Mesela bazıları amatörlük , deneyimsizlik düşünürken ; bazıları ise seçicidir vs diyorlar. Bunlar ya da başka ne olabilir? Bir kız hiç sevgilim olmadı dediğinde yaklaşımınınız , düşünceleriniz nasıl olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bence bu çok hoş bir durum öncelikle kendi tercihi olduğunu varsayıp buna saygı duyarım yadırgamam benim haddim değil çünkü eğer ilk erkek arkadaşı ben olacaksam mümkün olduğunca herşeye onun gözünden bakmaya çalışırım ilk ilişkisi olacağı için amatörlüğü olacaktır verdiği kararlar olsun vesayre her konuda yardımcı olmaya çalışırım baskınlık uygulamam fikirlerine düşüncelerine önem veririm ortak kararlar almaya çalışırım hep kendi bildiğim ne varsa ona öğretmeye çalışırım
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekten sevgili olmaz, koca olur. Net. Kızlarımızı ne hale getirdik. Eskiden eline erkek eli değmeyen kızlar makbulken şimdi sanki eksiklikmis gibi oldu. Buradakilerin çoğu bence abaza ve her zaman kızların duymak istediği cevapları veriyorlar. Evlenince de bir bakıyorsun adam 360 derece dönmüş. Ne olacaktı? İnsan fıtratından ayrılamaz. Kisaca ilk sevgilinin aynı zamanda son sevgilin yani kocan olsun. Aksi halde sıkıntılar olacaktır.
171 Yorumla- 6 ay
🌸🌸🌸🌸🌸
Hiç sevgilisi olmayan daha değerli olur bence. Aşk duygusunu ilk kez o kişide görür ve daha içten samimi bağları olur. Tabi karşıdaki kişiye de alakalı. Ama kesinlikle amatörlük falan değildir. Aksina avantajdır
91 Yorumla- 6 ay
🌸🌸🌸🌸
Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Hoşlandıysam ilk sevgilisi olurum, olmaya çalışırım. Hoşlanmasam da bir şey düşünmem çünkü benimde hiç bir sevgilim olmadı ve herhangi bir prensibim de olmadığını bildiğim için halini anlarım gel sarılalım
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
101Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bunu aslında tavrı belirler böyle desede hani bakarsın tanımaya çalışırsın sonra zaten burnu kalkık kendini veli nimet saydığından mı olmamış güven sorunu mu yaşamış içine mi kapanık vs ona göre bir düşünce belirir kafanda ama daha yeni tanığın biri için net bisi soylemek zor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de olmadi o yuzden kendim gibi birini buldugum icin cok sevinirim tabi ama cogu kisinin gibi gencliginde ergenlikte vs bir iki sevgilisi olmasina da karsi koymam tabi, yeter ki oyuncu gibi 5 10 kisiyle sevgili olmasin, hani sey de dusunduruyor bu “neden bu kadar cok? Anlasilmaz biri mi yoksa?” vs…
50 Yorumla
+1 yılİlişki boyutu olarak, deneyimsiz ve tecrübesiz olduğunu düşünürüm ama onun dışında bir eksiklik katacağını sanmıyorum, bunlar da tecrübe ederek ve yaşayarak öğrenilir.
50 Yorumla
+1 yılYaşı önemli, belli bir yaşa kadar ben normal karşılarım
22 Yorumla- +1 yıl
Mesela kaça kadar normal
- +1 yıl
25-26 gayet normal yaşlar
Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Yaşa, dünya görüşüne, bulunduğu şehre ve imkanlarına vs göre düşüncem değişir.
12 Yorumla- +1 yıl
17 yaş için?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen erkek olsam hoşuma gider her anlamda ilk olmak. birbirimizi keşf ederken tecrübeyide birlikte ediniriz...
71 Yorumla
+1 yılSebebini sorarım
Cunki bende kendimce mantıkçı sebeplerden dolayı kaç defa fırsatları teptim
Ovulcek bir şey değil tercih meselesi
He ben sessiz sakin diye de düşünebilirim10 Yorumla
+1 yılHer şeyi ilk ve son kez yaşayacağım biri daha hoş olurdu. Fazla aşk filmi izliyorum yeralde. 😃😃 ama onlarda bile böyle bir aşk hikayesi yok. 😃😃
30 YorumlaKız güzelse bence kızın sevgilisi vardır diye düşünmüşlerdir o yüzden kimse yanaşmamıştır derim (tabi bu uçuk ruhlu kızlardan değilse)
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olabilir yani hiç bir şey düşünmem yani senin hayatın belki kimseyi almak istemedin
Bende 24 yaşıma kadar hiç kimseyi almamıştım10 Yorumla
+1 yılO kiza benzer yapida biri olmazsa çok sorun cikarir hayati tam yasayamamistir o eskiler cok sorun olur
20 Yorumla
+1 yılSorun yok temiz ciddi bir ilişki en iyisi kendini kötü duygulara kaptırma Allaha emanet
80 Yorumla
+1 yılAltın değerinde bu zamanda böyle bi hazine bulmak çok zor emin ol.
