Hala bekliyorum. 3 senelik ilişkim bitti, aradan 2 ay geçti, neden benim beklememi istiyor?

ilişkimiz biteli 2 ay oluyor, birkaç kere aradım mesajlaştık, daha karar veremedim, sağlıklı bir karar verebilmem için zaman gerekli diyor, daha ne kadar zaman gerekli, gerçekten düşünüyor mu neden böyle söylüyor, ayrılığa alışmam için mi böyle söylüyorsun dediğimde de alakası yok diyor, zaman geçtikce umudum da azaldı iyice, ayrıldığımızı yeni anlıyorum, onu unutmak istemiyorum ve hala bekliyorum, napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
sebep benim bazen çok ilgisiz davranmam, sözünü dinlemediğimi , ve sık tartıştığımızı düşünüyo, ve ilerde ciddi bişey olduğunda aramızda, mutsuz olcağmızdan korkuyo, senin aynı şeyleri birdaha yapmıycagını anlamam lazım dedi, bekleyerek nasıl anlıycaksın dediğimde, zamanla anlıycaz diyo ama bu sure zarfında hıc aramadı, ben aradığımda da aynı seyleri söylemeye devam ettı, en son 15 gundur hiç konuşmadık
Hala bekliyorum. 3 senelik ilişkim bitti, aradan 2 ay geçti, neden benim beklememi istiyor?