• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski aşıklar ile zamane aşıkları arasındaki fark nedir?

-Eyll-
-Eyll- Takip Et
Master Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hep eskisi gibi seven yok diyorlar. Nedir aradaki fark?
Nedir Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• _Delikanli_
    _Delikanli_ Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Eskiden teknoloji yoktu. Biriyle konuşurken ötekine mesaj atamıyordun. Facebook, twitter, instagram yoktu. Sosyal medyada fotoğraf paylaşma şansın yoktu. Sevdiğin birdi, tekti. Mektupla da başkasına yavşayacak halin yok. Şimdi herşey çok basit gelir. Teknoloji yokken aşkın, kıymeti vardı, terazisi, değeri vardı. Şimdi istemezsen yan cebi koy havası var gençlerde. Kızlar başına buyruklaştı iyice. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. Önceden annelerimizden, büyüklerimizden dinlendiğimize göre babaların sözü geçerdi. Şimdi kızlar erkeklerle kafa kafaya tutuşuyor. Önceden insanlar el ele tutuşmayı geçin, bakmaya utanırlardı. Şimdi ilk buluşmadan yiyiş başlasın. Muck time; Mod on. Laf olur denirdi, söz olur denirdi kaçak göçek olurdu buluşmalar. Şimdi 1 aylık sevgililer anne baba umrunda değil başlıyorlar sokak ortasında el ele yürümeye. Fark bu eskiden utangaçlık vardı, kızlar biraz daha iyimserdi, erkekler de ilk buluşmadan dudak istemezdi. Galiba bir 50 yıl sonra sokak ortasında seks başlayacak.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

kolaylık.. bırde aıdıyet duygusu azaldı hatta bıttı.. ınsanlar sabrı bılmıyor bılıyorkı bır sonraskı kose basında bekliyor.. önceden özümseyerek yaşanırdı asklar.. sımdı ılk buluşmada yatsakmı dıye sorular var bakınız!! ben bır sene cıktıgım kızın elını tuttummuydu hatırlamıyorum!!! sımdı parkta bahçede orda burada sevsısıyor ınsanlar.. utanmadan!! aılemın serefı nolur dıye düşünmeden! yatıyorda.. nolurkı sanki dıyor! az edep ya hu!!!

17
    8 Yorumla
    • selcukbey
      selcukbey
      +1 yıl

Alternatif çok olunca tahammül az olur

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

@selcukbey gozu etrafda olandan degıl yerde olandan gelır hayır..

Yorumla
    • selcukbey
      selcukbey
      +1 yıl

Geçen bir arkadaş yazmıştı çok hoşuma gitti. Gönlü yarda olanın gözü yerde olur

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

@selcukbey katılıyorum

Yorumla
    • Ahrazadam
      Ahrazadam
      +1 yıl

@selcukbey bu söz benimde cok hosuma gitti. Cokta dogru bence.
      @greeneyes eskiden biz böyleydik. asklar gercekti; aliskanlik hic degildi

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

Tesekkur ederim

Yorumla
    • -Eyll-
      -Eyll-
      +1 yıl

Rica ederim efenim

Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

üstad yine döktürmüşsün

Yorumla
  • polyannax
    polyannax Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

bir mesaja ok diye cevap vermiyorsun uzun uzun aşkını döktüğün yolunu gözlediğin mektuplar yazıyorsun şimdi alınmayan fritözler dert olmuyor ekmek paran varsa illa ki lüksünü istemiyorsun kocaman telefon alamayınca ağlayan çocuklar yok onlara bu rahatlığı sağlayamadığı için bunalıma giren ebeveynler yok... dini yozlaşma yok aldatmak günahsa günahtır işte yok bir anlık hata değil toplum tarafından da kötü gözle bakılan bir olay aşk bu kadar iki dakika önce senin için ölüyorum iki dakika sonra ya ben başkasını buldum demek kadar kolay değil... kadınlar erkeğine kendini göstermek için orasını burasını açmak yerine mendilini dşürürmüş düşünsene... mendilini düşürüyorsun sana meyilim var diyebilmek için...

4
    0 Yorumla
  • Yeşilbaşlıördek
    Yeşilbaşlıördek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Eskiden bir ile görüşebilmek onunla tanışmak bile çok zor iken şimdi çok fazla kolay ve insan kolay elde ettiği şeylerin pek kıymetini bilen bir varlık değil.

