Aramadı, mesajıma cevap vermedi, bugün buluşacaktık ama ondan henüz ses soluk yok, aramalı mıyım??

Aramadı, mesajıma cevap vermedi, bugün buluşacaktık ama ondan henüz ses soluk yok, aramalı mıyım??

Geçen haftada anlaşmamız vardı, hadi neyse o gün ise çağrıldı, çalıştı buğutun gün, bugün tatil işten, dün gece kaçta buluşacağız diye sormuştum, yarın olsun haberleşiriz dedi. Şu saate kadar hiç yazmadı aramadı, bende ne yapıyorsun diye yazdım, ama CEVAP YOK. yaa ne yapiyim, arayımmi?

biribirimizi özlemistisk buluşacaktık, 1 aydır görüşmüyoruz. geç oldu biraz daha yazmazsa çıkamıyacam evden..
Güncellemeler
+1 yıl
gecen hafta anlasmamisz vardi, bulusamadiydik onun isi yuzunden.ben kiyameti koparmistim. ee bugunde ses soluk yok. araymmi napiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
7 aydir birlikte oldugum hatta ciddi dusundugum sevgilim
Güncellemeler
+1 yıl
uyuya kalmis.. beni aradi az bir sure sonra, uyudum anlasmamizida unutmadim dedi, hem daha cok erken, neden kiziyorsun ve panik oluyorsun dedi.. yorgundum okuldan direk geldim uyudum dedi.. ve biraz kizdi bana cok abartip panik oluyormussum.. sucmu isledim dedi. hem biz hep gec bulusuyoz daha o saate cok var dedi. herneyse ve bulustuk.. iyi gecti.. iki gun sonra tatilmis o gunde bulusmak istedi.. (cok yogun oldugu halde)