendinden utanma 🤣 sevgilim ırkçı deyip halen neden onunla devam ediyorsun onu söyle. Onurun nerede 🤣
Cezaevleri PKK lılarla da dolu bilgin olsun. Hdpli belediyeler önder apo denilen YPG kanallarına çıkıp röportaj veriyor. Ne olduğunuzu gayet iyi biliyoruz ve teröre de geçit vermiyoruz. HDP =PKK. Batman'da sen apo teröristtir desen sana ne tepki verirler alkislarlar mi yoksa sustururlar mi mesela😂😂
Ayrica benim kuduracagim bir şey yok belediyelerim kayyumlu değil.
Acıyorum çünkü kendini begendirmeye çalıştığın biz de medeniyiiiz diye göstermeye çalıştığın CHPliler seni 1 yıl sonra hatırlamaz bile.🤯
derdimiz chp falan değil senin gibi akp medyası ile beyni sulanmış , uluslararası konuları bilmeyen bir cahille bir şey analatılamaz CAHİLSİN çünkü.
bizim derdimiz HUKUK , EKONOMİ , MÜLTECİLER ülke eden gidiyor!!
bir gün yazdıklarından dolayı kendi cehalletinden dolayı yazdıkların şeyleri inkar edeceksin ama iş işten geçmiş olacak milliyetçik yapağın ülken olmayacak çünkü hadi yallah şimdi akp medyası izlemeye dewamke
Aynen derdiniz hukuk ekonomidir kesin😹 hayır tatlim derdiniz Selo ve özerklik. Sokak röportajlarında da görüyoruz. Selo ne derse ona oy veririz diyor çoğu. Yahu zaten bunu tahminn etmek zor değil. Muhafazakar tüm halklar feodaliteci olur. Birinin izinden gider. Emin ol Kürdistan diye bı ülke olsa Tayyip diye kürt bı başkanınız olsa 50 yıl baştan indirmezdiniz. Tayip kayyum atıyor diye düşman oldunuz 🤣🤣 kendini kandırma ve kendini chpli laiklere begendirmeye çalışma. Irkçı sevgilinle de mutluluklar
selo da HUKUK , EKONOMİ , ADALET İSTEDİĞİ İÇİN SELO DİYORUZ.
SELO 2015 YILINDA RTE'Yİ KABUL ETSEYDİ KÜRT HALKININ ÇOĞU SELODAN SOĞURDU.
AMA O NE YAPTI ADALET , HUKUK , EKONOMİ DİYİP SARAYDA YAŞAYACAĞINA ZİNDANDA KALMAYI TERCİH ETTİ.
işte bu yüzden biz selo diyoruz ARAMIZDA FARK VAR.
şimdi bile rte'ye yanlamayı kabul etse içerden çıkar bir günde.
AYRICA FEODALİTECİ OLAN HALK SİZSİZİNİZ MİLLİYETÇİLİK , MİLLİYETÇİL , LİDER TAPARLIK YAPA YAPA 100 YILDA ÜLKEYİ MAHVETTİNİZ BİR ADIM BİLE ÜLKEYİ İLERİ GÖTÜREMEDİNİZ.
BİZİM DERDİMİZ LAİKLİK DEĞİL BİZİM DERDİMİZ ADALET DİNDARA DA , ATEİSTTE DE , LGBT BİREYE DE.
ÇOK ŞÜKÜR NE SİZİN GİBİ NE DE CHPLİ LAİKÇİ TEYZELER GİBİ LİDER TAPAR , YOBAZ , MİLLİYETÇİ DEĞİLİZ.
AVRUPALILAR LEŞ OLDUĞUNUZ İÇİN SİZLERDEN TİKSİNİYOR BARBARLAR ÜLKEYİ MAHVETTİNİZ. HADİ YALLAH ŞİMDİ CAHİL
Ulan Erdoğan Suriye'den çıkmayı kabul etmezdi. Selonun Erdoğan'ın tarafına geçmesi için YPG yi satması gerekirdi bu da imkansız çünkü HDP YPG nin partisidir. Hiçbir b.. ktan haberin yok. Git biraz YPG kanallarını izle. Derdiniz lgbt ise Batman'da bı lgbt bayrağıyla dolaş bakayım noluyor size😂😂 feodalite in de Allah'ı doğu toplumudur kendini kandırma. Kör olmuşsun haberin yok. Biz tabiiki milliyetçi olucaz apocu mu olucaktık? Sende zeka ve zekaya dair bir belirti göremedim. Gerçeklere gözünü kapatmissin.