8
    5 Yorumla
    • Yeşilbaşlıördek
      Yeşilbaşlıördek
      +1 yıl

Teşekkür ederim eig için

Yorumla
    • elalem_ne_der
      elalem_ne_der
      +1 yıl

şimdi ne kolay anlamadım hanmefendi şimdi ile eski arasında ben fark görmüyorum Türk toplumunun kafa yapısı değişmedikçe hep aynı kalır..

Yorumla
    • Yeşilbaşlıördek
      Yeşilbaşlıördek
      +1 yıl

Şimdi biri ile birlikte olmak teknolojinin de faydaları ile çok kolay, çok uzakta olan biri ile de tanışıp görüntülü konuşabilirsin vs. örnekler çoğaltılabilir ama facebook şifresini vermediği için sevgilisinden ayrılan birini göz önünde bulundursak aşka o kadar önem verilmiyor eskiye nazaran.
      Eskiden aşk zor elde edildiği için değermiş. Bu hep böyle istediğin an hemen senin olsn birşey değerli olmaz.

Yorumla
    • Yeşilbaşlıördek
      Yeşilbaşlıördek
      +1 yıl

@elalem_ne_der

Yorumla
    • elalem_ne_der
      elalem_ne_der
      +1 yıl

Haklisin benden artı 1 sana

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

182

Cevap

• farklıbirinsan
    farklıbirinsan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

eskiden yokluk vardı şimdi çoğu kişi için bolluk var
    eskiden saygı vardı şimdi saygısızlık var
    eskiden hoşgörü sevgi vardı şimdi soğukluk var
    eskiden iletişim zordu şimdi iletişim kolay
    eskiden anlayış vardı şimdi anlayış yok
    eskiden ulaşım zordu şimdi ulaşım kolay
    eskiden utanma var şimdi utanma yok
    eskiden herşeyi yapması zor kazanması zordu kazanılan şeyde zor kazanıldığı için daha değerliydi şimdi her şey basit herşey kolay hedef yok bundan kaynaklı aşkın bir anlamı yok sevgininde anlamı yok =D

1
    0 Yorumla
  • Yunus7
    Yunus7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Çünkü o zamanlar sevginin değeri daha iyi biliniyormuş insanlar o zamanlar gerçekten yürekten seviyor benimsiyorlarmış mutluluğu daima birbirlerinde buluyorlarmış ve bir şeyler kırıldığında çöpe atmak yerine tamir ediyorlarmış.

Şimdi ki böyle mi? Ağzı olan seviyor ve sevgilerini sadece birbirlerine söyleyerek anlatıyorlar oysa sevgiyi göstermek anlatmaktan çok daha iyi değil mi? En ufak bir tartışmada ben giderim kozları ele alınıyor birbirlerinin kusurlarını kapatıcakları yerde birbirinin eksikleri yüze vuruluyor ve en önemlisi hatır kıymet bilinmiyor.

Son olarak diyorum ki , Aşk çok güzel bir şey eğer doğru zamanda doğru insanla yaşandığı sürece.

Sağlıcakla kal.

1
    0 Yorumla
  • HuysuzDeve
    HuysuzDeve Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

Aradaki fark açık ve net olarak moderniteden kaynaklanıyor.
    Eskiden var olan toplumsal ve bireysel algılar şimdilerde özgürlük kavramı içinde her birey tarafından oyun hamuru gibi şekilden şekile sokuluyor.
    Hepimiz aşkı idealize ediyoruz da kazın ayağı hiç öyle değil.
    Erkek ya da kadın, yapamayacağı ya da olamayacağı bir kişi olmaya çalışırken hem kendinden hem de karşısındakinden koparıyor bir şeyler.
    Ayrıca kimse yoğurdum ekşi de demiyor artık, ortalıkta çuvaldızlar uçuşuyor da iğneyi kendine saklayan da yok.
    Yani müşterek değil, benmerkezci olmayı tercih ediyor artık herkes...

1
    0 Yorumla
  • abzürt
    abzürt Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

Eski AŞKlar 🤔 Eskiden internet yoktu krolar yoktu kezbanlar yoktu sokaklarda sevişmeler yoktu hatta el ele bile insanlar tutuşamaz utanırlardı insana saygı vardı iki insan birbirini beğenince hemen evlenilirdi erkekler Ada'm kadınlar mertti.
    Şimdi herşey ortaya döküldü internet insanları kendisine benzetti krolar çıktı kezbanlar çıktı insana saygı kalmadı insanlık yokdan çıktı AŞK çok kolay oldu kimse kimseyi beğenmez oldu alternatif arttı AŞK bitti Kadına şiddet arttı kendi ailesine dahi tecavüz arttı böyle bir toplum bana göre AŞKı da haketmiyor başka birşeyide

2
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Eskiden kız sevdiği erkeğin gözlerine bakmaya utanırdı, erkek de sevdiği kızın elini tutmaya.. ve aşk o zaman güzeldi.. keşke eskisi gibi olsa sevdalar.. ama öyle değil.. eskiden aşıkların göz yaşlarıyla ıslanırdı mendiller şimdi ise gerçek aşk kalmadığından fabrikadan ıslak çıkıyor

7
    0 Yorumla
  • insafagel
    insafagel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Zamane asklari anlik... smsine cevar verme telefon acma hemen bitirir... ama eski asklar oyle mi aylarca sesini duymayac can atarsin hele birde yurt disindaysa aldigin kontorlu kart 30 saniye yeter... o 30 snye deki his herseye bedel... sonra telefonlarda sms 160 krakterin icine sigdirilan kisa cumleler... eskiden bir kiza ulasmak zordu simdi ulasim kolay iletisim kolay ama civisi cikti... goruntulu teefonlarda soyunanlar whatsapdan anlik ciplak resimler... falan falan ... eskiden bir fotograf ne kadar onemliydi cebimizde tasirdik bir kare resmini... simdi heryerden bul daha bir suru sey...

1
    0 Yorumla
  • newlife06
    newlife06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Büyüklerimiz anlatır eski sevdalar baskaydı biri sevdinmi göz gönül kimseyi gormezdi herseyden önce sevgiden öte saygı vardı..
    Simdi öylemi her yeni baslayan (ask) adında (sevgisini) menfate dönüsturmus kendilerince cizgi cekmisler bu tipim degil, meslegi yok vb... Bide ailelere karsı on yargı vardı oturmak cok fazla gelip gitmesinler basında belirlenmis kurallara hayatlarını daim etmek sosyal denen cevrede kendilerine yer tutmak amacları olmus bunlar gibiler her zaman hayatlarında tek kalmaya yasamaya mahkum kisilerdir...

1
    0 Yorumla
  • menimsen
    menimsen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

kizlar artik cok mini minnacik ve cok mantiksiz yuruyor erkeyin iyisini diyil akilsiz olanini ariyor sen kendine es koca ara seni kaldira bilecek bir sey oldugunda bile sirtlayacak omuzlayacak olumune kosa bilecek cinsten nerde oyle kizlar artik simdiki kizlar erkek her dediyime evet desin faceye girme selam verme kizlara, mesafeli ol, beni ara cep telefonu kontrolu yapsin maca karissin giysisine bile karsisin istiyor erkeyin ama hata erkek dediyin biraz kadindan secilecek kadin erkek esitdir ama resit diyildir yani anliycaginiz biraz fark olmali

1
    0 Yorumla
  • melikeeeee_
    melikeeeee_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Bence onlar gercekten seviyordu bakmaya bile utanirlardi ama sevdiklerini de bakarak belli ederlerdi dokunamazlardi siirler yazarlardi pesinden kosarlardi hic usanmadan kiz da sevdigini göstermek icin kendinden bir seyler atardi osmanli zamaninda yasamak vardi ya hep istemisimdir ask o zaman vardi su an ask yok seks var her kes seks yapmak istiyor onlar icin sevmek bu

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İlk defa bir soruya açıklamalı, uzun uzun yazarak cevap vercem :D onuda gizli yapcam :D

Eskiden mektuplaşırdın, o mektubu beklerken, o süreçte onu sürekli düşünürdün. Yani sana kötü birşey söylese bile o mektup aradan baya zaman geçince geliyor. Ya şimdi?
    "Aşkım son zamanlarda canımı sıkıyosun
    1 saniye sonra
    "Ne demek canımı sıkıyosun ya
    1 saniye sonra
    "hal ve hareketlerin iyi değil"
    1 saniye sonra
    "Nası iyi değil ya, ne saçmalıyosun kızım ayrılmak için bahane uydurmana gerek yok."
    1 saniye sonra
    "Ya yanlış anladın beni"
    1 saniye sonra
    ... yanıt yok.

Peki mektup öylemi? kız mesela hal ve hareketlerin iyi değil dediği zaman o sırada çocuk sinirleniyor. Ve o sırada ayrılma tehlikesine giriyor çünkü düşünmüyo
    Ama mektupta, uzun zaman sonra geleceği için, ilk bir sinirleniyo sonra o kafasına takılıyo , düşünüyo
    "Abi kız haklı ya" diyip ilişkiyi uzatıyo
    Ne pişmanlık oluyo ne keder.

