Biz batman lıyız annem zaza babam kürt aşireti. Sevgilim Türk şanlı urfadan. Babamı bir türlü ikna edemiyorum bizden olmayan bize yakışmaz diyo sevgilim Türk diye evlenmeme karşı katı şekilde annem de aynı şekilde yalnız sevgilimin ailesi karşı değil ve kabul ediliyorum babama milyon kere söylüyorum adam bir türlü anlamıyor aslında babam razı olursa annem bi şey söyleyemez sadece babamın sözü geçer ailemizde. Bu ayrımcılık nedir neden böyleler ne yer ne içerler nasıl bir anlayış ne fark ediyor Ki sevgilim ve ailesi sorun bile etmezken neden böyle insanlar ne zaman bitecek ayrımcılık bıktım usandım artık bezdim?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu tarz durumları ailelerin çözmesi daha mantıklı bence. İş evlilik noktasına geliyorsa sevgilinin ailesi bence bir konuşsun sizinkilerle.
4defa konuşuldu zaten ama adam Nuh diyo peygamber demiyor yukarıdan aşağı bakar Türk olunca
Saçmalık bu ya. Bu millet sırt sırta Kurtuluş savaşı ile bu vatanı kurtardı, ne demek yani bizden olmayan?
Babam kafasında kürdistan hayali kurar ve toprağımız Türk lerin işgalinde der asimile edilioyormuşuz ona göre. Türk sevmez nefret ediyorum diyo kinci biri
Türk'ü kendine damat olarak yakistirmiyorsa gitsin kafasina sıksın. Kizi sevmis karsi çıkmasın bi zahmet.
Şanlıurfalı Türk mü bir şekilde yedirirsiniz. Böyle bir aileden kurtul kaç diyeceğim de bunlar seni silahla kovalar.
Senin pedere özel harekat dayağı şart o zaman 😂
Oy bıktım şu ırkcilardan
Türk yasak mı sana
Oha ne aşireti ya