Fakir erkekler çok boş insanlar oluyorlar, zengin kız bulunca diğer kızı terkediyorlar, aynı şeyi kız yapsa hakkında çok kötü konuşuyorlar. Aynı zamanda çevreleri kötü olduğu için görgü kurallarını da bilmiyorlar. Hiç sevmiyorum fakir erkekleri ya siz?
Cevabın nedir?
+1 yılFakir oğlan, zengin kız edebiyatı olmaz mı bu? Haddimi aşarak biraz daha saygın bir niteleme yapmanız gereğini düşünüyorum. Buna "Fakir erkekler" demeyelim de, farklı kültürdeki insanlar diyelim. Ne dersiniz. Hem böylece kimseleri hedef göstermiş olmazsınız. Hem bir genelleme yapmamış olursunuz. Haksız mıyım? Kaldı ki, insanlığın değeri zenginlik ya da fakirlikle ölçülemez. Önemli olan değer yargılarımızdır. Öyle değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaksızsınız değilsiniz :)
- +1 yıl
Haksızmışım anladım da. Değilsinizi anlayamadım.
Ama peki. Umarım bu düşüncenize çok pişman olacağınız bir durum yaşamazsınız.
En İyi Cevaplar
Evet zengin kadın bulunca diğerini hemen sallayabiliyorlar buna katılıyorum. Ama hiçbir zaman genelleme yapmam.
22 Yorumla
Soran+1 yılTek artı verdiğim erkek görüşü:)
+1 yılAklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. "Aman sakın kendini" diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: "bırak kendini, ko gitsin!"
Akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var! Mevlana10 Yorumla
Haklisin canim fakirlik cahilliği doğurur ben de fakir insanlardan pek haz etmiyorum görgüsüzler cahiller kabalar vs.
15 Yorumla- +1 yıl
O'Henry de cok fakirdi ama dunyanin en iyi hikayelerini yazdi. Sakalli Celal sokakta yasardi ama dunyaca unlu filazoflardan biriydi. Neyse sen git hadi alisveris falan yap. Kafan basmaz bunlara senin
Soran+1 yıl@tuzlu_greyfurt direkt gömmüşsün kızı, o bunu kastediyor işte, görüşlere saygınız olsun. Serbest bırakın biraz.
- +1 yıl
Boyle gorusu olan yasamasin ölsün :)
- +1 yıl
zenginler daha cahil olur. herşeyi parayla torpille yaptıkları için.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakir erkekleri bende sevmiyorum ve hiç görüşmem çünkü mantıklı olmak gerekir, onlarla bir gelecek olamazki...
www.kizlarsoruyor.com/.../q1920177-19-yasindayim-40-yasinda-ki-bir-adama-asigim20 Yorumlaİlişkilerde her şey para olmuş cinsellik olmuş böyle bir devirde yaşamakta
hadi eskiden kadınlar maddi olarak çalışmada zorluk yaşıyordu ona rağmen sevdiklerinin maddi durumuna bakmaz sonradan pişman olurlardı şimdi bir takım kızlar yüzünden erkeklerde her şeyi para sanıyor kendini zengin göstermek için yapmacık insanlara dönüşüyorlar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canısı, benim aşırı zengin sevgilim beni aşırı zengin bir kız için terketti 😂 bunun onla alakası yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zengin erkekler de fakir kızları sevmiyor emin ol..
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Sen de haklısın tabi. En azından zengin kız bulunca, diğerini terk ediyorlarmış. Kıskandım ben şimdi onları.
Senin dediğin "Fucker" erkekler olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGakir erkeklerin çevresi iyi insanlarla doludur. Zengin insanların çevresi daha kötüdür
10 Yorumla
+1 yılTüm samimiyetimle söylüyorum kimseyi parası için sevmedim , parası yok diye de aşağılamadım. Benim için para çok önemli değil ailem sağolsun :d
00 Yorumla
+1 yılSaçma ve seyrek raslanan birşeyi genelleme yaparak sunmuşsun ben seveceğim kişi fakir mi zengin mi diye bakmam, gönlümün sahibi olmuşmu olmamış mı diye bakarım ;)
00 Yorumlaşimdi bu dediğin gibi olmayan bütün fakir erkeklerin günahına girdin.. hadi bakalım hepsinden helallik isteme vaktiiiiiiiii :)
gerçekten esefle kınıyorum bu soruyu..26 Yorumla
Soran+1 yılYok erkekler kadınlar gibi duygusal değildir maddi şeylere somut şeylere önem verir.
