sürekli gülen eğlenceli ve herşeyi dalgaya alan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
fazla ağır konuşmayın vururum :D
fazla ağır konuşmayın vururum :D
Ben daha çok ciddiyetten yanayım, bahsettiğiniz tarzdaki insanlar sinir bozucu geliyor. Her ne kadar sevmediğimi söylesem de en yakın arkadaşlarımın hep öyle insanlar olması da kaderimin bir oyunu olsa gerek :D
İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali.😄🙈
😄😄
3 dakikada sinirlendirebilirim karşimdakini dün annemi aradım telefonu yüzüme kapattı o derece :D
bu şarkıyı ik defa izledim gayet güelmiş, soruya gelince iyi bir arrkadaş olur her türlü ortama akılır
ağzına terlikle vurulası
öyle bir vururum ki hemide 43
Cevap
40Cevap
Eğlenceli gülen neşeli birini kim istemez ki? Herseyi dalgaya alma kısmını atlıyorum o kadarıda değil ama onun dışında cok iyi sonucta onun neşesi. seninde neşen olur beraber gülersiniz ne güzel işte ya
Ciddi olunması gereken yerde olurum. Onun dışınd gülümsemeyi ve hatta çoğu zaman kahkaha atmayı adet haline getirmiş biriyimdir :) Sadece her şeyi dalgaya alamıyom ben :) Çok takarım :)
Eskiden bundan 10 yıl önce bende senin gibiydim. Zamanla Nerede nasıl davranman gerektiğini biliyorsun.
Yeter boş soru sorduğun karton surat terket burayı artık.
Dalgaya almalı gülmeli güldürmeli ama ciddi durumda cıvık olmayacak herşeyin zamanını verini bilecek öenmli bir olay oldugunda hala goygoy yapmayacak
Kim ne dushnuyorsa biraj dusunsun agzi olan konusuyor hep mutlu eylenceni degistirme hayat takilmiycsk kadar kisa :)
genelde o belli bir yaştan sonra oluyor kızlarda
veya arkadaşlarıyla bir araya gelince olur
yapmacık basit kendini bişey zanneden aslında yüzü gülen kalbi körelmiş insan.
reca ederim :)
bence bilinç altında mutsuzlar ... acı çekiyolar hissettirmiyorlar... belkide yanılıyorum ama ben bole hıssedıyorum... uzulup dusman sevındırmek ıstemıyolar galıba
herşeyin bir dengesi olmalı bence yerine göre eğlence yerine göre ciddiyet olmalı
bencede @afatsum99
gülme güzeldir keşke öyle bir arkadaşım hatta arkadaştan öte biri olsa
İnsanına göre davranıyorsa tamam. Ama her ortamda her yaşta insana yapıyorsa lavabali bulurum.
İki yüzlüdür şeytandır uzak durun. içteki fitneyligi örmeye çalışıyor.
Sürekli gülerim, çok da eğlenceli ve neşeliyim ama dalga konusu çok ayrı. Kimseyle dalga geçmem.
Hayır, yani ayran gönüllü olup ota tota gülenleri değil de, hayattan zevk almak için, mutlu olmak için hemen hemen her şeyi eğlenceye alan hatta + olarak benim gibi milleti güldürmeyi seven bir kız bana baya güzel görünüyor :)
En sevdiğim tipler. Olsa da eğlensek biraz
senin gibiyse harika :)
Ağzının üstüne çarparım, kız dediğin yerine göre davranır xd
İçi kan ağlıyor diye düşünürüm yazık garibime derim
Ben öyle insanların içten içte mutsuzluk çektiğini düşünürümmm. Şahsen bu durumun erkek halyim ((:
iyidir ya en azından sıkıcı olmazlar
rica:)
Pozitif biri olduğunu düşünürüm. :)
Lahmacun küregiyle döveceksin öylelerini :/
Bende çok gülerim bendensin sorun yook :D
benim gibiler severim kendilerini 😊
onlar bir tanedir tabi cıvıtmamak şartıyla
Her şeyi dalgaya alan ayrı eğlenceli ayrı
Direk boyle bir insanim 😄
Bir zamanlarki ben...
Severim öyle modelleri
İyidirler zararları yok
Şımarık.
Sevdiğim kız tipidir.
ben severim tam kafa olurlar <3
Hayat onlara güzel diye düşünürüm.
umursamaz olduklarını
O kız ben oluyorum :Ddd
hayatin ona laylaylom gorundugunu dusunurum
biraz ciddiyet olsun ama dimi
oda yeterli :D
Fazlası zarar :D
Her şeyin fazlası zarar o bakımdan :D dedimdi
ben bazen öyleyim
Herseyi dalgaya alan kizi denizimde bogarim
O benim işte
Simarik ukala ama tatli 😉
Onları çoğaltmak lazım diye düşünüyorum 😁
cık sevimli olur onlar
Süpper
Eğlenmelik, evlenmelik değil
şair burada kendınden mı bahsedıyor yoksa :)
Neşeli olmasi iyidir
Çocuklar çünkü
Tam benim kafa
Tam benim kafada. d
İyi şeyler düşünmem
hatun iyiymiş :D
güldü verecek
Bunu fena becermişler derim içimden :D :D
abartılı olmasın ^^
Kaşarrrrr :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar