Erkekler size soruyorum bir hocam var adı erdem bugün kursuna gittim her kursuna gittim de dizi izlemek için telifonunu veriyor özel fotolarini gösteriyor uyudum zaman montuyla örtüyor beni geçen yıl başka okula gidecekti sonra ben ona neden gitmediğini sorduğumda bana senin için başka okula gitmedim dedi sonra da en sevdiği öğrendiği kim sorduğumda bana yok dedi kimseyi sevmiyorum dedi sonra bana en sevdiğim hocan kim diye sordu bende onur hocam ve sizi seviyorum dedim sonra bana dediki onur hocamı mi daha çok seviyorsun yoksa beni mi bende ona onur hocamı daha çok seviyorum dedim sonra yüzü düştü sonra ona oğlularindan kimi daha çok sevdiğini sormuştum oda bana küçük oğlumu daha çok seviyorum dedi sonrada bana sonra bana telefonumu sana vermicem artık dedi seni uyurken örtmicem artık dedi sonra da ona telefonunuzu neden veriyordunuz bana dedim oda bana hata etmişim dedi artık dersime, kursuma çağirmicam seni dedi sonra bana dediki en sevdiğim öğrenciyi sormuştun bana dedi cevaplayın dedi sonra bana zeynebi seviyor dedi okulda en nefret ettiğim kızı seviyor oda bu kızdan nefret ettiğimi biliyor sonra o bana seni kursuma çağirmicam diyince ben de sinirlenip ona görüşürüz hocam dedim oda duymazlıktan geldi sonrada eve gittim arkadaşlar ben gerçekleri söyledim sizce neden böyle bir şey yaptı yarın ona nasıl davranıyim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoca o kadar da belli etmiş senle ilgilendiğini , sende buna ters düşünce adamın duygularını incitmişsin
Ama gerçekleri söyledim
Düşün sen sevdiğin çocuğa seni sevsin diye herşeyi yapıyorsun sonunda onun seni sevdiğini düşünüp en çok kimi seviyorsun gibisinden bir soru soruyorsun ve seni sevmediğini ondan duyuyorsun ve kalbin kırılıyor , o ne kadar dürüst olmaya çalışsa bile bunu duymak hoşuna gider mi
Bilmiyorum ama sonuçta o benim hocam oda başka öğrencisini seviyor
Bunu bilemezsin ki sqna seni seviyorum diyebilir mi tabi bu bi ihtimal ama
Ya o evli ayrıca o benim hocam
Ooowww biraz garip geldi hoca neden böyle bişi dedi bende merak ediyom
Bende merak ediyorum sence neden öyle dedi
Wattpad hikayesi gibi. Niye benim böyle hocam olmadı sjsj.
Ama sence neden öyle yapti
Kıskanmış herhalde.
Ya neden kıskansın ki
Bence kursuna bir daha gitme, oğulları olduğuna göre baya büyük biri. Kendi yaşıtlarınla arkadaş ol. Hocam da olsa karekterini bilemezsin , kimseye güvenme.
Aynen ama neden öyle yaptiki
Psikolojik olarak iyi değildir belki. Yoksa niye öğrencisiyle yakınlaşmak istesin. Bu sağlıklı bir davranış değil. Davul bile dengi dengine.
Aynen ya bilmiyorum ki
Nasıl bir okul lan okulda uyuyorsun gelip üstünü hocan örtüyor :))
Hep derste uyuyan biriyim
Derste üstünü örten adam öğretmen değildir işte :)
Neden ki
Öğretmen dediğin öğrencileri derse odaklamak için motive eder. Öyle uyuyan öğrencinin üstünü örtmez. Oran buran acilmiyordur insallah uyurken :)
Ona neden beni ceketiyle örtünü sorduğumda bana dediki üşüme diye
:) sen ilgi duyuyor musun hocana peki?
Hayir
Peki hocanın sana ilgisi olup olmadığını mi merak ediyorsun?
Evet
İlgisi varmış senin anlattıklarına göre. Ama duygusal mi cinsel mi onu bilemem.
Anladim
Hoşuna gidiyor mu ilgisi olması?
İstediğini vermemişsin.
Ne gibi
İlgi istemiş, yakınlaşmak istemiş ama başkasından söz ettiğin için anlamış ki bu olmayacak.
Olmayacak oda başka öğrenciyi seviyor
Nispet yapmış. 😊
Nispet neki
Sen beni sevmezsen ben de başkasını severim kafası
Gerçekten mi bunu düşünmemiştim peki yarın yüz yüze gelicez ona nasıl davraniyim
Ben bilmem orasını. Kendi kafana göre davrancan.
Ya ona sürat asmayı düşünüyorum
Amacını anlasam daha net cevaplar verebilirim de tam anlamadım ne istediğini.
Ben mi o mu
Sen... Onun ne istediği belli.
Ne
Sanırım daha çok küçüksün, aşina değilsin bu durumlara.
Aynen hiç sevgilim olmadı ondan bu konuları bilmiyorum
Sevgilin mi olsun istiyorsun?
Hayir
O zaman surat as :) Ki uzaklaşsın. Yoka işler karışacak.
Karışacak derken nasıl yani
Kaşınma bence
Neden
Adamın derdi bel altı çocuum. Yanaşma fazla.
Anladim
Sonunda
Gitme sende
Girmicem onun kursuna gitmemek için temin ettim ona da söyledim oda bana sen bilirsin dedi
Sana aklınca show yapıyor Trip atıyor umursama istemediğin yere gitme sen bilirsin diyorsa ben bilirim sana mı soracaktım de kapat çenesini onun
Tamam yarın öyle derim başka ne diyim
Sadece onu de olsun bitsin .. bence kendi değerini bil bilmeyenleri yerin dibine sokmayı öğren bu hayatta
Sağol teşekkür ederim
Ricaederim Hanım efendi size iyi geceler diliyorum kalbinize iyi bakın 😊🌹
Sağol 😊
Ricaederim 🥰
Hocan sana küsmüş
Küstü ama ben gerçekleri söyledim onuda seviyorum ama onur hocamı daha çok seviyorum
Aman yapma hocam sakat bu işler
Sakat derkenm
Tehlikeli
Nasil
Mesaj at burada anlatamam
Neden
boş ver
Ya söyle berak ettim
Salladım rastgele yazıyorum