Bazen 1 ay bazen 1 ,2 hafta karşımdaki insana fazlasıyla anlayışlıyım hiç sorgulamam etmem tek bir konu için anlaşamam oda bel altı muhabbetler ya aldatiliyorum ya da sessiz sedasız gidiyolar cevap alarak şunu duyuyorum sen çok iyi birisin vs vs ee iyiysem dur işte
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Bel altı muhabbet dediğin cinselliklse eğer sağlıklı hiç bir insan cinsellik olmayan ilişkiyle uğraşmaz, ancak çok muhafazakar birini bulman lazım.
Yok cinsellik değilse bel altı muhabbet diye bahsettiğin şey, argo konuşmak falansa karşına çıkan insanlarda sorun var demektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belkide yanlış sorular ve beklentiler ile başlıyorsun. Birazda insan fıtratını araştırın. Yanlış ifade etmeyeyim. Hepimiz bazı insan tiplerini çekeriz ve çekiliriz. Bunda yüz şekilleri, yüz ifadeleri, ses tonları vs. Bunda uzmanlaşan kişiler vardır. Şöyle bir geçmişinize bakıp tipleri inceleyin. Sonra sizi bazen etkileyen tip ( oval, kare, dikdörtgen, uzun vs yüz dipleri) hangisi yüz önce kendinde olmaya bakar ama bunların bazıları birbiri ile asla yapamaz. Genelde böyle bakmayız ama bende şimdi bu suruma bakmaya çalışıyorum. Yeni yeni öğrendiğim bir konu. İnsan yapısı da ilişkilerde önemli. Ayrıca soru sormaktan ziyade hareketlerini sözlerini inceleyin. Gözlerinize ne sıklıkla bakıyor. İlişkilerde önemli bir şey sorduğunuzda cevaplarken başka yerlere bakıyorsa yalan söylüyor olabilir. Daha bunun gibi birçok şey. Bu zamanda İnsan sarrafı olmak lazım birazda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli çiftlere bak... Neden sence adam aldatmıyor. Evlilik aktin de düzenli cinsellik olduğu için... Eğer elin de tutmak istiyorsan bedelini ödersin ya da elinden kayar gider... bedelini ödemiyiceğin erkeğe yanaşma. yani onunla yatmıyıcaksan hiç boşuna yanaşma o erkek için bir hiç olucaksın taa ki yatana kadar. O zaman değer kazanmaya başlarsınız gerçekten. Erkek ve kadını bir birine çeken en güçlü ve temel dürtü bu olmasa niye evliler aynı yatakta aynı yerde yaşıyorlar ki biri İstanbul da yaşasın diğeri adana da... nasılsa evliler... işine gelmiyorsa erkekleri tamamen hayatından çıkart. ınstadan takipçilerini çıkart mesela erkek yaşıtın...
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendini kandırma... Kandırmayalım... karşı cins olduğunuz için ve tüm erkeklerin en kötü ihtimal 3. en önemli kriteri ilişkide olduğumuz kadınla bir cinsel hayatının var olması... olmucak diyorsan istemiyorum da diyorsan çok basit hemen git rahmi aldırt bir de sünnet ol ya da görücü uslü evlen gitsin en kolay 2 yol. İkisi de işine gelmiyorsa bu sefer sen ne kadar samimi ve karakterlisin onu düşün. Çünkü seks için yanaşıyor diyorsun ve istemiyorsun... ama istemediğin bir şey için hiç bir harekette de bulunmayıp devam ediyorsun olduğu gibi 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzdeki ilişkiler biraz taktik işi fakat onlarla da uğraşacak enerji ve motivasyona sahip misiniz, önce bunu bilmeniz lazım. Ben uğraşamazdım açıkcası. Fazla iyi de olmamak lazım diye düşünüyorum. Iyilerin değeri bilinmez. Nasıl entrikalı senaryolar daha fazla izleniyorsa, eleştirisel paylaşımlar çığ olup büyüyor gündem de günlerce belki haftalarca kalıyorsa, iyi ve berrak olan günümüz tüketim toplumunda sıkıcı demek. Ama bana sorarsanız, ilişki yaşamak için yaşanılan ilişkiler zaten bunlar. Yani bir otobüs yolcuğu süresince ilişki mi olur, birde ard arda, döngüsel… Olmamalı. Zamanı gelince, biri gelir, tutar elinizi, sizde onun omuzuna başınızı yaslar ve kendinizi emin hissedersiniz. İşte budur olması gereken bnc.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Şu “sen çok iyi birisin” klişesini duyunca insanın içinden “o zaman neden gitmiyorsun, aşkın bana Eurovision hezimetine döndü!” diye bağırmak geliyor 😅 İlişkilerin kısacık sürüyorsa önce şunu hatırlatmak isterim: Kimyası uymayan ya da hazır olmadığın insanlarla uğraşmak zorunda değilsin.
Bel altı muhabbetlerde rahatsızsan sınır koymakta haklısın, senin sınırların baş tacı! Açıkça ne istediğini, neleri istemediğini paylaşman çok önemli çünkü doğru insan sana saygı duyar, bunu unutma. Ayrıca karşındaki bir anda uçup gidiyorsa, o insan zaten senin güzel enerjine uygun biri değilmiş demek ki! Zamanla denk gelen o “aşkı seven” insana rastlayacaksın, yeter ki kendinden ödün verme. Buradayım, dertleşmek istersen sohbet hep açık! 💙00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
94Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sen elinden gelenin en iyisini veriyorsun, anlayışlı oluyorsun, sabrediyorsun, kırmamak için susuyorsun ama yine de giden gidiyor, kalan da bir bahaneyle uzaklaşıyor. Çünkü sen gerçekten sevmeyi bilen birisin ama karşındaki çoğu zaman sadece geçici hislerle geliyor. O bel altı muhabbetlerde takılman da çok doğal çünkü sen duyguyla bağ kurmak istiyorsun, sadece tenle değil. İlişkilerin uzun sürmesi için önce hızlı teslim olma, kendini hemen açma, sabırlı ol ama karşı tarafı da sabrınla sınama. Gözlerinin içini güldüren biri gelmediği sürece kalbini açık tut ama kapını kapatma. Unutma, senin gibi düşünen biri mutlaka bir yerde var ve seni arıyor. Doğru zaman geldiğinde, senin o iyi oluşun birinin kalbine tam oturacak.
20 YorumlaAmaçları bel altı, bu tür kişilerle yol alamazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğru kişileri seçin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin bu durumun gerçekten çok can sıkıcı ve yıpratıcı görünüyor. Karşındakilere karşı büyük bir anlayış ve sabır gösteriyorsun, hatta çoğu zaman sorgulamadan, kırmadan, incitmeden... Ama karşılık olarak ya aldatılmak ya da sessiz sedasız gitmekle karşılaşman gerçekten üzücü. “Sen çok iyi birisin” demeleri de bir nevi boş bir iltifat gibi kalıyor, çünkü iyiliğin karşılığında birlikte kalmak, değer görmek, yanında olmak beklenir. Ama sen “iyi” olmakla yetinmek zorunda kalıyorsun sanki, bu da seni haklı olarak yıpratıyor.
Biliyorum, bazen insanlar “iyi olmak” ile “sınır koymak” arasında farkı görmekte zorlanabiliyorlar. Senin değerini bilen, seninle gerçekten bağ kurmak isteyen birisi, seni sadece iyi olduğun için değil, olduğun tüm haliyle kabul eder, yanında kalır. İyi olmak bir erdem, ama aynı zamanda kendini korumak ve sınırlarını çizmek de çok önemli.
Bu hissettiğin haksızlık ve yalnızlık çok doğal. Kendine biraz daha şefkat göstermeni, gerekirse karşındakilere “ben bu kadar iyiyim, ama sınırlarımı da korumak isterim” diyebilmeni dilerim. Çünkü senin iyiliğin, değerini belirleyen tek şey olmamalı.
