gülmek tabiki çok ama çok güzel , hepimizede fazlasıyla yakışıyor ama herşeye gülen, her cümlesinden sonra gülen kızlarla ilgili ne düşünüyorsunuz, bu yazışma dilinin bir etkisimi
cümle :), ünlem :) gibi
cümle :), ünlem :) gibi
Elimde değil kişiliğimin yansıması gülümsemek olmazsa olmazım benim gibi tiplere gıcık olanlara üzgünüm ben böyleyim derim ancak :)
çok itici olur bazen çekicide olabilir ...
fakat benim her zaman dikkatimi çeken tipler suskun ve gizemli görünen kızlar...
neşeli birri olması güzeldir. ancaak her lafı gülerek bağlıyorsa özgüven eksikliğinden olabilir. bu durumda iyi birşey değil.
Cevap
10Cevap
yazışma dilinde gülmek bir yerden sonra mecburiyetten kaynaklanıyor zira oraya o gülme efektini yapmaktan başka bir yol yok yoksa gerçek hayattaki konuşma havasını(jest,mimik,hal hareket vs) yakalamak çok zor
sen aşırı derecede sevimli bir şeysin, yani öyle tarif edilecek gibi değil..
Diyesim gelir bu tip kızlara
gülmek güzeldir pozitif enerji yaymaktır ve bir gülümseme birinin tüm gününü degiştire bilir sermayesi yok masrafı yok içten gülümseme herşeyi satın alır
sevişirkende böyle sürekli güler mi acaba
ya ama dikkatimi dağıtır odaklanamam yaaa
her gün aglamakdansa her gün gülerim ... ve gülümsemek her an yakışır bayanlara ...
Evet her zaman gülmek bazı kızlara yakışıyor çokca. :)
Ama birde diğer kesim var, gülünce hayattan soğutan... :(
bazılarına sürekli gülmek yakısıo sempatik gelio ama bazılarıda özürlü gibi duruo :)
çok itici sürekli gülmesii
insanın kendi karekteri
gıcık olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar