Kızlar hocam bana seni kursuma çağirmicam artık dedi?

Erkekler size soruyorum bir hocam var adı erdem bugün kursuna gittim her kursuna gittim de dizi izlemek için telifonunu veriyor özel fotolarini gösteriyor uyudum zaman montuyla örtüyor beni geçen yıl başka okula gidecekti sonra ben ona neden gitmediğini sorduğumda bana senin için başka okula gitmedim dedi sonra da en sevdiği öğrendiği kim sorduğumda bana yok dedi kimseyi sevmiyorum dedi sonra bana en sevdiğim hocan kim diye sordu bende onur hocam ve sizi seviyorum dedim sonra bana dediki onur hocamı mi daha çok seviyorsun yoksa beni mi bende ona onur hocamı daha çok seviyorum dedim sonra yüzü düştü sonra ona oğlularindan kimi daha çok sevdiğini sormuştum oda bana küçük oğlumu daha çok seviyorum dedi sonrada bana sonra bana telefonumu sana vermicem artık dedi seni uyurken örtmicem artık dedi sonra da ona telefonunuzu neden veriyordunuz bana dedim oda bana hata etmişim dedi artık dersime, kursuma çağirmicam seni dedi sonra bana dediki en sevdiğim öğrenciyi sormuştun bana dedi cevaplayın dedi sonra bana zeynebi seviyor dedi okulda en nefret ettiğim kızı seviyor oda bu kızdan nefret ettiğimi biliyor sonra o bana seni kursuma çağirmicam diyince ben de sinirlenip ona görüşürüz hocam dedim oda duymazlıktan geldi sonrada eve gittim arkadaşlar ben gerçekleri söyledim sizce neden böyle bir şey yaptı yarın ona nasıl davranıyim.

Kızlar hocam bana seni kursuma çağirmicam artık dedi?