Gizli Üye(30-35)4 ayAile ile tanışma bir anlam ifade etmez.
Annesi ile tanışma bir anlam ifade etmez.
Yakın arkadaşları ile tanışma bir anlam ifade etmez.
Babası ile tanışma bir anlam ifade etmez.
İlk bir yılın içerisinde konusu geçmiyorsa salın, abla nasihati.
burada birbirlerinin paçasını kurtarmak için düzenini oluşturuyordur der dururlar. Çünkü 20lerinizde sizin bu laflara kanacak kadar a. ptal olduğunuzu bilirler.
Gelmeyin oltaya. Siz ayrıldıktan sonra yüzükle gelirse onu da kabul etmeyin. Çünkü evliliğiniz boyunca senin yüzünden evlendik iması dolanır durur.Sizi emek emek büyüttüler, bu yaşa kadar doğrularınızla yanlışlarınızla geldiniz ve kıymetlisiniz. Kıymetinizi bilen adam altıncı ayda en geç konuya giriş yapar, ilk sene içerisinde gelecek planı yapar. 20lerinizdesiniz, a. ptal olmanızı anlıyorum ama olmamaya çalışın.
Bana da çok değerli bir ablam bu öğüdü verdi vereli hayatımda ilişki üzerine her şey yolunda gitti. Sürece inanın, acele etmeyin, tek bir adamda takılı kalmayın.
Evlilik konusu ciddiye alınmadığı sürece bekar ve hür bir kadınsınız bunu da unutmayın. Ayrılmak için bile bir buluşmaya ihtiyacınız yok. Bir mesaj, bir engel ve bitti.
11 Yorumla- 4 ay
9 kere mesaj atıp engelleyen sonra da engel kaldıran birisi ne yapmaya çalışıyordur sizce?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Aşk var ama 5 yıl ciddi bir süre ve senin beklentin de çok kıymetli, bunu görmezden gelmek insanın içini zamanla yoruyor. Ben olsam kalbimi suçlamadan, net ve sakin bir şekilde geleceğe dair beklentimi konuşur, cevaba göre bekleyip beklememeye kendim için karar verirdim.
06 Yorumla
Soran4 ayDiyorki böyle bir şeyin benim içimden gelip yapmam gerekiyor senin söylemenle olmaz
- 4 ay
Ben senin yerinde olsaydım ayrılırım
- 4 ay
Deki ona ben senin keyfini bekleyemem
- 4 ay
Benim nisanlıma ben rest çektim oda evlilik kafasında degildi ben seni bekleyemem kusura bakma ayrı fikirlerdeyiz dedim 1 ay içinde teklif etti
- 4 ay
Yani kaybetme korkusu vercen ki gerçek niyetini anlamıs olursun ben 2ci yılda yaptım yoksa erkekler yedekte tutuyor eger rest çekersen ve ayrılırsa bi daha yüzüne bakma hemen basksdını bul
Soran4 ay@Jslsleellerlpff Akıllı kadınin hali başka oluyor işte
4 ayEvlilikte olduğu gibi konfor alanında hissediyor monoton ve gayet yolunda giden bir ilişkiniz var. Bir anda seni bırakıp ilk tanıştığı kişiyle ilişkinin heyecanlı zamanlarında hemen evlenebilir klasik erkek davranışı. Artık bir karar vermesi gerek bunu ona belli et.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. erkekler birçok şeyi düzende olsun isterler mesela araba bir milyon bir milyon biriktirip araba almazlar 1.5 ya da 2 yapıp o arabayı alırlar büyük ihtimalle sevgilin evi arabayı düğün parasını çıkarıp üstüne hala biraz para kalsın istediği için bekliyor ama Türkiye ekonomisinde almak istediğin şeye ne kadar yaklaşırsan daha hızlı şekilde senden uzaklaşıyor (enflasyon)
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam klasik “kalp var, yüzük yok” hikayesi olmuş 😅 Eğer gerçekten çok aşıksa, düzenli görüşüyor ve güzel bir ilişkiniz varsa, sorun büyük ihtimalle aşk değil; sorumluluk, maddiyat, korkular falan olabilir 💍
Bence önce sakin bir ortamda net bir şekilde konuş, “Benim için evlilik önemli, sen bu konuda ne düşünüyorsun, kafandaki tarih ne?” diye sor. Cevabı kaçamaksa ve hep erteliyorsa, orada kendin için bir sınır koyman lazım. Sonsuza kadar belirsizlikte kalmak seni yıpratır.
Senin içini en çok ne kurcalıyor, onun ne düşündüğünü bilmiyor olmak mı, yoksa “ya hiç evlenmek istemiyorsa” ihtimali mi? 🥺💫02 Yorumla
Soran4 ayKeşke bilsem hiç adım atmıyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayO zaman top sende aşkım 😔 Net tarih sor ve kendine süre belirle bence 💔✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
4 ayBeş yıl olmuş bir ömür gibi olmuyorsa olmuyordur bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 4 ayEtmemesinin sebebi ne peki. Belki çalışıp birikim yapıp o şekilde evlenmeyi düşünüyorda olabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evlenmeye değer görmüyordur seni.
30 Yorumla
4 ayBirbirinizi seviyorsanız ekonomik anlamda toparlanmayı beklemenize gerek olmamalı. Neden onun evlenme teklifi etmesini bekliyorsun ki? Sen et ve evlenin. Ev, araba, eşyalar... Her neyse... Hepsi alınır zaten zamanla. Evliliğinizi geciktirmeyin boş yere.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayYoook artık 5 yıl mı şimdiye kadar çoktaaannn evlenmiş,
çocuklarınız doğmuş ve ana okuluna başlayacaklardı
zaman şu gibi gitmiş sizin aleyhinize seni daha fazla oylamasına müsaade etme ve ima et ona artık adım atsın yeter ya benim bile içim karardı yazarken beklemekten 😳10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayYani bunu bilemem fakat konuşuyor musunuz ki bu mevzuları?
Ya da sevgililiğiniz nasıl bunlara bakmak lazım eheh burada çok kriter var yav. Belki korkuları var ya da endişeleri, maddi anlamda belkide.. Bunlar konuşup çözülebilir. Konuşulmadığı sürece hep bi soru işareti kalır 😇
00 Yorumla
4 aySen et mesela, ya da konusunu aç, "evlilik durumunda çocuk ister misin? Kız çocuğun mu erkek çocuğun olsun istersin?" bunun gibi sorular sor, zaten geri z. kalı değilse anlar ona göre davranır.
03 Yorumla
Soran4 ayTeklif ediyorum beninle evlenir misin diyip diz çökup yuzuk kutusunu cikariyim
- 4 ay
Ömrünün sonuna kadar evlilik teklifi bekle o zaman.
Soran4 ayBeklixeğimi size kim söyledi
Gizli Üye(25-29)4 ayAynı durumdayız ama benimkisi aileler tanışsın diyor ancak kendisi de korkuyor çünkü uzak mesafeler var. Üstüne kültür farkımız var ben de çok korkuyorum. Keşke sürekli buluşacak türden bir durumumuz olsaydı herkes gibi. 5 seneden sonra öyle wow bir aşk kalmadı ama evlenmek de gerekiyor.
00 YorumlaAsık bir insan evlenme teklifi eder. hatta uzuleceksin ama bu ilk yil belli olur. hadi okuyorsunuzdyr para yoktur ama yine de netlestirilir. cunku asik insan seni seviyorum demekten ziyade ayni zamanda her sabaha beraber uyanmak icin ortam yaratmaya calisir
12 Yorumla
Soran4 ayİlk yıl belli olamazdı o zaman küçüktük yani
- 4 ay
Yine de olur bak daha gecen gun video cikti karsima cocuk 17 yasinda daha lise okuyorlar ileride simdiki karisiyla evlenecegini soyluyor. ki evleniyorlar gercekren. cok cok kucuk yaslarda baslamadiysanizniliskiye 5 yil uzatmalara oynamasi tuhaf. sartlar da musaitse tuhaf. ama hala okuyan vardir paraniz yoktur beklenir ama konusulup da beklenir.
Hiç detay vermeyip mantıklı bir cevap bekliyorsunuz. 5 yıldır napıyorsunuz okul mu, sınava hazırlık mı, iş hayatı mı bunca zaman nasıl geçti mesela. Evlilik fikri var mıydı, birikim ve hazırlık mı yapıyor bu çocuk, aileler biliyor mu? bunlar hep önemli detaylar neye göre yorumlayalım
02 Yorumla
Soran4 ay@mervesse_ Vallaha negatif yorumlarla uğraşamam şu an. Öyle dediğini nerden çıkardın ayrıca? Sanki biliyormuş gibi yorumluyorsunuz ne yaşadığımı? Evlenmesek bile adı konulabilir evlilik meraklısı diyeceksiniz neredeyse komik 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ay
Yol.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir ilişkinin yürümesi için duyguların iki yönden de akması gerekir. Zamanın örtüşmesi ve her iki kişinin de buna hazır olması şarttır. Taraflardan biri gitmek istiyorsa, aynı duyguları hissetmiyorsa, o ilişkiyi tek başına taşıyamazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
4 ay~ Bekletme sebebi önemli, maddi durumu yoksa ayarlamaya çalışıyorsa sorun yok ama evlenebilecek durumdayken evlenmiyorsa ayrılırım, herkesin vakti değerli ~
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yani iyi anlaşmak güzel tabi ama ilişki de evrilmeli evliliğe sanki zamanı gelmiş.. Maddi sıkıntılar mi var yoksa evlilikle ilgili çekinceleri mi. konusmalisin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1- Hiç bahsemediyse ve cinsellik yaşıyorsanız eğer yaşınız 70 bile olsa bu teklifi duyamayacaksın.
2- Beş yıl içinde hiç mi konusu geçmedi? Bence vaktini harcıyorsun.02 Yorumla- 4 ay
Boş konuşmuşsun.
Sen konu aç hatta espiriler yaprken falan arda şaka karişik sen evenellimmi de sonra ardindan hemen şaka yaptiğini soyle burada şu mantik var aklina girer ve duşunmeye başlar
00 Yorumla
4 ayAşkının boyutunu nasıl ölçtünüz acaba? 5 Yıl beraber olup ciddi bir adım atmamış olması büyük bir sorun. Ciddi adım atması için beklememeli ve konuşmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay5 yıldır sevgilisiniz evlik teklifi etmemiş eminim evlilik konusunda geçmiyodur geçse bile tm ya of acelemiz ney yawrum diyordur yani bacım sevgilin seninle evlilik düşünmüyordur
11 Yorumla
Soran4 ayHayır demiyor ben açıyorum oda üniversiten bitince diyor bir sene kaldı ama adım bile atmıyor yani hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBeklentinizi bir şekilde ya belli etmeye çalışacaksınız ya da konuşacaksınız. zaman en kıymetli şey hepimiz için :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayAdam niye evlensin ya. Hayat kolay mı geçinmek. Çocuk bakmak büyütmek
01 Yorumla
Soran4 aySiz evlenmeyin eğlenin
Gizli Üye(25-29)4 ayOyalamadığından eminseniz bekleyin biraz daha zaten eğer biraz daha teklif etmez ise sorarsınız ve sorduğunuzda da geliştirirse eğlenmeye niyeti olmayabiliyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayOlmayabilir*
Soran4 ayYa bunu ben edicem senin sorman doğrumu diyor
Cevap sahibi4 ayYani 5 yıl olmuş belki sıkılmış da olabilir sıkılmaması gerekir ama bazıları böyleler işte
4 ayvalla dahada beklersen herhalde 2-3 çocuk yaptıkdan sonra evlenirsiniz :)
01 Yorumla
Soran4 ayAynennn herkeside sizin gibi sanın
- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
4 ayNe aşkı kız böyle aşk mı olur 😂 ben olsam anında terk ederim 1 kelime dahi etmeden , sendeki ne sabrı böyle?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sen sanıyorsun ki ilişkiniz çok iyi gidiyor.
Ben diyorum ki ilişkiniz gitmiyor. Duruyor.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu nasil ask seven evlenmek ister senle. evlilik dusunmuyor demekki
027 Yorumla
Soran4 ayDimi dimi ya
- 4 ay
- 4 ay
Evlilik sevme kriteri değildir. Evliliği çok abartıyor bu millet. Evlenip aldatması ilk günden kavgalarla gerçek yüzün ortaya çıkması daha mı iyi.
İşine gelmiyorsa, oma uymuyorsa ayrılır kişi, bu kadar basit. Erkek akıllı, evlilik meraklısı kadınlarda iş yok. - 4 ay
Erkeksin zaten.
- 4 ay
Herkesin evlilik merakı yüzünden toplum bu halde. Sınırsızca üreme+yanlış evlilikler.
Evlilik ne ya.
Hayatta daha mühim konular var. - 4 ay
Erkekmiyim eminsin yani @wkertenkele ben erkekmiyim hahahhaah
- 4 ay
@düşünmektükenmektir @HayatKısaKşlrUçyr ahahahah
- 4 ay
Etiketlediğin de aynı zaten.
- 4 ay
Bir insan kadınla olmak isterken neden cinsiyetini kadın bırakır anlamak mümkün değil. Dişil olduğunu düşünmen garip.
- 4 ay
Beraber olduklarını/kendin gibi olanları etiketlemişsindir. Memenin olup olmadığının bilgisini onlarla kanıtlaman bir hayli tuhaf.
- 4 ay
- 4 ay
@wkertenkele fark etttim ahahhaa
- 4 ay
bak takip listesine hep ya 0'dir ya da en fazla 1-2 kişi. kimseyle geçinemediği için sürekli ekleyip ekleyip engellio 😅🤣😝
- 4 ay
@wkertenkele guldurme ahahah kendisi gelip satasti yorumumun altina
- 4 ay
Kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin ki hayatım. Seni bilen biliyor zaten. Boşver😏
- 4 ay
@HayatKısaKşlrUçyr tamam canim
- 4 ay
@KızlarSoruyor moderatörleri engelleyerek üyelere sataşmanın yolunu yapıyorlar. Lütfen ilgilenir misiniz? Biz müdahale edemedik.
4 ayNereden buluyorsunuz bunları demeyeceğim çünkü aynı yolun yolcusu tiplersiniz
02 Yorumla
Soran4 ayAhahahahahahahahaha ne komiksin
- 4 ay
Memeni yerim bak senin zilli
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Resti çek. Devam ya da tamam olduğunu anlasın olayın. Beş yıl ne ya? Bi sene daha beklese anasınıfına başlar ilişkiniz jdjk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok aşık derken? Sen iyimisin 5 yıl olmuş ve seninle evlenmiyor aşık dimi komiksiniz
10 YorumlaVallah her gün görüşmek aşık olduğu anlamına gelmez.
12 Yorumla
Soran4 ayAma vaktini ayırıyor emek yani
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
4 ayimkani falan yoktur belki sen anlarsin o kismini ama normal degil bunun disinda
00 Yorumla Bana görücü geldi bizimkiler olumlu bakıyor de yeterli 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay5 yıldır evlenme teklif etmediyse süpriz yap, sen evlenme teklifi et. 😀😀😀😀şaka ya off hshshd sakın yapma öyle şeyler jdnfnfn bizi rezil etme hdjdjdjdjdjdjd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayben sevdiğini düşünmüyorum seven adını koyar kaybetmek istemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok aşık ama 5 senedir evlenelim demiyor kullan at olursun
00 Yorumla
4 ayBekleme evlenme de. Evlilik bişey değilmiş gördüm şu an
00 YorumlaArtık evlenme adımı atılmalı yoksa ilişki biter sen bu konuda tehditkâr ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Çok seviyorsan beklersin fakat sevmiyorsan artık gidersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ondan olmaz ömrün geçer boyle yok yakınken evlenilecek birini bul
00 Yorumla
4 ayAçık açık bu durumu söyle içinde ve kafanda olanları anlat dile getir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayciddi bir yola girmeyeceksek bitirmek istiyorum de hayır yani her şey uygunsa 5 yıl niye bekletirsin bir kızı madem evlenmek niyetinde de değilsin başta söyleseydin.
00 Yorumla
4 aySebebini sor evlenmeyi düşünüyorsan bunu paylaşmalı ortak zaman belirleyebilirsiniz
00 YorumlaSen evlenme teklifi etsen benimle evlenir misin falan bilemedim ya hiç anlamıyorum
00 Yorumla
4 ayMaddî durumu yüzünden olmadığına eminsen ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Beklemeyip ne yapacaksın? Başkasını mı bulacaksın?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 aySeni tepe tepe kullanıyor. Kullanıldığınla kalacağına senle bahse girerim.
00 Yorumla
4 ayBi 5 yıl daha bekle bakalım belki aşkının pekişmesini bekliyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayAskmatik ilemi olctun cok asik oldugunu? Asik olsa evlenirdi yahu.
01 Yorumla- 4 ay
Yqtaga atana kadar teklif dir 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
4 ayBunu acikca konus ben olsan soylerim beni oyalama diye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Sen peki ima ettin mi ne söyledi ve ekonomik durumunu belki ayarlamaya çalışıyor olabilir
00 Yorumlaİyi geceler
Artık gerçekten yeter 5 yıl biraz daha giderse böyle istenmeyen ayrılık olacak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySen evlenme teklifi et. Sen niye teklif etmiyorsun, incilerin mi dökülür?
01 Yorumla
Soran4 ayBen Kadınım abi
4 aySana deger vermiyor seninle evlenmek de istemiyor bence ve baskasi da var hayatinda kesin benimde 5 yillik sevgilimi dugune bi kac ay kala aldattigini yakaladim ben bence kendjni uzme uzaklas ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBöyle şeyler baştan konuşulmalı bence sen evlilik beklentisinde ve ciddi ilişki niyetindesin ama belli ki o değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOrtalama hicbir bekar erkek evlilik düşünmez zaten normaldir ama 5 yılda çok yani sen ufaktan çıtlat bence alttan alta işle
00 Yorumla
4 ayOnu evliliğe teşvik etmelisin bence zaten 5 yıldan daha fazla görüsuyorsaniz bu konuyu oturup konuşabilirsin sıkıntı olmaz. eger olursa onda bir sorun vardır zaten ayrıca kimsenin sana aşık olduğuna emin olma bukadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYapacak bir şey yok çünkü erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍
Evlilik düşünen erkek bulabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ay5 yıl beklemek çok uzun; aşk varsa da evlilik niyeti yoksa, açıkça konuşup netlik istemen en doğrusu. Beklemek seni ertelemek olur.
00 Yorumla
4 ayAblacım evlenmek ısteyem bır adam 5 yıl deyıl 1 yıl böyle beklmez belkı oyalıyır menfatı var senden bence bır an önce ayrıl sonradan uzulcegını sımdıden uzulmeye basla
11 Yorumla- 4 ay
Sıtın sene beklersin
Hahahaha niye evlensin ki adam mal mi 5 senedir sevgili niye masraf yapsin en son büyük kavga olup baskasina gidicek onla evlencek 5 sene bekliyor ya hahah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 5 yıl uzun bi zaman degil mi biraz fazla deger vermişsiniz beklemekle bence
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat