Erkekler, Kankam Dediğim Kız Sınıfta Sıkıştırdı Napmam Lazım ACİL YARINA TAKTİK VERİN?

Aklımdan Gecirdiğim Son Kişi beden dersinde dolaşıyorduk hep dolaşırız normaldi yani gezerken sınıfa cıkalım ya cok sıcak bunaldım dedi bnde tamam dedim cıktık işte kimsede yok oturuyoruz işte konuşuyoruz normal şekilde cokda yakın arkadaşım ve diğer 2. sevdiğim kankamın sevgilisi bu başladı işte sevgilin var mı diye hicde garipsemem en son kimle beraber oldun dese kızmam cünkü kardeşim sayarım bilmem 2 kere cıktım birileriyle en son 8. sınıfta dedim kız öyle bir baktıki azından cıkmasada 1000 sayfalık roman cıkarmış gibi bismillah neyse ama yani salakmısın olm sen gibi gidipte üstüne atlıcak gibi değil sonra aniden dudağımdan öptü bende ne biliyim sevgilim yok dudaklar kabuk bağlıyor kopara kopara neyse nolduğunu şaşırdım iteklemeye başladı duvara yavaşdan şaşkınlıktan karşıda koymadım ellerimi tutup herşeyi tutan ve iyi arkadaş olan kişiler sevgili olur değilmi o zaman biz niye değiliz dedi bende elini cekip yanağından öptüm ve gittim o gece uyuyamadım cok kötüydüm bir yanda kankam bir yanda belkide hayatımın aşkı kankamda az değil aramız yarın oldu okula gittim girdiğim anda herkez alkış falan gülüşmeler aralarından kız cıktı bende cantayı atıp cıkdım ordan girmedim 3 derse dışarda bedendekilerle basket falan 4. derste boş boş dolaşırken kızı gördüm taşda oturmuş ağlyordu yanında kankam kız ona bakıp sarıldı sonrada elveda dermiş gibi gitti bende assasin gibi izliyorum öğleden sonra tamam demek icin gittim yanına işte spor salonunun arkasındayız ben senin 1 sacının teline kıyamam ağlama gel dedim sarıldı tmam kız ağlama artık derken bana baktı ve ne diyim işte elimi aldı falan +18e gidiyorduda ben yapamadım işte olmaz dedim kankasına anlatacağım aklımda daha şimdide hemen konu actım yazdım ne yapmam lazım acil gercekten bu akşama yazı yazan bin yıl yaşasın allah aşkına
Erkekler, Kankam Dediğim Kız Sınıfta Sıkıştırdı Napmam Lazım ACİL YARINA TAKTİK VERİN?