- +1 yıl
vay arkadaş sitenin yarısı fakir erkeklerden nefret ediyorlarmış.. herkes o zenginlik denen belaya ne kadar çok kanmıs ya.. en büyük şirketler bile bir gecede iflas ederken neden bu para askı abi.. her zengin bir fakir adayıdır. yerinizi bilin kimsenin kimseyi bu şekilde yargılama hakkı yok
Soran+1 yılbenim bu soruda amacım farklı, onu bil yeter.
Soran+1 yılhayır anlamadınız ben farklı bir şeye bakıyorum. Senin bileceğin tarzda bir şşey değil, bilsen çok farklı düşünürdün, teşekkürler.
Biri beni öldürsün lütfen. Dünyaya fakir gelmek onların hatası mı? Ayrıca maddi durum her zaman kültür göstergesi değildir. Kimin nasıl ne duruma, ne şartlar altında düştüğünü bilemezsin. Bu saatte ancak bu kadar sinirlenebilirdim, teşekkür ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇık dışarı hava al, sen sinirlenecek yer arıyormuşsun.
- +1 yıl
Klasik müzik dinledikten, ruhum yatıştıktan sonra sinirlenecek yer aradığım olmadı hiç. Bu yargıya nereden kapıldın bilemiyorum. Ayrıca ne yapacağımı söyleyecek kişi sen değilsin. Bu saydığın özellikteki erkeklere sor bakalım onlar mı seçmiş böyle olmayı, hayat sana ne sunarsa ona göre şekil alırsın. Yarın ne konumda olacağını, sokaklarda dilencilik yapmayacağını garanti edemezsin. Ne yazık ki zengin olan her insan üst düzey kültür ya da bilgiye sahip olamıyor. Dünya çapında adı duyulmuş, ünlü ve yazarların bazıları da sefalet ve fakirlik içinde öldü. O zaman bu demektir ki aynı genellemeyi onlar için de yapıyorsun. Perspektif meselesi. Ben seviyorum arkadaşım. Herkes aynı değildir. İmkansızlık içinde büyümüş aydınları seviyorum, varlık içinde yaşamış güzel dostlarımı seviyorum. Gel sen zengin fakir ayırımı yap. İnsan olsun, adam olsun yeter. Mal da mülk de halledilir, kaybedilir. Gelip geçici şeyler bunlar. Gönlünde ne varsa o olsun hayatında, iyi günler.
Soran+1 yılburadaki en özverili yazı olmuş, teşekkürler. Keşke bahsettiğiniz gibi dünyada yaşasak. Buarada ne yapacağını söylemedim, sinirli gördüm ve öneride bulunmuştum.
- +1 yıl
Üzgünüm çıkışmak istemezdim fakat insanlar arasında sınıf ayrımı yapılması beni rahatsız ediyor. Bu yüzden sert çıktım böyle bir kişiliğe sahip olmama rağmen. Fazlaca kan beynime sıçradı dersem abartmış olmam. Dediğim gibi her fakir insan bahsettiğin gibi olmuyor. Önyargılı olmaman tavsiyemdir. Onun dışında yazdıklarının kendi içimde yarattığı şiddetten dolayı yanlış anlamışımdır, sonuçta yazarken vurgu ve tonlama yapamıyor insan. Ben teşekkür ederim.
Ulen çocuk fakir erkekler gibi paylaşımcı ve sevilen biri olsanız ezikler sizi şükretmeyi bilmiyor sunuz yuvada mutsuz oluyor sunuz paranız çok olabilir ama fakirin de yuregi sevgisi çok fakir ama gururlu genç
00 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a46059-fakir-sevgili
Şunu oku bakalım00 YorumlaEşşeğe altın semer vur eşşek yine eşşek lafı bu kıza çok uyuyo
00 Yorumlaseverim tabi herkes ana karnından zengin mi doğuyor sence
20 Yorumla
+1 yılFark etmiyor fakir ya da zenginliği karakterli olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılİnsanların fakirlik ve zenginliklerini değer yargılarına göre öğrenirsin cebinde ki paraya bakarak değil.
00 Yorumlasenin gibiler yuzunden erkekler
tum kizlari paragoz saniyo32 Yorumla
Soran+1 yılYa algıla önce algıla
Nefes alsa yetiyo ne fakirligi yaa yerim asdsdfhg
30 YorumlaBurjuvazinin dibi kendimi acayip parya hissettim yinede cilgin insanlari severim lutfen bu kizcagazi ezmeyin tatli bir simarikligi var be:-D
04 Yorumla
Soran+1 yılAferin eksini verdim :) ama sevdim de seni
Soran+1 yılkıza bak be tam benim kalemim, yirim.
para aşkı bozar onlarınki aşk ilişkisi değil ticaret malesef :D
00 YorumlaCiddi değilsin herhalde, sırf bu yüzden hemcinslerimden iğrendim ben..
11 Yorumla
Soran+1 yılİğrenebilirsin serbestsin...
Kültür fakirlerinden bahsediyorsan katılıyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılbildiği gibi yapsın seni :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl+2.
+1 yılya hani bir söz vardu ya bakir ile bakire öpüştüler bakir e milli bakireye şey dediler
00 Yorumla
+1 yılFakir değil kendini geliştirememiş insan diyelim biz ona 😡
00 YorumlaInsan olsun insan deger bilsin yeter...
20 Yorumla
+1 yılben genelde senin gibi baba parası yiyen züppeleri sevmiyorum
37 Yorumla
Soran+1 yılZüppe sensin para da sana naninaninani anladın sen onu :)
Soran+1 yılSeni ırıspı bacakların yamulmuş dur gııı
- +1 yıl
eziksin ya babanın parasını yemeyi bıraktığında gel konuşalım :D
Soran+1 yılBabam yok ki ama zenginim de zenginim:)
Soran+1 yılYok çalıştım emek verdim kazandım :) aklımı kullandım :) sen de olmayan bişi yani:)
Soran+1 yılAkıl olmasa bir yerlere gelemezdim, profilinden belli nasıl bir kız olduğun, ağzını burnunu daya oraya buraya, bir de yazmış mesaj yoğunluğundan cevap veremiyorum ahahah nasıl iğrendim bayağı ıyyk
Soran+1 yılkızım yazık verip duruyorsun profilde de söylemişsin zaten, bir günde kaç kişi alıyorsun bilmiyorum ama bu kadar çabaya rağmen bir yere gelemediysen yazık sana.
+1 yılHayır zengin fakir fark etmez benim için.
10 Yorumla
+1 yılPara herseyi yapan diyen para icin herseyi yapandir. Git biraz kitap falan oku.
06 Yorumla
Soran+1 yılAşkitom her şey ayrı yazılır :) tamam okurum.
- +1 yıl
Bravo sana yaa tdk da calistigini bilseydim zeki muren turkcesiyle yazardim sana 😌
Soran+1 yılnabız yokluyorum zaten :) gerçekçi değil hiçbir şey aklı başında bir kaç kişi çıktı onlarda belli yaşa gelmiş olgun insanlar.
- +1 yıl
Trollediginin farkindayimda salak bir kiz yorum yapmis ona kıl oldum o yuzden yorum yaptim.
Soran+1 yılhangi yorum, kişi?
- +1 yıl
Almila97
+1 yılBende İNSAN görünümlü ınsan müsveddelerini sevmiyorum. Mali mülkü veren allah tir. S. lak kız.
08 Yorumla
Soran+1 yılAllah büyük yazılır.
- +1 yıl
O nun büyüklüğü benim yazdigim yaziyla alakali bisey degil. Keske onu biksigin kadar HADDİNİ de bilseydin
Soran+1 yılbüyük yazınca karşıdakini alt ettiğini mi sanıyorsun.
- +1 yıl
Yok anlama kspssitene endeksli yazdim
Soran+1 yılSen benim kapasiteme laf edecek seviyede misin onu düşün, ilginçtir insanlar eşit kapasitede, eşit olarak yaratılır.:) Onları farklı kılan bu dünya:)
- +1 yıl
Evet bazıları senin gibi insankifi birakip zamanla asagilara dogru gider 😉
Soran+1 yılbu saldırganlığın hep nickinden sebepten dolayı bakirhoroz:) 28 de önemli:)
- +1 yıl
😁 saldirmiyorum sadece insanlari boyle fakirmis zenginmis ayirmana kizdim. Bu sozler bir insana yakismaz
Ayni sey kadinlar icinde gecerli degil mi o halde?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılpara değil karakter önemlidir
00 Yorumla sevme bizi gerek yok fakirim ve mutluyum :)
00 Yorumlaadamlık parayla değil güzelim
20 YorumlaSen parayı seviyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiz para için severseniz biz de g*t için severiz.