131 Yorumla- 6 ay
😇😇😇😇
Karşısına doğru kişi çıkmamıştır ya da aşk konusunda bir isteği yoktur.
20 YorumlaGayet normal düşünürüm, hatta günümüz şartlarında akıllı ve zeki kız diye düşünürüm
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal bunlar yaa şu insanlar ne der ne düşünür normlarını aşsanız artıkk bireysiniz sizz başkalarını ilgilendirmeyen kişisel sınırlarınızı koruyunn
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olacak kişinin amatör deneyimsiz olmasını ve benimle deneyim kazanmasini isterimmm.
20 Yorumla
+1 yılBenim gibi utangaç seçici ve aile baskısı görmüştür diye düşünürüm.
20 Yorumla
+1 yılHerhangi bir düşünceye kapılmam herkesin kendi tercihi
10 Yorumla
+1 yılAkıllı erkek senin kaliteli ve seçici kız olduğunu düşünür
Abaza, kalitesiz erkek ise senin deneyimsiz kezban bakire olduğunu düşünür.110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk göz ağrısı kıvamında olduğundan kız tarafı pek bi sevecen yaklaşır
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Benimde olmadigi icin fikir belirtmeyim zaten olabilecek en iyi sey benim için
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. En kötü utangaçtır ya da içine kapanık biridir diye düşünürüm.
10 YorumlaEeee benim de olmadı napalım yani şimdi olması gerekmez ki
20 Yorumlakarşı cinsten utanıyor olabilir ve ben onun için kötü düşünemem ki hem daha sevimli gelir bana
317 Yorumla- +1 yıl
ne yönden daha sevimli gelirr
- +1 yıl
@ARMYYYYY utangaç erkekten uzak dur direk ver yolu ben eski sevgilime çıkma teklifi etmeden günaydın bebeğimm , sen dünyanın en güzel kızısın vesaire mesajlar atardım sonra lini tutmaya başladım sonra sevgili olduk bu kadar mesaj yazmıyor alabilir gerçek hayatta yanına gelip konuşabiliyor mu
- +1 yıl
Evet 3yıldır sıra arkadaşıyız bu yıl koronadam dolayı sırada tek oturmak vardı tenüffüsde yanıma geliyordu konuşuyorduk falan
Namaz kılıyor arakadaşı sormuş sevdiğim var mı diye vallahi yok demiş ama tüm hoşlanma belirtileri var
Ben üzgünken saçma şeyle yapdı sem gülenedek susmaç dedi ahh gül bak böyle dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyanın hiçbir yerinde kız peşinde koşulmaması gibi bir durum mümkün değildir. Bu nedenle teknik açıdan genelde gelen teklifleri reddetmektir sebep
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani bence süper olur ilk ben olacağım inşallah sonu da ben olurum derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani amatorluk olarak dusunmem. İstememistir ya da kafasina uyan birini gorememistir seklinde yorumlarim. Sonucta biz de bazi seyleri biliyoruz
20 Yorumla
+1 yılBana bakmaz sonuç olarak o kadar erkek görmüş beğenmemiş benim onun hayatı boyunca gördüğü en iyi erkek olmam imkansız. Demek ki uzak durmak lazım. Ben bunu düşünürüm uzak dururum.
00 Yorumla
+1 yılCok secici zor insan olabilecegi gibi kariyetlr falan yapmis da olabilir. Tanirdim yine de sorun olmazdi.
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı amatörlük deneyimsizlik diyenler gidip kumda oynasın her önüne gelenle birlikte olacağına yalnız olmak daha iyi seçicilik biraz sıkıcı olsada iyi birşey boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezban bakire cinsel tecrübesi olmadığını düşünür. Benimde pek cinsel tecrübem yok ama sevgilim çok oldu. Acaba ben kezbanmıyım 😂😂
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz hangi konuda öyle bir dünya yok. Anlamadım.
- +1 yıl
Kezban tecrübesi yok, işte şöyle olur falan diye düşünmemek lazım. Bu doğru dğeil benim açımdan. Tercih meselesi ayrıca herkes, herşeyi çok mu iyi biliyor. Asla birini birşeyi biliyor ya da bilmiyor diye hor görmem.
Cinsel tecrübesi yok diye de eksi ha esine bir çizik koymam çok saçma.
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz haa tamam.
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz kimse 4×4 lük değil diyorsun 😂
- +1 yıl
Ahaha 🤣 🤣 o değildi ama tabi bu yabıda var muhakkak :) Seni ben Kezban mı oluyorum sorusuna yönlendiren algıya yazıklar olsun. Bizim asıl sorunumuz, buraya gelene kadar olan biten. Öyle bir algı var ki eskiden cinsellik yaşayanlar tü kaka oluyordu, şimdi yaşamayanlar geri kafalı, yok Kezban yok işte düşük profilli insan abi ne alaka yaa.. Ne yaşayanların nede yaşamayanlar hor görülemez. İnsanın kendi seçimi, kime ne? Beğenmiyorsan beraber olma, takılma seni ne ilgilendiriyor.
