Kızlar yakışıklı olup ama kimseyle çıkmayan erkek hakkında ne düşünür ?
Cool,Umursamaz
Gay
Utangaç
Hayatından Memnun,Yalnızlığı seven
Doğru kişiyi bulamamış..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendim için diyorum d seçeneği,asıl gaylık 10-15 kişiye birden yazmak,cıvık adam olmaktır.Yalnızlık dünyada ki en güzel şeylerden biridir,kendinle baş başa kalabilmek.Evlenme yaşın geldiği zaman sevdiğin kadınla evlenirsin o başka.
"Yalnızlık dünyada ki en güzel şeylerden biridir,kendinle baş başa kalabilmek"
++++++1
vallahi o insanı dinlemek lazım herkes aynı hayatı yaşamıyor birde o kişinin ağzından neden olmadığın öğrenmek bilmekte fayda var...
Cogu kiz bu böyle daha cok hosuna gitigini söyler ama eni sonu hoslandiklari kisi o erkekler olmaz :D
Dürüstlüğüne hayran kaldım. Bu mefhum hiç değişmez. O erkeklere kimse şans tanımaz. Çünkü bilinçaltı hep bir önyargı oluşturur. O kişiyi kadınların sevmesine engel teşkil eder. Her zaman böyle olmayabilir ama, genel grafikler bunu gösteriyor...
+1
doğru kişiyi bulamamış, hayatında birini istememiş , yanlızlıktan memnun ..
Cevap
12Cevap
ÇIKMAK DEĞİL EVLENCEKSİN Bİ ONLA Bİ BUNLA GEZMEK NE Kİ :(( ELDEN ELE GEZMİŞ KIZLA MI EVLENCEN..Bİ BAŞKASININ ELİNİ TUTMUŞ KIZI MI TERCİH EDERSİN..GÖZÜNÜ SENDE AÇMIŞ İLK AŞKI SEN OLANI MI? BENCE BUNA DAHA ÇOK KIYMET VER.
Dini açıdan düşünüyorsa günaha girerim der anlarım ama yok o değilse şıklarım şunlar,
1-Çok utangaç
2-Kendini ispatlayamamış
3-İbi
4-Mal
5-Çok cıvık kızlar onu görünce kaçıcak delik arıyor
Kimseyi beğenmediği için çıkmıyordur diye düşünürüm :)
Ben her kadını etkilerim taktiği malesef işe yaramıyor bu konularda :)
gay dedim.
Kısacası pasif ve kadınlardan anlamayan erkek imajı verir...
Senmi eksiledin ? :)
umutsuz vaka.. yaa aslında bir sürü seçenek olabilir kişinin kendisiyle alakalı bence
8-10 tane erkekle veya kızla çıkmaktan 1000 kat daha iyidir benceer...
kız milleti bu 3 saniye içinde 5 şıkkı da aynı anda geçiriverir aklından
cevabım B değil aslında ama şıklar arasında en mantıklı o geldi :D
Doğru kişiyi bulamamış.
Bende kimseyle çıkmıyorum mesela durumum aynı ama sevemediğimden dolayı çıkamıyorum
ya eşi-benzeri olmadığını düşünüyordur ya doğru insan çıkmamıştır karşısına ya yanlış kapıları çalmıştır ya da öyle biridir ki (bu kısma her şey gelebilir) aşık oluyor,seviyordur ama onu kabul edecek biri çıkmıyordur..
biraz daha zaman geçerse eşin-benzerin olmadığını düşünmeye başlayacaksın:)
ben dış görünüşe önem vermem ama bu göreceli bir durum.karşındaki insana göre değişir.bir arkadaşım erkek arkadaşı için keşke benden önce biriyle çıksaydı da bayana nasıl davranılır öğrenseydi demişti.ama ben mesela hayatta tahammül edemem benden önce bir başkasına bakmış,başkasını sevmiş..çok kıskancım.sorgulasam üzülürüm,sorgulamasam beynimi kemirir.tamamen kişiyle alakalı bir durum..
sonuç olarak bu erkeği bu zamana kadar kimse beğenmemiş.. derleeerrrr...
d ve e . f olarak da en güzelini yapıyor derdim
Tabiki.
i*ne değilse beceriksizo zaman derler heralde :)
yaşına göre değişir cevabım:)
ya eşi-benzeri olmadığını düşünüyordur ya doğru insan çıkmamıştır karşısına ya yanlış kapıları çalmıştır ya da öyle biridir ki (bu kısma her şey gelebilir) aşık oluyor,seviyordur ama onu kabul edecek biri çıkmıyordur..
Ama kötü bir surum olur o zman mesela sen benim gibi biriyle ilişkin olsun istermiydin daha önce aşk anlamında ilişkisi olmamış sevememiş filan kesinlikle dış görünüşümü herkes ulaşılmazsın havalısın filan der ama kesinlikle öyle göründüğüm gibi biri değilim alçak gönüllüyüm
Gay olduğunu düşünürüm.
Alemsin Pentin :))) Gecenin bombasını patlattın :)
şıkların hepsini birden düşünebilirim
Hic bir sey dusunmezler.
Doğru kişiyi bulamamış..
Bana ne umurumda değil ne olduğu!
ben gay, aseksüel veya asosyal olduğunu düşünürüm.
Anladım cevabın için teşekkürler çok
rica ederim.bu arada yanlış anlaşılmasın sorduğun için söyledim,erkek arkadaşım var..
sen kimseyle ilgilenmezsen gay derler.
o da insan
nasip değilmiş
En İyi Cevaplar