10 Yorumla Bende sevmiyorum Seni :D
00 YorumlaInsan maddı durumunu kendısı secemıor kanks
11 Yorumla- +1 yıl
Seçebiliyorsun. Örnek ulkenin kimin yönettiğini seçebilme. Doğru düzgün secmiyorsunuz sonra fakirlik guzeldir gibi gosteriyorsunuz fakirlik güzel değil her insanin güzel bir sekilde yasama hakki var. Avrupada veya diger guzel olan ülkelerde hiçbir mal varligim olmadan dogmayi kabul ederdim. Simdi milyonlarım olsa ne sürekli düşüyor tl. Surekli vergi zam. Kur yüksek olmasa yurtdisina giderdim ama böyle bir kur varken gitmek mantıklı mi degil mi bilemiyorum. Galiba ben bu ülke yüzünden aşırı cimriyim her an her sey olabilir korkusu yüzünden bana birakilan mirasi katlamakla ugrasiyorum ama baska ülkedemal varligi nakiti hic olmadan dogmayi kabul ederdim bu ülkeden iyidir. Orada yukselmek kolay çünkü burada sadece emegini somururler. Benim merak ettiğim buyuk dedem bu mirasi nasıl bırakmış o da mi bastakiler gibi somurdu diye dusunmuyor degil insan. Nyse kisaca ne sekilde yasayabilecegimizi seçebiliyorsun yaşın buyukse kucukken secemezsin sadece çünkü buyuklerden daha akilli olsalar da oy veremiyorlar küçücük yedi yaşındaki çocuk bile anliyor gelecek kaygisi var korkuyor ülkenin durumunu biliyor buyuklerine seçtikleri icin sovuyor ki hakli çocuk. Yurtdisindakiler alay ediyor ileride tarih kitaplarına bu konular gectiginde geçmişteki dedelerimiz ninelerimiz ne kotu ne pislik ne menaatci ne aptalmis diye alay edecekler üzülecekler sovecekler haklilar yine çoğunluğu salak menfaatci kötü. O yüzden duzgun seçin tum canlilari dogayi tarihi ekonomiyi egitimi etkiliyor bu seçimler
+1 yılCamfrog Sönmez was here
00 Yorumla
+1 yılfakirliği neyle ölçtüğüne bağlı
10 Yorumla
+1 yılBende kendimi neden sevmiyorum diyorum.
00 Yorumla
+1 yılfakır ama gurulular varsa
12 Yorumla- +1 yıl
Fakir gelip geçicidir ama gurur ebedidir
- +1 yıl
aynen katılıyorum @MareStella
+1 yılSevmek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılKızlar filtresini kullanabilirsin.
27 Yorumla
Soran+1 yılolsun yazmak isteyen saygı çerçevesinde yazsın.
- +1 yıl
"hatunlar" demişsin ondan dedim.
İnsanları parasına göre yargılamak bana göre değil.
Soran+1 yılyok bilinçli olarak kızlara hitap edip bu şekilde bir farkındalık yaratmak istedim. Sadece hatunlar bakın dediğim de erkekler daha içten cevaplar veriyor.
- +1 yıl
İyi uydurdun, tebrikler.
Soran+1 yıluydurmadım bu soru, daha önce açtığım bir başlıkta maddiyatı önce tutan erkeklere nazire olarak açılmıştır. Amaç da bu zaten bakalım aynı şekilde fakir olan kendileri olsa ve bu yüzden sevilmeseler tepkileri ne olacak.
- +1 yıl
İroni yapmaya çalışmışsın...
Soran+1 yılbunu başardım da sanırım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kadar kötü olmasınlar iyiler.
14 Yorumla
Soran+1 yılBööö
- +1 yıl
Ne gereksiz insanlarsınız. Bence sizin nefes almanız suç. Siz ölün.!
- +1 yıl
Darısı başına.
Seviye yerlerde. Alın şu ergeni.
Soran+1 yılAnan yaşındayım :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende fakir kızları sevmiyorum yaa iğrençler
45 Yorumla
Soran+1 yılSen tipten de kaybediyorsun :))))))
- +1 yıl
köşeye sıkışınca tipinle dalga geçti :DD merak etme kötü değilsin. eminim kendiside güzel değildir :)
Soran+1 yıl@ÇokAyıpCansu seni de beğenmedi kız o kadar yaranmaya kalktın ama :)
+1 yılCok haklisin
10 Yorumla
+1 yılfakir erkek sevilirmi yaaaa
00 Yorumla
+1 yılfakirlerde seni sevmiyormuş :D
10 Yorumla
+1 yılFakirler ölsün diyorsun yani
00 YorumlaBoş oluyorlar derken ironi yaptın sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılYooo gerçek.
Soran+1 yılHayatım sen boştan bile kötü durumda mısın yoksa :)
+1 yılSeverim
10 Yorumla* yrımm
00 Yorumla
+1 yılhe yav he
00 YorumlaBunu alin burdan
22 Yorumla
Soran+1 yılTipe bak ahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyy fakirler ölsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYillanmissin
00 Yorumla
Devamını Gör(42)