Şuna cevap ver Batman'da apo teröristtir desen nasıl tepki alırsın?
KİMSE APOYU SEVMİYOR Kİ DOĞULULARIN SELOYU SAHİPLENMESİNİN SEBEBİ HDP'Yİ PKK ÇİZGİSİNDEN UZAKLAŞTIRIP KÜRT SORUNUNU MECLİSTE ÇÖZMEYİ ÇALIŞMASI.
PKK ÇOK TAPTIĞINIZ HANİ ÇOK MİLLİYETÇİ DEDİĞİNİZ KİŞİLERİN KOLTUĞUNA YARIYOR.
KAÇ KERE APO P,, Ç DEMEME RAĞMEN KİMSE BİLE BİR ŞEY DEMİYOR DOĞUDA GEL SÖYLE KİMSE BİR ŞEY DEMEZ ÇÜNKÜ HALK MECLİSTE ÇÖZÜM , ADALET , HUKUK , EKONOMİ İSTİYOR.
FEDOALİTE OLAN HALK SİZLERSİNİZ ÖZGÜR BEYİNLİ DEĞİLSİNİZ , MİLLİYETÇİLİKLE BEYNİNİZ YIKANMIŞ , SLOGANLARLA BEYNİNİZ YIKANMIŞ BİREY OLMAYI BİLMİYORSUNUZ.
MİLLİYETÇİLİK , BAYRAK , DİN VB. SAÇMA SAPAN KUTSALLARI ÖZGÜRLÜK , BİREYSELLİK , EKONOMİ VE HUKUK BENZERİ DEĞERLİ ŞEYLERİN ÖNÜNE KOYUYORSUNUZ KİME FEDOALİTE DİYORSUNUZ SİZ KIZIM?
100 YILDIR SÜREKLİ BAŞIMIZA KUTSALLAR ÇIKARIP ÜLKEYİ BİR ADIM İLERİ GÖTÜRMEYİP SÜREKLİ BO.. A SÜRÜKLEYENDE SİZLERSİNİZ.
CİDDEN SENİN NE ULUSLLARARASI HUKUK BİLGİN VAR , NE MEDENİ AVRUPA ÜLKELERİNİ BİLİYORSUN.
GİT ATV DİZİLERİNİ İZLEYİP MİLLİYETÇİLİK TASLAMAYA DEVAM ET HAHAHAHHAHAHAHAHA HANİ DOĞULULULARI DA DİZİLERİNDE BİR ACAYİP GÖSTERİYORLAR.
HALBUKİ DİYARBAKIR BİLE BATIDAKİ TÜM KÖY İLLERİNİZDEN ÇOK DAHA MEDENİ VE ÖZGÜR.
ERKEK ERKEĞE EL ELE DOLAŞMA SERTBEST , LGBT , ÇARŞAF , ŞORT SERBEST CAHİL!
KÜRTLE SİZİN LAİKÇİ , DİNCİ TAYFANIZ KADAR YOBAZ DEĞİL.
BU ARADA ÇOK CAHİLSİN TARTIŞMAK İSTEMİYORUM İYİ GÜNLER CAHİLSİN HİÇBİR ŞEY HAKKINDA BİLGİN YOK KENDİNİ BİR ŞEY ZANNEDİP CEVAP VERİYORSUN İYİ GÜNLER BEBEĞİM :) MUAH ÖPTÜM UĞRAŞAMAM AKP MEDYASİ BEYNİNİ İYİ YIKAMIŞ ZAVALLI ULUSLARARASI MEDYAYI DA BİLMEYİNCE EZİKLİĞİNİ SLOGANİK BEYİNLERİYLE GİDERMEYE ÇALIŞLIYORLAR HADİ BYYYYYYYYYYY
Ulan Selo kendisi aponun heykelini asicsz dedi ayrıca HDP zaten YPG nin partisidir ya salağı. Hiçbir b... ktan haberin yok cidden. Boşuna konuşma doğuluları çok iyi tanıyorum tipik iç Anadolu ve Karadenizliler den farkları yok zihniyet olarak.