1
    0 Yorumla
  • fedaa
    fedaa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Çünkü eskiden bu kadar farklılık yoktu erkekler adam kadınlar kadın gibiydi önceden yılbaşı demeden tarlaya bahçeye giderleri şimdi yılbaşında kocasından izin alıp kız arkadaşıyla bara gidip ictikten sonra sarhostum diye hata yapıyorlar eskiden kadınlar ayran içerdi şu içeri kimse sarhoş olmadığı için hata yapmazdı ya da kılıf bulamazdi ya da erkekler bir başkasının namusunu bakmicaj kadar namuslu adam di şimdi evli olması daha iyi diyorlar kolay verir diyorlar halbuki kocasının durumuna düşse karimi oldurururm der ama aynısını bir başkasının karısına yapar niye çünkü o zaman aldatilmiyor aldatiyor çünkü empati kuramicak kadar bencil şeref yoksunu erkek değil insan bile olamayan biri işte zaman bu yuzden değişti insanlar insan değil

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

aslında arada bir fark yok
    o dönem insanlar aşkı farklı yorumluyordu şimdi ise farklı
    o dönem dokunmak zordu sevdigine
    şimdi dokunmadan sevemiyor insan
    o dönem ulaşmak zordu sevgiline
    şimdi ulaşmadan sevemiyor insan
    gibi durum degişikligi

8
    0 Yorumla
  • El_Guapo
    El_Guapo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 38%
    +1 yıl

hep okuruz tarihte. makinalı tüfeklerin topların üstüne kazma küreklerle, yalınayak gittiler diye. (plevne, çanakkale, kurtuluş savaşı gibi)
    öyle cesareti olan kahramanların sevdaları da kendilerine yakışır oluyor işte. başka türlüsü mümkün mü?
    o kahramanlar yerini klavye kahramanlarına bıraktıkları için olsa gerek o aşklar da yerini whatsapp aşklarına bıraktı.
    aradaki fark bu işte; yürek!

3
    0 Yorumla
  • goldface
    goldface Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl

Gecmise bakinca herkes kendini masum saniyor. Gecmisteki asklarin bugunkilerden farki sadce internetlerinin olmamasi gerisi ayni. Bizler sdc cabuk ulasabiliyoruz o kadar. Onlarda tuketiyordu onlarda karsilik alamiyordu onlarda aldanio aldatiodu. Asklarin yasayisi ayni bence farki yok. Herkes kandirio kendini milleti. Hepimiz ademogluyuz. Cinsimiz bu. Ha birde herkesin aski kendine gore digerlerinden zaten buyuktur en buyuk aski kndi yasar 🙃🙃🙃🙃🙃

2
    0 Yorumla
  • nedesembilemedim29
    nedesembilemedim29 Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 44%
    +1 yıl

Önceden tir tir titreyen Nazlı Yarlar vardı sanırsam, şimdi ise kapitalın getirdiği statüko, kaslı olma selülitsiz ağdasız bacaklar duygulardan önce mantığı getiriyor, evi olsun arabası olsun vs. Bu kapitalizm bitiriyor bizi ey dünyalılar gelin birlik olalım komünizmi getirip sabahlara kadar dans edelim, sabah işe giderken birbirimize nefretle baktığımız yetmiyor mu haa:(((
    #inadınakomünizmulan
    #konunerdennereyegeldiyinemk

2
    0 Yorumla
  • fbsalo
    fbsalo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

1.bp.blogspot.com/.../QQQQQQQQQQQQQ.jpg

Saygı, sevgi daha temizdi bence. Eşler kendilerini birbirlerinden üstün görme çabasına girmezdi. Elindeki ile yetinmeyi bilirlerdi. Kırılsalarda bunu düzeltmeye çalışırlardı. Hemen ayrılma akıllarından geçmezdi. Şimdi oyuncak haline getirdiler evliliği..

1
    0 Yorumla
  • epicfaill
    epicfaill Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 53%
    +1 yıl

Zamane âşıklarının zamane aşklarını 'Nerde o eski aşklar..' diyerek küçümsemesi, zamane aşklarının olduğundan daha değersiz görünmesine ve olması gerekenden daha değersiz olmasına sebep oluyor. Herkes içinde bulunduğu zamanın gereklerine sadece işine geldiği şekilde değil de her yönüyle ayak uydurur ve saygı duyarsa eskiler kadar konuşulacak yeni aşklar da duyabiliriz bence.

1
    0 Yorumla
  • 9koydenkovulan
    9koydenkovulan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 48%
    +1 yıl

Nasılsa yenisini, daha iyisini bulurum düşüncesi sarmış insanları. Zannediyorlar ki seçenek çok; bilmiyorlar ki halbuki onların seçenek olmadığını ve karakterli insan bulmanın ne kadar zor olduğunu.
    Artık aşık diye bir şey de yok zaten. Sadece aşık olmaya çalışan zavallılar görüyorum nereye baksam; sokaklarda, okulda ve aynada.

1
    0 Yorumla
  • Azure_Sky
    Azure_Sky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

eskiden teknoloji bu kadar içimizde değil aşıklar birbirlerinin gözünün içine bakıp sensiz bir hayatı düşünemiyorum sana dokunan yağmuru bile kıskanıyorum gibi kelimelerin bir anlamı vardı şimdi caféye gidip sipariş veriyorlar ardından bir twitter biri facebook kafaları sosyal medyanın dışına çıkmıyor en nefret ettiğim şeydir bu

1
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

daha anlamlı ve değerini yerinde görüyordu.. sevdiğine mektuplar , şiirler yazdıranlar.. duygularını içten dökenlerin karşında şimdi her şey yapaylaştı.. teknolojiyle ilişkilerin yürütülmesi dıjital ortamda mesajlaşarak ilişki yürütme derdine düşünler.. her şeyi açıkça ortaya koymmuyor mu...

1
    0 Yorumla
  • hellokomançero
    hellokomançero Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Ahlaki değerler kaybolmuş. .
    Eskiden saygı sevgi varmış özveri varmış şimdi bencillik var sadece birbirlerini kullanıyor herkes menfaat için birseyler yapiyor ulu orta acele yaşanıyor hersey. Önceden birbirlerini tanimayarak evlenen insanlar hala beraber iken şu an ki gençler evlenmeden boşanmanın hesabını yapıyor.. En önemlisi güven yok..

1
    0 Yorumla
  • excelances
    excelances Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

önceden çevremizle kısıtlıydı. şimdi internetten Almanyada bile sevgilin olabiliyor. kızı tavlamak için mahalleye çıkıp yol kenarında otururduk. ev tlf numarasını verirse tamam derdik. mektupları da unutmayalım. şimdi sevgi için emeğe ve zamana gerek kalmadı

2
    0 Yorumla
  • şizofrenikinsan
    şizofrenikinsan Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.

Eskiden iliskilerin suresi daha cok uzundu her seye katlaniliyodu simdi hemen herkes en ufak bir şeye boşaniyo bilmiyorum bence bu kiyaslama gereksiz ama şöyle bir şey var bu devirdi aşkı çok yanliş anliyolar. Eski zamanda nasil anliyolardi bilemem ama bu kadar cok yanlis anlasilmadigi kesin

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Eski aşıklar tarihe,
    Zamane aşıkları whatsapp durumlarına düştü. :):

5
    1 Yorumla
    • -Eyll-
      -Eyll-
      +1 yıl

Belki bir 100 yıl sonra bizimkiler de konuşulur :D

Yorumla
  • Er-Kek
    Er-Kek Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl

eski zamanda da "eskiden aşklar daha güzeldi" diye konuşuluyordu. Yani zaman ilerledikçe bu kendini yineleyen bir konuşmadır. Fark sadece gelişen ve değişen dünya da insanların önceliklerinin ve değerlerinin de değişmesine sebep ortaya çıkan ve yaşanılamayanların özlemidir

1
    0 Yorumla
  • Ibrahim_Furkan
    Ibrahim_Furkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 66%
    +1 yıl

Aynen öyle eski sevgilim ama 1 tane sevgilim vardı hiç bu kadar sevmemiştim unutamıyorum :( mazide kalsada hala peşinden koşuyorum çok seviyordum ve hala seviyorum da :( ağladığım zamanlarda oldu hala yokluğunda ağlıyorumda :(

4
    0 Yorumla
  • nevinctk
    nevinctk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Tam benim sorum eskiden aşk bu kadar kolay değildi eskiden aşk çok başka aşkti. O yılları gördüm mü Hayır tabikide. sadece masumdu killenmemisti. beyazdi leke gelmemisti. Eskiden sevgililer eline saçına dokunmayı bile esirgerdi. simdi diyorsunuzdur ne sacmaliyor. ask bambaşka ya anlatılmaz eskileri aşkı. Ama şuanki dünyanın haline bak zina yuvası aşk karşılıksız ti şimdi karşılıklı oldu.😁çok yazdım

1
    0 Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Simdikiler ask degil cikar dunyasi yaninda sevgilisi varken bana is atan kiz gordum daha ne olsun guven 0 e olede olmali bole surumlarda erkekler icinde ayni durum adam o kadar kisiye is atiyoki aliskanlik olmus aileye bile ole yaklasiyo kendimizi degistirmemiz lazim ilk once ask kelimesi ALLAH a ask tan gelir ALLAH i sevmek bu kadar basit mi ki olayi fiziksel heyecanlara birakiyosun denilebilir

2
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Benim dönemimde eski aşkların masumiyetinden bahsederdik, kendi aşklarımızın sahteliğinden falan. Oysa şimdi bizim aşklarımız masum ve güzelmiş diyorum zamane aşklarına bakarak. Galiba bu bir döngü... herkesin aşkı kendine güzel. 😃😃

3
    0 Yorumla
  • TR4MBOLİN
    TR4MBOLİN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Eskiden vücutlar değmeden kalben değer verilerek sevilirdi. Şimdi herkez birbirine kenetlenmiş aşık olduğunu sanıyor.
    Ne demiş üstad;
    https://i.hizliresim.com/zrQQP4.jpg

1
    0 Yorumla
  • Boğa06
    Boğa06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Çok fark var. Saygı, sevgi, anlayış, hoşgörü en önemlisi seviye vardı. Kız arkadaşımızın elini tuttuğumuzda şanslı hissederdik. Sonra şarkılar vardı sevgiyi aşkı ifade eden, cep tel. yoktu onun yerine sayfalarca mektuplar şiirler vardı, buluşmalar bile günler öncesinden planlanır kısacık saatleri doya doya yaşamaya çalışırdık. Bir de kız arkadaşlarımızdan naber pampa, kanki gibi şaçma laflar duymazsınız.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şimdiki aşklar daha yapmacık. Eskiden teknoloji yoktu. Victoria Secret mankenlerini veya Biscolata erkekleri görüp onlardan etkilenip, sevgilinden soğumuyordun. Eskiler çok daha masum ve güzeldi. Eskiden yüz yüze görüşmeler vardı. Eskiden aileden kaçamak yapıp sevgiliyle buluşma vardı. Ya şimdi? Herkes almış eline bir telefon mesajlaşır olmuş. Kim bilir o esnada başka kimlerle mesajlaşıyor.

1
    0 Yorumla
  • hexeleyinaşkı
    hexeleyinaşkı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

aşkın zaman farkı olmaz ki aşık olduğunu zannedip aşık oldum diye gezip ertesi gün farklı düşünen andavallar her zaman dünyadaydı aşkı bozanlarda bunlar zaten eski aşk yeni aşk farkı yok aşktır bu zaman etkileyemez kişiler etkiler :)

2
    0 Yorumla
  • Herhangibiriişte
    Herhangibiriişte Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Eskiden mektup varmış adam mektubu yaziyormus mektup gelene kadar kadın sinir hastası oluyormuş
    Şimdi de whatsap var işte adam online oluyormuş kadına yaziyormus kadın sinir hastası oluyormuş yine
    Bir fark göremedim 😛

1
    0 Yorumla
  • Rabiaerkuss
    Rabiaerkuss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

eski aşıklar ölümü bile göze alıyorlardı. Şimdiki aşıklar anca yatakla ilgilenirler. insan sevdiğine bu yüzden mi yaklaşmalı? eski aşıklar ölümüne severken şimdiki aşıklar şart koşuyor. birlikte olmazsak biter gibi..

1
    0 Yorumla
  • Reesee
    Reesee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50 , eic 31%
    +1 yıl

eskilerde arztalep

kısaca özetlemeye çalıştım. Bu arada o gözler gerçek mi !

1
    4 Yorumla
    • -Eyll-
      -Eyll-
      +1 yıl

İvet :D

Yorumla
    • Reesee
      Reesee
      +1 yıl

peki o gözlerde kaybolanlar için bir rehber uygulaması felan varmı?

Yorumla
    • -Eyll-
      -Eyll-
      +1 yıl

O yok işte daha sponsor bulamadık asdf
      Devlet bize bakmıyor :D

Yorumla
    • Reesee
      Reesee
      +1 yıl

ağaçları kesen devletten gökyüzü gibi bir gözde rehber uygulaması başlatmak biraz abes olurdu zaten :) eee kaybolanlara tavsiye olarak bir kaç not bırak bari de kaybolan çıkışı bulabilsin :)

Yorumla
  • Snack87
    Snack87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Çok fark var dizilerde olan tabi şu ölümsüz aşk dedikleri olanı diyorum eski aşklar sonra sanatcıların ünlülerin felan biraz onla biraz bunla gezip ayrılmaları felanda yeni aşklar işte :D çaktın mı aradaki farkı.

1
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.

eski aşklar değerli anlamlı uzun süreli idi bir ömür sürerdi kırmazdı insanlar bir biri aşkı dolu dolu ölünceye kadar yaşardı günümüzde ise aşk yok oldu hoşlanma beğenme var buda aşk sanarlar evlilik olur ama hoşlanma beğenme olduğu için uzun sürmez ayrılık olur aşk yok günümüzde ilişki var anlık zevkler

1
    0 Yorumla
  • SkinnyXXX
    SkinnyXXX Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

bundan 7-8 sene evvel yani biz o zamanlar 14-15 yaşlarındayken asıl sevgil, aşk o zamandı, şimdi yaşı başı aldık 23 oluyoruz. bizden sonra gelen bu bu ergenler'de herşey yatmak, sevişmek olmuş?

Ya biz yanlış yaptık. ya bunlar çok aceleci?

4
    0 Yorumla
  • KızılErik2
    KızılErik2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 59%
    +1 yıl

İki tarafında birbirini çıkar beklemeden sevmesi.
    Cinselliği evlenince yaşayacaklarının farkında olmaları, birbirlerine cinsel açıdan yaklaşmamaları.
    Ve terk etmek nedir bilmemeleri.

2
    0 Yorumla
  • AyıBoğan000
    AyıBoğan000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ne zaman o senin bildiğin zaman,
    ne sevda gördüğün masallardaki.
    eskiden,
    halı tezgahında dokunurdu aşklar,
    nakış nakış, körpe kız ellerinde.
    mendillere yazılırdı isimler,
    yüreklere kazılırdı gizlice.
    sevdalılar asil ve de yürekli
    sevdalar, kavgalar iki kişilik.
    oysa şimdi;
    çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde.
    meşru sevdalardan,
    gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara,
    günahkar gecelerden.

Tut yüreğimden Ustam alıntı okuda öğren eskiden nasılmış...

0
    0 Yorumla
  • Geceninayazı
    Geceninayazı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Ahh ulen ahhh önceden yolda yürürken o kaldırımın diğer tarafında ben diğer tarafında yürürdük. El ele tutuşmak mı utanırdık ellerimizin birbirine değmesinden. Kıyamazdık ona saçının bir teline dokunmaya

1
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Eski asiklar surreal, gercekdisi, idealist islerin pesindedirler. Simdikiler ise embesil

Aslinda dusununce, iki guruhun da he oldugunu farkediyorum.

1
    0 Yorumla
  • çikiçikidoktoru
    çikiçikidoktoru Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

Eski aşıklardan gerçek aşk yaşayanları efsaneleşmiş popi olmuş ozamanında kolpadan aşkları vardır mutlaka şuanda aynı şekilde aşklar vardır
    aynı şey yani bence

1
    0 Yorumla
  • adam-gibi-adam
    adam-gibi-adam Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

valla ben eskidim mi bilemem
    hatunu yani eşimi mendille tavlamıştım
    sevmek aşk başka ya
    insanın ona yaklaştığını anladığın ana bile ayakları yerden kesiliyo kalp atışları hızlanıyor
    zamane aşkı diye bir şey yok bu zamanda nefsi aşk maal eden mallar mevcut okadar
    yoksa aşk yerinde duruyor

1
    0 Yorumla
  • Puanten
    Puanten Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.

www.kizlarsoruyor.com/.../a40748-eski-asklar-neden-yok buda benden gelsin belki okursun :)

1
    0 Yorumla
  • Framförligt
    Framförligt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hiçbir farkı yok, insan faktörü farkı var ama her insan farklıdır aslında. Hem de çok. Ben babamı annemi bile doğru dürüst tanımazken siz ya da herhangi biri kalkıp nasıl eski insanları, eski aşklar ile şimdiki insanlarla şimdiki aşkları karşılaştırabiliyor? Bence dünyanın en büyük saçmalığı bu.

0
    0 Yorumla
  • Dreamskill
    Dreamskill Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Hey gidi 90'lı yıllar. zor başlar zor biterdi, öyle mahallede gördüğün kızı swarmda check inden bulup sohbete girmek ha? o kızı bir daha görebilirmiydin ki? veya hadi gördün açılabilirmiydin... öyle acı öyle acizceki günümüz aşkları.. kolay başlayıp kolay bitiyor nice masum kız, nice masum aşklar böylece yanıp gidiyor...

