Arkadaslar dersanede SurekLi karşılaşıyorum Hahaha Higuain'i koridorda,orada burada gına GeLdi ya gercekten acayip antipatik bana Gore gulmeninde üslubu var.
Dipnot:Sadece Soruma cevap lütfen !
Dipnot:Sadece Soruma cevap lütfen !
Bayanın ya da erkeğin sokakta, cafe de vs.. gibi yerlerde kahkaha atarak gülmeleri bana son derece yanlış geliyor.
Kişinin karakterinin nasıl olduğunu oturuşundan, kalkışından veya gülüşünden çok kolay anlayabiliriz.
hiç sevmem bir bayan nerde nasıl davranacağını bilmeli. kahkaha atarak gülenler bide her bişeye gülüyolar ya daha çok gıcık oluyorum. öyle arkadaşlarımdan da hep uzak dururum
Onlarda insan kahkaha atmaları çok doğal bence.Ama onunda yeri ve zamanı vardır.Sadece kız için değil erkek içinde geçerli bu.
kız dediğin edepli olmalı oturuşuna kalkışına hareketlerine dikkat etmeli...
Cevap
10Cevap
size ne ya milletin kahkahasından,erkeği kızı mı var bunun üstelik?..utanmadan kızlar da "sevmem" falan yazmış,en başta soru ayrıştırıcı...s*ktrn gidin işinize milletle uğraşmayın...kim nerede nasıl isterse güler...
ben itici buluyorum hemen uzaklasıyorum cok basit geliyor. kız dedigin hanım hanım olmalı o nedir yani? tamam gülersin kahkaha atarsın ama herseyın bir edebi varr
Gülenlere değilde avaz avaz bağıra bağıra yapıyorlar ya onları İrandakiler gibi taşlamak istiyorum:))
eyv gözümsün :))
Bi insanın kalitesi neye kahkaha attığından belli olurmuş . Ota b.ka gülenlere gıcığım.
Herseye kahkaha atanlar banada cok yapmacik geliyo.ama cok komikse
bir kahkaha herkeze serbest
Komik birşey varsa bende kahkaha atarım; yapacak birşey yok.
Kesin bir mutsuzluğu var yokmuş gibi göstermek için kahkaha atıyodur ... Ve bu itici gelir biz erkeklere ...
kendım somurtkan oldugum ıcın hoşma gıder genelde..
hayat dolu neşeli kızlardır onlar... ayıplanacak o kadar çok şey varken buna mı takıldın?
Neşeli kızlar diye düşünürüm sadece
Komik gelmişse istediğim gibi gülerim.
Sinirlerim bozuluyor o*uu gibi kahkaha atıyorlar
katılıyorum :D
şuh kahkahalarımla meşhurum.
Onlar eğlenilecek kızlardır. :)
gırtlaklayasım geliyo
Gülmeninde bir adabı var
kahkaha atmaya bayılırım.
Gülmeninde bir adabı var.
Basitler
hiç karşılaşmadım