Ulam lezbiyen oldum desen anan baban teyzen amcan kafana sıkar haberin yok. Senin gibi cahille konuşmaya gerek yok.
iç anadolu , karadeniz , marmara , ege ve akdeniz bölgelerinin de kafa olarak birbirinden farkı yok.
bir taraf dinci yobaz diğer taraf laikçi yobazlar.
KÜRTLER BU YÜZDEN SİZE MEDENİYET ÖĞRETECEK..
MERAK ETME LGBTLİLERİN ÇOĞU DOĞULU LGBT TÜRKLERİN AŞIK OLDUKLARININ ÇOĞU DA DOĞULU KİMSENİN KİMSENİN KAFASINA hadi ordan YOK.
HA BU ARADA DİKKAT ET SELO , KÜRT KÜRT DİYE ÖLMEDE BELLİ Kİ KUDURUYORSUN HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAH.
neyse " KÜRTLER SİZE MEDENİYET ÖĞRETECEK" DİYİP BEN KAÇAR BYYYYYYYYYYYY CAHİL AHAHAHAHAHAHAHAHAHA BU ARADA DEMİŞTİM ZATEN ege , akdeniz bölgelerinizde laikçi yobazlar matah değiller PEK KÜRTLER ONLARADA HAK , HUKUK , ADALET , EŞİTLİK , ÖZGÜRLÜK , BİREYSELLİK ÖĞRETECEK YANİ MEDENİYET HADİ AĞLA ŞİMDİ BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MUAH ÖPTÜM MUCKS
Sen bize hiçbir b.. k ogretemezsin. Öğretmenlerini bile Türklerden alıyorsun. Önce şehirlerinizden okumuş insan çıkarın kı "zorunlu doğu hizmeti" diye bir şey olmasın. Önce kendi g.. tünü kurtar tatlım🤩 hatta önce şerefini kurtar da ırkci dediğin biriyle sevgili kalma 🥰
Kendini medeni göstermeye çalışma kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Kürtler lgbt ye asla saygı duymaz. %1 anca onlar da kadıköy'e İzmir'e kaçarlar. nevruzda lgbtlileri dövüyor Diyarbakırlı kürtler hahahahhaaha
Kendinden utanma kendini yukarda yazdığın "medeni tarafa" yaranmak için farklı göstermeye çalışma çünkü ne sen ne ben inanıyoruz. Hadi işlerim var güle güle
ahahahhahaha ya sen dağda mı yaşıyorsun ankaranın ötesine gitmediğin çok belli bu nasıl cahillik ya okumuş insan diyor?
- nusret , czn burak , sidar şahin , mehmet emin adin , geylani can , aynur doğan vb. bir sürü kürt uluslararası çapta türkiyeyi temsil ediyor.
uluslararası çapta bile türkiyeyi temsil eden isimlerin çoğu kürt sen ne konuşuyorsun hala
sen ne diyorsun değişik , rezil.
BAK BU DA DİYARBAKIRDA DÜNYANIN GİRİLMESİ EN ZOR OKULLARINA KABUL ALAN 3 ÖĞRENCİ HEMDE TAM BURSLU : shiftdelete.net/harvard-ve-brown-universitesine-diyarbakirdan-3-ogrenci
BU DA YİNE DİYARBAKIRDAN : DÜNYADA ULUSLARARASI ÇAPTA 9 OKULA TAM BURS ALAN BİR KIZ ÖĞRENCİ 9 OKUL ÇOK ÇOK ZOR BİR ŞEY OLAĞÜNÜSTÜ BİR BAŞARI
www.haberturk.com/.../102156088-dunyanin-en-parlak-100-ogrencisi-arasina-girmisti-harvard-ve-stanforddan-kabul-aldi
BU ARADA BEN DE SİİRT TÜRK TELEFOM FEN LİSESİNDEN MEZUNUM SİİRT KÜÇÜCÜK YER OLMASINA RAĞMEN HER SENE İYİ OKULLARDAN EN AZ 200 ÖĞRENCİ TIP , MÜHENDİSLİK VB. EN İYİ OKULLARA VE BÖLÜMLERE YERLEŞİYORLAR.
ZORUNLU HİZMETİNDE OLMASI SİZİN AYIBINIZ ÜLKENİN O BÖLGEYİ GERİ BIRAKTIĞINI GÖSTERİYOR.
NE YANİ ŞİMDİ SEN REZİLLİĞİNLE , ADALETSİZLİĞİNLE ÖVÜNDÜN MÜ AHAHAHAHHAHAHA
ÇÜŞ BU KADAR CAHİL BİRİYLE TARTIŞTIĞI MI BİLMİYORDUM!
AHAHAHHAHAHA HADİ NAŞ CAHİLLLLLL ATV'DEN AŞİRET FİLMLERİNİ İZLEYİP ÜSTÜNLÜK MASTÜRBASYONU YAPMAYA SEVAMKEEE GERÇEKLER VE REZİLLİKLER BELLİ.
NEYİN NE OLDUĞUNU TÜM DÜNYA BİLİYOR REZİL HERİFLER SİZ HARİÇ HERKES SİZLERDEN TİKSNİYOR HADİ İYİ GÜNLER CAHİL OLDUĞUNU BİLİYORDUM DA DOĞU DA OKUMUŞ İNSAN ÇIKARIN DİYECEK KADAR DA CAHİL OLDUĞUNU BİLMİYORDUM HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAA NEYSE BYYYY UĞRAŞAMAM SENİNLE REZİL OLDUĞUN YETER
HA BU ARADA SANIRIM ÜLKENİN EKONOMİSİNİN BAŞINA MEHMET ŞİMSEK GELECEK TÜRKİYENİN EKONOMİSİNİN DÜZELMESİ O DA KÜRT BATMANLI KÜRT HATTA TANIDIK AKRABAM OLUYOR.
ULUSLARARASI ÇAPTA BAŞARILI BİRİ MEHMET ŞİMŞEK
SİZLER BOZARSINIZ KÜRTLER DE DÜZELTİR İŞTE HAHAHAHA KUDUR ŞİMDİ BYYYYYYYY
Ulan a... ptal ülkenin her yerinden okumuş insan çıkıyor sizden daha az çıkıyor. 3 5 kişiyi gösterip ma. stürbasyon yapma ayrica czn nusret Aynur hangisi eğitimiyle ünlü hahajahaha
Sizden daha az eğitimli insan çıkması sizin feodal dinci yapinizdan kaynaklı. Ağlamayi kes artık.
aynur doğan uluslararası çapta bir müzisyen sanat dalında dünyanın en iyi orkestralarıyla birlikte müzik üretiyor viyana salonlarında.
czn burakta dünyanın en iyi aşçısı olmaya doğru ilerliyor.
bu arada bir cehaletini daha da düzelteyim EĞİTİM SADECE OKUL DEĞİL BİR ŞEYİ ÖĞRETMEDİR AHAHHAHAHAH YEMEK EĞİTİMİ , MÜZİK ÖĞRENME EĞİTİMİ DİYORUZ YA HANİİ SEN NİYE BU KADAR CAHİLSİN YA AHAHAHAHHAHAHA?
SİDAR ŞAHİN DE MİLYARDER BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ PEAK GAMESİN KURUCUSU DİĞERLERİ HARVARD VB. YERLER DE OKUYAN , ARAŞTIRMACI OLAN BİLİM İNSANLARIMIZ BUNLAR SADECE BİLDİKLERİM BİLMEDİKLERİMİ SAYSAM GERİYE KALAN 6 BÖLGENİZDEN DAHA ÇOK ÇIKAR EMİNİM.
DAHA AZ EĞİTİMLİ DİYOR YAAAA ÇILDIRACAM SİZLER O KADAR EĞİTİMLİSİNİZ Kİ 100 YILDIR ÜLKEYİ İLERİYE GÖTÜREMEDİNİZ , ÜLKEYİ BATIRIP TÜM ZENGİNLİKLERİNİ MAHVETTİNİZ.
FEODAL OLAN SİZSİNİZ YOBAZSINIZZ , ÇİRKEFSİNİZ , YALANCISINIZ , KUDURUKSUNUZ.
GEÇE GÜNDÜZ İÇİP KARILARINIZI FÖVÜP IRGAT GİBİ ÇALIŞTIRIYORSUNUZ , MÜGE ANLIDA EĞİTİM DURUMUNUZU GÖRÜYORUZ AHAHAHHAHAH EŞŞŞEK , İNEK SKİP KÖY SKİŞMESİ YAPIYORSUNUZ.
100 YILDIR BİLİM , ADALET YERİNE DEVLET TAPARLIK YAPIYORSUNUZ BİZLER BİLİM YANİ DEVLET TAPARLIK YAPANLARA FEODAL DİYORUZ AHAHAHHAHAHAHAHAHA
KUDURRR KÜRTLERİN DİNCİSİ BİLE SEKÜLERİNİZDEN DAHA MEDENİ EĞİTİM , EKONOMİ ENDEKSLİ DÜŞÜNÜYOR.
SİZLER MEDENİYETTİ İÇMEKTE , GİYİNİŞTE ZANNEDİYORSUNUZ AMA BİZ KÜRTLER EKONOMİDE HAK , HUKUKTA BU YÜZDEN YAPAYSINIZ VE AVRUPALILAR SİZDEN TİKSİNİYOR AĞLA ŞİMDİ TÜRKİYENİN EKONOMİSİ İÇİN YAVLARDIĞINIZ ADAMLAR BİLE KÜRTTTTTTTTTTTTTTT.
AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA CAHİLL ŞEY MÜGE ANLI , ATV İZLEYİP MİLLİYETÇİLİK YAPMAYA DEVAM ET GERÇEKLER BELLİ
BY MUHATAP OLAMAM HEM CAHİLSİN , HEM YOBAZ , HEM IRKÇI MEDENİYETTEN UZAK YANİ BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
EĞİTİMİN TANIMI BU DA MİLLİYETÇİLİK TASLIYOR DAHA EĞİTİMİN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR EĞİTİM NE OLDUĞUNU ÖĞRENDE REZİL OLMA : belli bir bilim dalında, belli bir konuda bilgi ve beceri kazandırma, yetiştirme ve geliştirme işi.
AĞLA ŞİMDİ BYYY CAHİLLE , MİLLİYETÇİLİK TASLAYIP EĞİTİMİN BİLE NE OLDUĞUNDAN Bİ HABER BİRİYLE TARTIŞAMAM
Ulan müge anliya Türkler en azından çıkabiliyor siz müge anliya ciksaniz babanız ananızı vurur niye TV ye çıkıyorsun diye aaa.. ptal. heruerden eğitimli insan çıkar sizden az çıkıyor BU GERCEKTİR KUDURRRRRMAAA AGLMAAAAA.
kayyumlu eşşek seni. Senin gibi Avrupa g. tu yalamıyoruz kendi devletimizle kendi degerlerimizle yaşıyoruz. hiçbir zaman nasip olmayacak terörist seni😂😂😂 terör belediyeleriniz pkklılara yardım için hendek bile kazdı.. Selo çıksın diye oy atıyorsunuz ne eğitim ne ekonomi umrunuzda a... yav git biraz insan içine cik. Dağ essekleriyle konuşmuyorum. Bu sondu. S. tir git.
SİZLERİ DE BİLMESEYDİK NORDİK ZANNEDERDİK ALLAHTAN TÜRKİYEYİ BATIRAN CAHİLLER OLDUĞUNU BİLİYORUZ.,
ULUSLARARASI MEDYADA KÜRTLER ÖZGÜRLÜKCÜ , ORTADOĞUNUN MEDENİLERİ OLARAK GEÇİYOR.