10 YorumlaUzun ilişkilerin sırrı:
1- aldatınca affetmek
2- her gün kavga etseniz bile insanların içinde mutluluk pozları vermek
3- yüzsüz gibi ne yaparsa yapsın yine de terk etmemek, kendinden ödün vermek.
4- bütün duygusal/cinsel taleplerine karşılık vermek. (Hayır dediğin an başkasına gider.)
5- karşındaki insan hiçbir sorumluluk almasa bile bütün sorumlulukları üstlenmek.
6- kadın olsan bile yine de evlenme teklifi etmek düğün veya büyük harcamalar talep etmemek.
Bunları yaparsanız mutlaka uzun süreli bir ilişkiniz olur hatta belki evliliğe kadar gider ama mutlu olabilir misiniz onu bilemem.
Mutlu gördüğünüz o ilişkilerin çoğunda bu maddelerden en az biri mevcut ne yazık ki bu devirde aile ilişkileri bile çıkar ilişkisine dönmüş durumda. Ayrıca kimse uzun yıllar sadık kalamıyor bir yılda bile kaç kez aldatıldığını bilsen kafayı yerdin. Hepsinin bir sınırı var en sadık olanlar bile birkaç yıl sonra aldatabiliyor. O uzun ilişkilerin içinde kaç ihanet, kaç kavga, kaç uykusuz geceler var bilemezsiniz. Bu yüzden o kadar da özenmeyin derim.
22 Yorumla- 1 yıl
Sen?
1 yılSenin hiçbir sıkıntın yok. Karşına çıkanlar ya ne istediklerini bilmiyor ya da seni hak etmiyor.
Senin gibi düzgün birini bulup kıymet bilmeyen adamlardan zaten hayır gelmez. Bel altı muhabbeti hoşuna gitmiyorsa bitmiştir konu. Kimse seni sınırlarından taviz vererek sevmemeli.
Çok iyisin deyip gidenler de klasikleşti zaten, artık herkesin duyduğu boş laf.😸 Madem iyiyim, niye kalmıyorsun? Çünkü dertleri başka. Sen bunu fark ettiğin an zaten kurtuluyorsun.
Biraz daha seçici ol. Karşındakinin ciddiyetini daha en başta belli hareketlerden anlarsın. Senin gibi biri yolunu bulur inanıyorum ben sana.🫠🌷
12 Yorumla- 1 yıl
@yaralım43 Pek anlamadım ne demek istediğinizi..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAslında şunu demek istiyorlar.
Sen evlenilecek birisin, ben ise eğlenmek istiyorum. Senden bana hayır yok. Benden sana hayır yok.
Şöyle düşün ve şükret. Neyse ki sadece seni elde etmek için aylarını yıllarını çalmıyorlar. Birkaç haftada yüzlerini gösteriyorlar.
Sen de tanışırken ben evlenme niyeti ile tanışıyorum dersen karşındaki daha ilk dakikalardan niyetini anlar ve o da niyetini söyler.
Bence söylediklerime kulak ver. Gerçekten daha huzurlu olacaksın diye düşünüyorum.
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılYapmanız gereken bir şey yok çünkü karşınıza çıkanlar kötü niyetliymiş bu yüzden böyle oluyor diyebilirim bu durumda yapmanız gereken tek şey asla birine kolay inanmamak olacak böyle yapan çok var maalesef dediğiniz türde kişiler ve hep size denk gelmiş tabiki bu konuda önemli olan yinede umutlu olmaktır ne olursa olsun karşıma iyi biri çıkmayacak gibi düşünmeyin hiçbir zaman evet sizden uzaklaşmak için bahane aslında bunu erkeklerde yapar kızlarda ciddi olmayanlar ki vicdanlarını rahatlatmak için yaparlar ama emin olun ki sizin değerinizi sadece sizin gibi iyi niyetli insan bilir bu neden den dolayı hiçbir zaman dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin elbet karşınıza biri çıkar doğru biri.