0
    0 Yorumla
  • Kutsal_bakire
    Kutsal_bakire Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Eski aşklar daha tatli, samimi ve gercek aşklardi
    Simdiki aşklar her gun ayri biriyle oldugu gibi cokta basitlesti

1
    1 Yorumla
    • -Eyll-
      -Eyll-
      +1 yıl

İnsanlara kolay ulaşılıyor artık haliyle

Yorumla
  • Hejejeje
    Hejejeje Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Eskiden Seni seviyorum sözü bukadar basit bir söz değildi

4
    1 Yorumla
    • Hejejeje
      Hejejeje
      +1 yıl

Şimdi herkesin ağzına sakı olmuşş

Yorumla
  • müendiz
    müendiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

Evvelkiler aşkı aşka kattılar, dünküler aşkı başka tattılar, bugün şehvetine dayanamayanlar, aşkı alıp uçurumdan attılar.

2
    0 Yorumla
  • Thaisse
    Thaisse Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Ask bizim sandigimiz gibi bisey değil eskiden ask nadir bulunurdu simdi masallah ayran gonullu olduk onumuze gelene asik oluoz

2
    0 Yorumla
  • cekko13
    cekko13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

eskiden aramalarımız varsa bunla olur ve buluşulurdu sessiz aramalar ses dinleyip kapatmalar ve dahası

https://i.hizliresim.com/zRD97Y.jpg

1
    0 Yorumla
  • fireballkey
    fireballkey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Eski asklarda samimiyet vardi iki gunluk degildi sevdinmi adam gibi severdin simdikiler artik iki gunluk olmaktan cikmis saatlik bugun bakiyorum baskasi yarin bakıyorum baskasi simdiki asklar artik ic camasirina donmus

1
    0 Yorumla
  • shreddedphysique
    shreddedphysique Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Teknoloji , fazla bilgi , herkezi herşeyi b*k etti..

Ona Erkek buna Kız çok mantığıyla hareket eden bir toplum olduk.

2
    0 Yorumla
  • Robeen
    Robeen Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Eskiden 10.000 SMS vardı, Whatsapp yoktu... Okuyup okumadığını göremiyordun, ne zaman online olmadığını göremiyordun. Bu yüzden uzun sürüyordu, şimdi otu boku biliyosun :D

1
    0 Yorumla
  • 102030405060
    102030405060 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

eskiden bir insan bir insanı severse ölüme kadar severdi. günlük, gecelik, anlık ilişkiler yoktu herkes tek bir kişiye aitti. mükemmel ya of

1
    0 Yorumla
  • GeorgeDandin
    GeorgeDandin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Eskiden aşk daha saf çocuksu bir duyguydu... Şimdi aşkı insanlar istediği gibi kullanıyor. Eskiden sevgiliye, yarene ulaşmak zordu e şimdi bir mesaja bakıyor...

2
    0 Yorumla
  • firtikk
    firtikk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.

eskiden el ele tutusmak bıle yoktu gozler vardı askı gözlerınde yasayan asıklar vardı en buyuk hayallerı ellerını tutup bırbırlerıne bakmaktı ama şu an ulaştıklarının nankörü olmus ınsanlarla dolu etraf. opturmedı elletmedı dıye ayrılan var ya da tek amacı ellemek opmek var eskıden dokunmadan sevmeyı bılmek vardı sımdı ıse sevmeden dokunmak..

0
    0 Yorumla
  • illalazımmıki
    illalazımmıki Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

aradaki fark, maddiyatın duyguları eritip satın alıyor olması, fast food duygular, gelişmemiş kişilik, cahilliğini bilge addetmek, vs vs..

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (193)
Devamını Gör(238)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski aşıklar ile zamane aşıkları arasındaki fark nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski aşıklar ile günümüz aşıkları arasındaki fark nedir? 169 cevap verildi
Eski aşklar ile yeni aşklar arasındaki farklar nelerdir? 11 cevap verildi
Eski aşklar ile yeni aşklar arasındaki farklar sizce nelerdir? 37 cevap verildi
Eski sevgiliye değer vermek ile sevmek arasındaki fark? 3 cevap verildi
Eskiler mi daha güzel severdi, yoksa eski aşklar mı daha güzeldi? 62 cevap verildi
Eski aşklar mı şimdiki aşklar mı daha güzel? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