Sınıftaki Serseri ile Başım Belada?

Derslerimde başarılı bir öğrenciyim. Okuduğum sınıfta bir serseri var. Kendini kral sanan tiplerden. Renkli giyinenlerden. Geberip gitse Dünya çok büyük bir pislikten kurtulur. Öyle birisi. Son bir haftadır bana musallat olmaya başladı. Dersin ortasında durup durup bana tip tip bakmalar. Tipim hakkında dalga geçmeler. Küfürler falan. Bunların hiçbirine karşılık vermedim. Dönüp bakmadım bile. Mesela geçende bana ''Şu ödevi yapsana lan'' deyip defterini önüme attı. Ben onun yüzüne bakmayarak sadece ''Bilmiyorum yapmayı'' dedim. Sonra küfürler falan havada uçuştu. Kudurdu. O ''Bilmiyorum yapmayı'' dedikten sonra hiçbir şey demedim. Duymamazlıktan falan geldim. Sonra samimi arkadaşım peteğin arasına kağıt sıkıştırmaya çalıştı ve yapamadı. Ben yaptım. Geldi burnunu soktu. Vay efendim neden oraya onu sıkıştırmışım? Yine muhattap olmadım. Bu çocuğa sınıfta herkes boyun eğiyor. Herkesi kantine vs. gönderebiliyor ama bana yaptıramıyor. Ben ona boyun eğmediğimden dolayı bana bulaştığını düşünüyorum. Sizce neden bana bulaşıyor? Ne yapmalıyım? Nasıl tepki vermeliyim? Aileme söylemeli miyim? Öğretmenlerime danışmalı mıyım? Nolur yardımcı olun. Çok zor durumdayım.
Sınıftaki Serseri ile Başım Belada?