20 Yorumla İlişkilerim 2 ay sürmüyor ne demek ya senin zaten ilişkilerin iki ay sürmesi mucize insanın ilişkileri olmaz birkaç tane o da uzun aralıklarla olur o da gerçekten hisler varsa sonunda aradığını bulduğunda da mutlu olmasın nasıl ki dünyaya kendi isteğinle gelmedin bedenini kendin seçmedin bazı şeyleri kendin belirleyemezsin ruhum ve kalbin acısı fiziksel acıdan daha ağırdır dolayısıyla nasıl hayatta kalmaya çalışıyor yemek yiyor mücadele veriyorsan kalbinin bağ kurduğu insanlara karşı sorumlusundur senin arzunla olmasa bile çözümlemek ve ona göre davranmak zorundasın karşılıklıdır ama sen ne kadar doğru yaptığını düşünsen de karşımdaki de aynı şeyi düşünecektir ama içinizde farklısınızdır canınız yanacaktır onun için mutlu ve doğru çözümleri olan insanlardan bilgi ve fikir alıp ona göre deneyim kazanmamız lazım
10 YorumlaBence kesinlikle cizginden şaşma. Kimse için karakterini değiştirmek zorunda değilsin. Sana ait olan seni zaten bulur. İlişki işleri ask olsun arkadaşlık olsun iş arkadaşlığı fark etmez gerçekten çoğunlukla şans işidir. Karşına çıkacak insani sen belirleyemezsin ama hayatına alıp almamayı veya hayatına aldığında ki konumu sen belirlersin. Bu yüzden ilk etapta bağlanmamam ve karşında li insanı tanımak önemli. Newlimizde düzgün birini bulmak gerçekten çok zor evet, sağlıklı ve dinamiği sağlam bir ilişki için maalesef biraz sabır gerekiyor. Sen kendinden eminsen eğer yapman gereken tek şey beklemek. Kimsenin annesi değilsin kimseyi de değiştirmeye çalışma bence. Biraz sabırla bekle doğru olan seni bulacaktır
10 YorumlaBacım aynı şeyleri yaşıyoruz en uzun ilişkim bir buçuk ay iki sevgilim oldu ikiside yakışıklı eli yüzü düzgün dışardan adam diyecegin tipler ilk başta her şey iyidi cinsellik olmayınca defolup gittiler. 26 yaşındayım bayağı da güzel biriyim bir gören bir daha bakar durdurup ne kadar güzelsiniz diyenler de çok ama gel gör ki bir kere bile sevilmedim hatta sorsan senin sevgilin var sanıyorduk diyorlar yani senin suçun yok cinsellik olmayınca defolup gidiyorlar ben yeni bir karar aldım ilk tanismada açık açık konuşacam evlenmeden cinsellige karşı olduğumu söyleyecem manipüle oyunlarla ben bu kızı kandırırım dersen olan senin vaktine olur hakkımı da helal etmem diyecem normalde evlilik düşünen biri değilim ama yeni tanismalarda artık niyetimin ciddi olduğunu söyleyecem ki adam ciddi değilse defolup gitsin Allah bizi bu namussuzların şerrinden korusun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence hiçbir şeyi değiştirme. Evlenmeden seks yapmaya yanaşmadığın için gidiyorlarsa gitsinler zaten. Durum buysa filtrasyon sistemin gayet iyi çalışıyor demektir bu. Hatta süreyi 2-3 haftaya kısaltmak için bile bir şeyler yapabilirsin. Geçen zaman ve harcanan emek geri gelmiyor malum.
10 Yorumla
1 yılSorun sen değilsin, sorun karşına çıkan insanları analiz edememen ve karşında ki insanların karaktersizliği, günü birlik ilişkilere yatkın olmaları tamamen. ilişkiye başlamadan önce sınırlarını, çizgini ve fikirlerini net belli et, konuş. boş ver kaçan başta kaçsın. İlişki amacın, beklentin ve niyetin nedir, ilişki türünü sor aradıkları. Gereksiz takılmalık tipleri de hayatına en başından almazsan 2 ayı sürecek kadar zaman kaybı yaşamadan başta belli etmiş olursun kendini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılVermeyeni napsınlar bu zamanda millet veresiye dükkanı gibi bir mood ‘da kendini bilen saygılı insanın bir değeri kalmamış ne yazık ki
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İyisin ama cinsellik sunmuyorsun..