GİT EĞİTİMİN NE OLDUĞUNU ÖYLE GEL BENİMLE KONUŞ ZATENN EHEHEHHEHE SENİ GİDİ CAHİL BYYYY
AMG ssalagi Amerika silah satsın diye YPG kendini kadın özgürlükçü olarak tanıtıyor. Avrupalı efendilerinin gtubu yalamak için değerlerini bile satan bı asagiliksin. Sen gt yalamasan o silahlar nereden gelecek. Ulan Amerikalı seni takar mı a... q. kendi devletimizde kendi degelrrimizle yaşıyoruz g.. t yalamıyoruz. Kudurrrrrrrrrrrrrrrr. Sondu başka yazmiyroum isim var kaybol
EHEHHEHEHE KENDİ DEĞERLERİN Mİ YAŞIYORSUN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA?
GT YALASANIZ BİLE SİZDEN TİKSİNİYORLAR.
GECE GÜNDÜZ BATAN EKONOMİZDEN DOLAYI ARAPLARA , RUSLARA , ABD'YE GTÜNÜZÜ VERİP ÜLKENİN TOPRAKLARINI , KIYI KESİMLERİNİ , DEĞERLİ TOPRAKLARINI YABANCILARA SATIYORSUNUZ.
RESMEN SAVAŞSIZ İŞGAL ETTİRİYORSUNUZ AHAHHAHAHAHAHAHHAHA DEĞER DİYOR HALA CAHİL YA AHAHAHHAAHAHHAHAHHAA
ÜLKELER BU DURUMUNUZLA ALAY EDİYOR AVRUPA BU SEÇİM SONUÇLARINDAN SONRA TÜRKİYEYE PARA VERİP MÜLTECİLERİ TÜRKİYEYE YERLEŞTİRECEĞİ İÇİN " AVRUPA NEFES ALDI " DİYİP BAŞLIK ATMIŞLARDI BAKSANA NE KADAR DA DEĞERLENİRİZE SADIKSINIZ AHAHAHHAHAHA FIKRA BU KADAR.
İŞİM VAR BENİMDE ÇOK CAHİLSİN CAHİLLE ZAMAN KAYBETTİM RESMEN BYY SON CEVABIM :)
Tiksinseler nolur sevseler nolur a.. ptal. Sen gibi onları efendilerimiz olarak görmüyoruz onların fikirlerini de önemsemiyoruz. Biz baskayiz onlar başka. Seninkiler amerikalı efendilerin silah versin diye iibneeee taklidi yapıyor amarikanin o.. pusu oldular çıktılar ammg ama merak etme TSK kuzey suriyrye Bayraktarları salıp serefinizi namusunuzu kurtaracak dua edin bu vatana ahahahahahahaha. Hadi bye
yukarda yazdıklarımı okudun mu sen?
ülken ruslara , araplara , avrupalılara peşkeş çekiliyor toprakları karış karış satılıyor işgal ediliyorsunuz para karşılığında durumunuz israilin filistin meselesi gibi olacak hala tsk falan diyor ya senin beynin var mı ahahahahahhaha? neyse byyy uğraşamam yaşasın bayraktar diyelim bizde bu cehalette karşı ahahhahahahaa
Bize hiçbir şey olmaz tatlım sen bizi dert etme. Bize bir şey olmadı ilerde de olmaz. Sen rojavaya çevir yüzünü silah satsın diye de amerikalı yalamaaya da devam et.😘
kanka ülkemiz elden gidiyor ne dediğimi 10 yıl sonra anlayacaksın mülteciler , ruslar her yeri kapıp karılarınıza kızlarımıza tec.. üz ederken şimdiden bayraklarını göstere göstere meydan okuyorlar seloyla kandırılmaya devam et sen ahahahhhhahha neyse uğraşamam seninle.
abd , avrupa ile ilişkileriniz iyi olsaydı ne o kadar genç ölürdü ne de ülke batık anlayacaksın ama geç olacak bugün yazdıklarından da utanacaksın iyi günler.
kişiye göre değişir maalesef ırkcılık kadar pis bir şey yok
Terörist hdp Allah belasını versin köpekler selasını versin hepisinin