Güncellemeler
+1 yıl
neden fakirler ölsün bu hayattaki sınavın işte anlamadınmı cennete ilk fakirler girecek biliyormusun kuran da mallar çocuklar ve başka bir şey daha vardı bunlarla deniycez insanları diyor kurban olduğum alllah
Evet Bende Fakirim ama Sorum Her insana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben parasına bakmam ki karakterine bakarım
helal olsun kanka iste güzel bir cevap alkışlıyorum seni
fakirleri hiç sevmem
neden kanka
ya sen fakir doğsaydın ya da ileride fakir olursan kendini de mi sevmiyceksin emin ol kimse fakir olmak istemez önemli olan müslüman olmak
kanka fakir olmak iyi bir sey değil kendimden biliyorum fakirler ölsün
Bende fakirim bizi niye sevsinler hacı
aynen millet garip gurebamı beslicek😀
Reis sende mi fakirsin la
yok kanka benim 15 arsam 5 bina 2 de lamborghi nim var yaş 27 yoksa bu saatte işim ne bu sitede eğleniyorum biraz
At yalanı s1kiyim inananı mk
Aynen Kanka Dediğin gibi cepte 5 kuruş para yok
Aga sana bir taktik vereyim mi
4 gözle dinliyorum kanka gönder gelsin
Aga şimdi cinsellik için yastığı alıyorsun ama ne cok sert ne cok yumusak olacak yan yatıyorsun yatağa sağ bacağın yatağa denk gelecek sağ bacağınla penisin arasına yastığı koyuyorsun arkadanda p0rnoyu acıyorsun ve yastıga bastırıyorsun sade bastır ileri geri yapma kıza ihtiyac kalmıyor hadi bu da benden tüm fakirlere gelsin
Yani araya alıp sonra yastığın üstüne cık
kanka hakiki fakirsin helal olsun ancak bu kadar belli edilirdi🤣
Deden fakiriz agam ne sandın 😄
Dene ama kanka kız ihtiyacını büyük derecede karşılıyor
kanka git evlen daha iyi
Paramı var aga nasıl evleneyim
kanka bu devirde 4 şahit bulacan birde bayan kimsenin haberi olmayacak sadece imam nikahı kıyacan al hergün seviş istediğin kadar yok sa valla başka artarnatif yok galiba zaten bu zamanda kızlar evlilerin peşinde valla halimiz zor insan bazen intihar edesi geliyor cinselli ihtiyacı yüzünden çoğu erkek zorda çok kötü bir durum be abi allah herkesin yardımcısı olsun
Aga sorun öyle bir bayan veya kız olmaması hepsi paragöz mk
aynen kanka hepsi de kim vurduya gidiyor yakında temiz hiç bir kız kalmayacak adam kızla gizli ropörtaj yapıyor bana verirmisin diyor kız gel arka sokağa geçerim diyor çocuk gel burada ver diyor kızda gel arka sokağa veriyim diyor millet amerikaya özene özene amerikanın kopyası oldu valla sanki türkiyedeki insanların çoğu robaot filimlere baka baka filimdeki insan haline bürünmüşler allah sonumuzu hayır etsin başka bir şey diyemiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!