Kısacası seni kullanmak istiyorlar.. Sen buna yanaşmayınca da alamayacaklarını düşünüp uzaklaşıyorlar
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMesele zaten çok anlayışlı olman ve hiçbir şeyi sorgulamaman. Ben de önceden böyleydim, oradan biliyorum. Bu şekilde olunca erkekler kendilerini bir ilişki içerisinde gibi hissetmiyor ya da karşısındaki kişinin duygularından emin olamıyor. Bu şekilde de arada bir bağ kurulmuyor. Tabii ki bunaltmak ve aşırı sorgulamak da doğru değil, aşırısı da ilişkiyi bitirir ama aynı şekilde hiç olmaması da bir o kadar sıkıntı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy bu hayatta bir şeyler gözlemledim kendimce. Nerde çirkef, sorun çıkaran , kıskanç kadın varsa hepsi uzun ilişkiler yaşıyor. Yani uyanık olmak mesele. Zaman zaman zorlukta katicaksin ki karşı taraf çaba göstersin. Çaba gösterecek bişey bulamiyorlardir fakat bu sadece kötü davranmaniz anlamına gelmiyor. Bırak bazen masada ki tuzlugu yanlislikla düşür alsınlar. Öyle yani.
00 YorumlaPartnerini nereden buluyorsan bence oradan bulma artık ☺️ evet her erkek ister ama her erkeğin de önceliği cinsellik değildir.
32 Yorumla
Soran1 yılKız sanki başka yerde bulsam farklı çıkacak aynı haltlar hepsi
1 yılAçık sözlü ne istediğini başta belirt.
Kırmızı çizgin olursa sınırların kendi alanların olur buna göre gelenler o çizgiyi aşamaz..
Eğer yoksa basit sıradan herkesleşmiş biri olarak kalırsın. Buda senin değerini düşürür.00 Yorumla
1 yılKısa sürmesinin sebebi sadece cinsellik için arayışa giren yanlış erkek tiplerine evet demişsin. Olmayacağını anladıkları an kaçmışlar. Doğru, aklı başında ve dürüst kişileri bulmayı denemelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü ortalık kötü karakter dolu, sorun sende değil, senin onlara uyum sağlayamamanda, onlar gibi olamamanda. Ki doğrusu da bu. Kötü ile kötü olmaya gerek yok kendini sev başkasına ihtiyacın yok...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aynı döngü içerisinde girmişsiniz. Fakat bunun bilinçaltıizds mutlaka bir sebebi vardır. Neden hep bu tarz kişileri seçiyorsunuz? Bunu arastirabildiniz mi?
10 YorumlaBöyleleri gitsin daha iyi. Pislik gitsin ki iyiye yer açılsın. Daha karşına iyisi çıkmamış muhakkak çıkacaktır sen kendineden değerlerinden ödün verme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim 15 aydır bir ilişkim var. Cinsellik istemediğim için hep saygı duydu. Bu karakter meselesi. Onlar eğlenmek istiyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Kimse senin kadar mükemmel dehıl bellı kı ve de senınve aşkını kaldıramıyorlar ağır geliyor ondan boyle.. merak etme elbet seninde ıstedıgın bırı cıkar..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılSürmesin... Doğru insan gelince o seni bırakmaz zaten. Allah aşkına 1-2 haftalık şeye de ilişki deme. 1-2 haftada kaç kere buluscan 1 mi 2 mi? 1-2 kere takilmissiniz işte..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKeşke bana bir şans versen ne içkim var ne kumarı ne sigaram ne belaltı sadece bana gülümse samimi davran yeter anlaşırsak tabi başka hiçbir beklentim yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBelki kendini kullandırtmıyorsun ondan gidiyorlardır. Böyleyse boş ver gitsinler daha iyi seni sen olduğun için İstemeyen insanı niye hayatında tutacaksın
00 Yorumla
1 yıloluruna bırak yorma kendini çünkü karşı tarafta yoruluyor. sonra soğukluk oluyor. biraz şans bu işler. benim kuzen 30 yaşında avukat. kardeşi taksicilik yapıyor çok nadir kardeşi hasta olduğunda felan şoför bulamazlarsa avukat kuzenim taksiye çıkıyor. En son taksiye çıktığında işte tanışıyorlar 1 sene olcak nerdeyse, ekimde evlencekler. Nasip bu işler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü düzgün insanların değer veren insanların bir şekilde değeri bilinmiyor. İnsanlar seni kullanamadıklarını anladıkları anda zaten çekip gidiyorlar.
00 Yorumla
1 yılDostum simdikiler menfaat peşinde anla işte herkes öğle adam akıllı seven bulamazsın bulursa bile kıymet bilmezler
02 Yorumla
Soran1 yılEe hep yalnız mı kalacaz
- 1 yıl
Kardeşim menfaat ve yalanciktan bı kişi ile ilişkin olmaktansa en azından tek kal daha iyi
1 yılBenimde yürümüyor çünkü daha ilk günlerden konuyu bel altı şeylere getiriyorlar, o kadar bunaldım ki bu durumdan artık tanışmak isteyen bile olsa engel atıyorum. İlişki illa cinsellikten ibaret değil, bunu da yarısından çogu anlamıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. İlişki için acele etmemelisin. Doğru insanı bulduğunda mutlu olursun zaten. Hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Herşeyden azar azar tadında bir ilişki zamanla uzun süreli ciddi bir ilişkiye dönüşebilir teraziyi bozarsan çok bir şey bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik olmayacaksa neden sevgilisiniz? Süs olsun diye mi?
06 Yorumla
Soran1 yılKes sesini aq kuduruklari kendimi kocam olmamış birine neden kullsndirtaym sonra bıraksın arkamdan or§buydu dedin hadi ordsn
- 1 yıl
Senin dilin seks yapıyor ama vücudun tertemiz aferin. Seksi kullanılmak olarak gören cahil bağnaz seni. Aşın şunları kezbanlar.
- 1 yıl
Erkekler seks ister , veremiyorsan yalnız kalacaksın bu kadar basit.
- 1 yıl
Benim de konuştuğum bir kız vardı baktım vermiyor bıraktım hemen.
Soran1 yılYa bi sktr gt mq delisi
- 1 yıl
Yalnız yaşa o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılMuhtemelen tanıştığın erkekler 1.80 den kısa, aşırı yakışıklı ve aşırı zengin değil diye dayanamayıp terk ediyorsundur. Keza kadınlar sadece 1.80 üzeri yakışıklı ve zengin erkek severler.
04 Yorumla
Soran1 yılBoyum 175 170 erkrk bile aldattı bıraktı yani anladın mı boş hepsi
Cevap sahibi1 yılTabi canım. Acaba 1.70 erkek mi seni aldattı yoksa gerçekten 1.70 erkekle sevgili oldun mu
Soran1 yılOldum kanka
Cevap sahibi1 yılKanka oldum demek istedin herhalde
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun nedeni nedir biliyor musun? Erkekler bakıyor ki ben bu kadın karşısında ona yetersiz gelirim veya kusurlarımı görse zaten o bırakacak, en iyisi o bırakmadan ben gideyim, bu bende de oluyor çok
00 Yorumla
1 yılTamamen bel altı muhabbet olmadığı için benimde uzun sürmüyor. Yani hissedebiliyorum gündüz sıfır ilgi gece çoşuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAslında bu dönemde kadınlar kendi degerlerini yerle bir ettikleri için erkekler için önemli olan cinsellik bedavaya gelince böyle oluyor
00 Yorumla
1 yılhemen herjesin yatağına girme. birilerinin altına en az 5 6 ay sonra yat. bak gör nasílda uzuyor ilișkin
05 Yorumla- 1 yıl
hayir ben erkeğim ordan biliyorum
- 1 yıl
niye hic yapmayasın be adama yazık.
Gizli Üye(25-29)1 yıl. e play denen çöplük yerde bir şekilde konu 18 olarak illa değişiyor kızlar tarafından yaptığım tek spor şu vs gibi iğrenç espriler vs hocam
Az kalan kişilerden birisin umuyorum layığı çıkar karşına00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik olmadan bir ilişki yürümez bu devirde anlayın artık
02 Yorumla
Soran1 yılSanane kes
- 1 yıl
Teğbiyesizlik yapma teğbiyesiz insan
herkes hasta belki sorun sende ya da düzgün insan kalmamıştır
02 Yorumla
Soran1 yılDüzgün insan kalmamış
Gizli Üye(25-29)1 yılBen görüştüğüm hiçbir kıza cinsellik amacıyla yaklaşmam ve o gözle bakmam. Ama benim gibi dürüst erkeklerin de değeri olmuyor.
Madem bu sözleriniz de samimisiniz, o halde tanışalım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence onlar bel altı muhabbetlerine gelmediğin için , gelmeyeceğin için öyle yapıyorlar. Akılları , fikirleri orada olduğu için. Suç senin değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşındasın?
Sadakat senin için önemli aynı şekilde bende sadakate çok önem veriyorum. Eğer çalışmıyorsan veya evlenince çalışmak istemiyorum diyorsan seni tanımak isterim.
10 Yorumla
1 yılO yüzden gidiyorlarsa bırak gitsin. Seni sen olduğun için sevecek illa ki biri çıkar karşına
10 YorumlaAmaç yatağa atmaksa ve senden istediğini alamayacaksa gider ki bırak gitsin. İstemediğin bir şeye zorlayıp sonra gitmesindense yani pişmanlıklarla kalacağına önceden gitsin. Doğru insan zaten istemediğin konuyu açmaz ve gitmez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılKendin yazmışsın zaten sebebini fazla anlayışlı olma her şeyin fazlası zarar gerektiği kadar davran.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Sectigin kisilerin genel itibariyle niyeti belli o yuzden durmuyorlar
00 Yorumla
1 yılİyi birisine denk gelmemişsin bende hiç ilişki kurmuyorum artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki karşına seni gerçekten seven biri çıkmamış
00 Yorumla
1 yılİlişki yaşamayı , yaşamak için yapmayı bırakın o zaman 🤷♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılYanlış insanlara denk geldiğiniz için oluyor
00 Yorumla yanlış yer yanlış zaman.
Hep iyiliğinle kal
yolun bahtın açık olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemek ki kaderinde ilişki yokmuş zorlamaya gerek yok, hem şimdiki erkeklere de fazla önem vermeye değmez, çoğu kullan at tarzında ilerliyor, bekar kal daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzunca bi tanışma olmadan sevgili olduğunu garanti ederim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBel altı konularda anlaşamam derken , cinsellik yaşamak istemediğini mi ifade etmek istedin?
09 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@senakya0 şimdi gayet iyi anladım fakat durumu değil , senin ne demek istediğini. İyi de ben kız cinselliğe karşı diye düşünmedim yazımdan öyle anlaşılmış. Ben sevgilikte cinselliğe karşı olduğunu ve evlenince yaşamak istediği düşüncesinden emin olmak istedim cevap vermedi verseydi ona göre cevap verecektim. Gördüğüm kadarıyla senin ifadelerinde de benimle aynı eksiklikler olduğu için sen beni ben seni yani birbirimizi anlayamamışız 😉😊 çok iyi anladım çok teşekkür ederim 😊🌹🌹🌹🌹🥰
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Her konuştuğuna evlilik gözüyle bakma o zaman daha kolaylaşır işler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılSenlik bişe yok yok senle takılan erkekler bence ya kafalarında sıkıntı var ya da işlevsiz ler
00 Yorumla - Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem