Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Assddd
. Tipleride sapik gibi pkklilara benziyo. . Bide bacagima bakiyolar. 1 tane yakisikli zayif erkek var oda bacagima bakiyo
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Lise ya da orta okulda ailene anlat
Universite yaa, ama bu online egitime kadar boyleydi yani. Yakisikli olanda bacagima bakiyo bazen, bana yaziyo wp den sans versem mi bilemedim
Üniversiteli olduğuna pek inanamadım ama kaç yaşında olursan ol sapık birine şans verme
Ya yakisikli zayif biri hosuma gitti oglan ama, duzgun erkekle oluncada onunla opusmicen mi yani? Ne farkediyo
Bir tacizciyle sevgili olmamış oluyosun. Şu anda yaşınız küçük büyük ihtimalle, büyüyünce tecavüzcü bile olabilecek kapasitede oluyo. Sakın böyle bir hata yapma böyle biriyle sevgili olursan sana kötü bir şey yapabilir
Ama ben daha once bir erkekle yattim. Yattigim erkekte mi sapik oluyo ozaman?
Kaç yaşındasın 10 ekleyerek söylesene bi
19 yasindayim Şu an . 2004 luyum
Eylul dogumluyum
İnanmadım
19 dolmadi daha 18 gorunuyo resmiyette. Ister inan ister inanma. Bu arada bir kizla yatan erkekte sapik mi oluyo senin icin? Merak ettim
Yetişkin olmamış bir kızlaysa sapık oluyo ve bu bir suç
Hmm yani, bu arada bu cocuktan baska yakisikli zayif bi erkek yok ama ve bana her gun yaziyo. Beni kiskandigini cok cekici buldugunu soyluyi
Olsun sonuçta sapık
Bilmiyorum. Ama bende mi sapigim ozaman, bu cocugu bende kesiyorum gizlice bakiyorum ona
Sen biraz safsın herhalde
Beni begendigini gostermiyo mu bu? Bulusmak bile istiyo benle bu hafta.
Çocuğun sürekli bacaklarına baktığına eminsen hayır göstermiyo
Bakmıyosa evet senden hoşlanıyo olabilir
Arada bir bakiyo , diz ustu etek giydigimden galiba. Zaten son zamanlarda elini omzuma koyuyodu, temas ediyodu benle. Pamuk gibi bembeyaz narinsin, muhtesemsin falan diyodu
Ben bunu hiç sevmedim bu sadece görünüşün için seni seviyo sonrada kullanıp atıcak
Amaan kac kisi evleniyo sanki universitede, zaten yatmam asla ilk 6 ay onla kesinlikle. Sadece opmesine izin veririm
Yinede dikkat et
Ilk bulusmada opmesine izin veririm. Dudaklarimi cok begendigini soylemisti bi ara,
Ne yaparsan yap cidden burada boşuna konuşuyorum büyüyünce çok pişman olucaksın
Neden pisman olucam peki soyler misin? Her sevgili bir birini opuyo
Bu arada tipsiz olsaydi coktan tokati yemisti o cocuk. ya da engellerdim onu. 😂😂😂😂
Bırak baksın
Neden baksin?
Etkilensin bırak
Etkilenince nolcak?
Senden hoşlanır belki
Umarim erkek degilsindir😂😂😂 yakisikli olandan hoslandim ama kullanir mi diye korkuyom
Dene o zaman zor değil ya