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz aynen. Haklısın. Ama mesela sen bakire olmayan biri ile evlenirmisin?
- +1 yıl
Bundan on sene önce bunu sorsan belkş hayır yaa diyebilirdim ama bunu hor gören bir şekilde dğeil. Ben tercih etmem derdim. Şimdi bakire olacak lla ki olacak ya da tecrübeli olacak şu bu olacak ikisi de yok bende. Önce kalbi iyi olacak baktığım iki şey önce dıştan onu gördüğümde bende birşeyler depteltirmesi ikşnci olarak tamamen yüreği gerçektrn kalbi nasıl biri, nasıl düşüncelere ve bir kişiliğe sahip buna bakarım. Yani sorunun cevabı eğer bu deidkleir e sahipse evet...
bir düşüncem olmaz? ne erkek için ne kadın için, Bu dünyaya illa sevgili yapmaya gelmediniz ya :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olabilir kendini eğitime vermişse okul ev arasında mekik dokumuşsa neden olmasın.
11 Yorumla
+1 yılYaşa göre değişir. 22+ ise garip gelir
12 Yorumla- +1 yıl
17 ise?
- +1 yıl
Normal o yaşlarda. Sevgili peşinde koşanlar genelde tek kardeş olan sevgi, ilgi vb açlığı çekenler oluyor. Benim gerçek anlamda ilk sevgilim 19da olmuştu. 19 dan sonra ardı kesilmedi. Koronaya kadar birçok birlikteliğim oldu. Ve 17 yi düşünürken korona şartlarını da düşünmeniz gerekiyor. Koca gün evde otururken manit yapanları sorgulamak lazım aslında
+1 yılValla hiç bir şey düşünmez erkekler sevgilisi olmuş olmamış pek takmaz kız olsa yeter djwşqöaöaööa
23 Yorumla- +1 yıl
@inhaler_ katılıyorum şahsen ben bir erkek olarak onun dediği tarz bir erkekle hiç karşılaşmadım (1-2 kişi hariç)
- +1 yıl
Haklı
Hiç sevgilisi olmamış kız diye düşünür. Ne düşünmeliler ki?
00 YorumlaBilmiyorum ama karşı cins yani kadınlar bana pek inandırıcı gelmemeye başladı ve güvenmiyorum yani kelimelerinizin altından bile birşeyler ararım aslında neden diye soracak olursanıız eğer gördüklerim duyduklarım yetiyor herşey için
02 Yorumla- +1 yıl
siz erkekler çok güvenilirsiniz ya ahahshh güldürme beni nolur
+1 yılGenelde ot gibi derler. ama ben oyle demem tercihidir saygi duyarim
10 Yorumla
+1 yılErkek bu abi o an ki psikolojiye göre yargılar kızı. dwlkqjnfklwe
10 Yorumla
+1 yılben mutlu olurum, kızların ilk sevgilisi olmak hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi abazan. Basturilmis. Bir sey bilmiyor. Bedenini tanimiyor. Elizabet teyze. Yanlis anlama tertememiz bir mal sadece. Neden? B. akire kizlar sadece mal gibi. Neymis dinmis bilmem. neymis. 30 gecen kadin zaten kurumus agacc gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi düşünürüz. böyle kızlar zor bulunur. değerlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmak isterdim şahsen ama şu zamanda zor der yalancı lan bu kız der başlamadan bitiririm ssdf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana kadın veya erkek farketmeksizin hiç sevgilim olmadı dese çok çekingen biridir diye düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılIyi işte, kız penis görmemiş.
Parmak kadar penislede doyar00 Yorumla
+1 yılBence lütuf olabilir bir erkek için.
28 Yorumla- +1 yıl
Nedenn sbbsbsb
- +1 yıl
Bir hatunun ilki olabilmek herkese nasip olmaz.
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Umarım herkes sen gibi düşünür (:
- +1 yıl
Herkes benim gibi düşünse benim ne ayrıcalığım kalır?
- +1 yıl
Hahhhshsh
- +1 yıl
Düşünce yapın baya iyi bence (:
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBenimde olmadı insanlık hali hayatta herşey var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla iftihar eder …
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Namuslu diye düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılYaklaşımım güzel olur sadece
10 Yorumla
+1 yılHic sevgilisinin olmadığını
10 Yorumlaİnanmaz erkekler genelde. Kendileri gibi sanırlar herkesi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. evleniyim ben bunla der :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasp kısmet olarak bakıyorum ben.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAile baskısına veya seçici biri olmasına bağlarım
10 Yorumla Olabilir benimde olmadı
10 Yorumla
+1 yılBulunmaz hint kumaşı en sevdiğim. 🥳 🥳
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılyararlanır büyük ihtimal
23 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
cinsellik açısından vs
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı