+1 yılsosyal medya hesapları bir ihtiyaçtan doğmadığı sürece varlığına çok gerek olmadığı düşünüyorum. ki güven duygusunu bir kenara bırakırsak zaten kısıtlı olan zamanınızı sizden çalarak hayatınızı siz farkında olmadan daha da zorlaştırıyor. evlendikten sonra instagram dışında bütün hesaplarımı kapattım; sonuç olarak ortak bir hayat yaşıyoruz, tanıdıklarımız ortak, lazım olursa eşimin hesabından iletişim kurabiliyorum arkadaşlarımla. hayatınızı biraz kolaylaştırmak amacıyla bence kapatılmalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel aciklamissiniz Eig olarak seçilecek bir görüş bu keşke bütün kızlar bunu okusa ve örnek alsa çok teşekkür ederim size ilgi gösterip yazdığınız için :)
- +1 yıl
ne demek ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:) :)
En İyi Cevaplar
Elbette. Evli olduktan sonra sevdigin adam yaninda olduktan sonra geregi yok sosyal medyaymis internetmis.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum bende öyle yapıcam...:)
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılerkek veya kadın eğer evlenene kadar çok fingirdediyse kapatılmalı, o ne öyle eski sevgililer, eski flörtleşmeler falan hala orada duracak sen evlenmişsin o senin resimlerine yorumlarına beğeni atacak ve sen onla yaşadıklarını hala hatırlayacaksın. ama aklı başında düzgün bir yaşantınız varsa da kapatmak saçma
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sizede..:)
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok kapatmasına ben yanında olacağım için pek önemli değil benim eşim olacak insan zaten böyle olmalı güvenmediğim biriyle evlenmem
21 Yorumla- +1 yıl
Buda sizin görüşünüz tabiki herkesin görüşüne saygım var...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben zaten sosyal medyayi cok kullanan biri degilim kapatsam da benim icin fark etmez ama aktif birinin sirf evlendi diye kapatmasi cok mantikli degil bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu senn fikrin saygı duyarim ama eşimin facene tanımadığım erkekler mesaj atarsa yazarsa ne olacak?
+1 yılyanımda da rahatça sosyal hesaplarını kullanabiliyorsa sorun yok. gizli gizli veya saklayarak kullanıyosa poposuna tekmeyi yer. düzeltmek için dahi uğraşmam
15 Yorumla- +1 yıl
Ama her zaman yanında olabilecekmisin?
- +1 yıl
zaten güvenmediğim adamla beraber olmam
- +1 yıl
Tabiki ilişki karşılıklı güven ile yürür zaten..:)
- +1 yıl
o yüzden karşımızdaki insanı iyi seçmeliyiz diyip nokta koyuyorum :)
- +1 yıl
Evet aynen haklısın diyorum bende..:)
Kesinlkle hayır bu güvensizlik işaretidir. Herkesin sosyal çevresi olmalı birbirlerine saygıyı kaybetmeden devam etmeli bir evlilik.
111 Yorumla- +1 yıl
Siz böyle düşünüyorsunuz da su sosyal medyada kendini bilmez sürü ile insan var sapigindan tacizcisine kadar...
- +1 yıl
Ben görsem çok kıskanırım ama :(
- +1 yıl
ben eşime pek göstermem direkt siler atarım eğer ki söylemem gereken bir konu varsa rahatsz edilme vs işte o zaman söylerim dediğiniz gibi rahatsız olabilir bu yüzdn kız bunu iyi ayarlamalı nerde söyleyip nerde söylememesi gerektiğini bilmeli. İlk başlarda eşim bu konuda daha tutucuydu biri facede bana yorum yapsa bile çileden çıkardı ama arkadşlarımı tanıdığından beri o hali geçti. Dışardan kişilerse dediğim gibi muhataba bile alınmamalı.
- +1 yıl
Cidden fikrinize saygım var siz öyle düşünüyorsanız ve ankasiyorsaniz problem yok :)
- +1 yıl
bugün bir çok şey internet üzerindn hallediliyor. Eşimin de benim de facei asıl kullanma amacımız okul grupları çünkü paylaşmlara ihtiyacımız var derslerle ilgili ve bu yüzden kullanıyoruz tamamen silip atmak çok zordur. İlk başta denemek istedik biz de ama daha büyük sorun oldu biz de vazgeçtik ama kesnlkle bu konu artık sorunumuz olmadı. Siz iyi düşünün ufak bir kıskançlık rahatszlığınız yüzünden daha büyük sorunlar oluşturabilirsiniz. Çünkü sosyallik de mutlaka gerekli, eksikliğini hissedersiniz ama bunu kız erkek rahat arkadşlık ilişkilerine bağlamıyrum tabiki bu kadarı kesnlkle fazladır , ama kendi arkadşlarıyla olması gerekir. Karşı cins mecbur gerekli olduğun durumlrda muhatabına almanı gerektiren kişiler olmalı. İkisi de buna dikkat etse herşey güzel gidebilir. :)
- +1 yıl
cidden çok iyi açıklamalar yaptiniz size çok teşekkür ediyorum bazı şeyleri daha iyi anladım :)
- +1 yıl
İnşallah eşimin fikirlerinede saygı duyarak ortak bir karar alicagimizii umut ediyorum cidden çok teşekkür ederim size :)
- +1 yıl
:):)
+1 yılKendi hesabını kapatsa bir şekilde fake hesaplarla ya da gizli gizli başka hesaplardan işini görür. Önemli olan kalbinde kapatması
41 Yorumla- +1 yıl
İşte bu eşine kalpten aşık olması her şeyin çözümü...:)
Evlenmeden önce ne amacla kullaniyordu ki evlendikten sonra kapatma geregi duysun?
39 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden önce belki kız tavlamak için kullanıyordu huylu huyundan vazgeçer mi sence?
- +1 yıl
Oda farklı bir yaklaşım dışardamı takılır demek bu?
- +1 yıl
Evet çok haklısın ama öyle kız ya da öyle erkek hala var mı ya? ..:(
- +1 yıl
Bu güzel dileklerine ve duana Amin demek istiyorum...:)
- +1 yıl
:) :) Amin prenses...
Bence bunun kıskançlıkla çok fazla ilgisi yok. İnsanların özeli diye bişey kalmadı ne kadar doğru bunları düşünelim
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok doğru bir noktaya değinmişsin evlilikte özel çok daha önemli...
- +1 yıl
+1 yılBiz sevgilimle sosyal medya yüzünden cok tartismistik zamaninda ama artık aştık bu durumu
12 Yorumla- +1 yıl
Bence kapatmalılar benim içim rahat olmaz içimde kuşku olur..:(
- +1 yıl
Şifresi olduktan sonra bir sorun yok ve ortada tabiki güvende olmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılEvilik demek özgürlüğü kisitlamak degildir güven yoksa neden evlenmeli cok sacma.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen şimdi böyle düşünüyorsun ama öyle kızlar ve erkekler var ki evlendikten sonra bile rahat durmuyorlar evli insanları hedef alabiliyorlar...
- +1 yıl
Tm bunu biliyorum neden iste evlenince ya da birliktelikte hemen yasaklar konuluyor azicik bir ilgisizlikte kapanan hesaplar gizliden acilip devam ediyor sonra sonu husran burada su var her sey acik olmali yasak kural konuldukca bir sonraki hataya tesviktir senin istemeyen niye senile evlensin degilmi bunu dusunmek lazim guven olmazsa supeler kalkmadikca arkadaslik bile devam etmez.
+1 yılHayır tabi ki. Ama birbirimizden haberdar olmamız için ben şifrelerimizin verilmesinden yana olurdum.
11 Yorumla- +1 yıl
Buda karşılıklı alınması gereken bir karar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenmeyi beklemeden ciddi bir birliktelik varsa kapatılmalı. Yoksa bu tür sorunlar çok çıkıyor ilişkilerde. Ben zaten normal hayatımda da instagram harici kullamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirde olmamıza sevindim :)
Hepsi kapatilmali yoksa icimde suphe olur.. ne oluyorsa sosyal medya yuzunden oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen boşanmaların çoğu sırf bu yüzden...:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. İşte bu tür kısıtlamalardan dolayı soğudum evlilikten
119 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı güven olması lazım yoksa kesinlikle kapatılmalı ben kıskanç biriyim seven erkek kiskanir...
- +1 yıl
Boğaz bogmaz bişi olmaz sen sosyal medya bagimlisimisin? :)
- +1 yıl
Peki evlendin biriyle eşinde sende çok mutlusun derken senin hesabına biri dadandi sana iltifatlar ediyor ilanı aşk ediyor ve eşinde bunu gördü ne yaparsın?
- +1 yıl
Esin gördü ama bir kere ve bu yüzden tartıştiniz ve kaç gün esin seninle konuşmadı huzurunuz kaçtı değer mi face için onu sordum?
- +1 yıl
Orasını bilemem ben sadece örnek verdim sosyal medya yüzünden çok boşanmalar yaşandı bu ülkede eşiysen sende her türlü fedakarlığı göstermek zorundasın kocan doğru olan budur..
- +1 yıl
Madem vavzgecemiyorsun o zaman kocanın hesabıyla birleştir hesabının yani onun hesabından beraber girin bunu kabul edermisin?
- +1 yıl
Bravo iyi düşünmüşsün bencede evlenme sen bu kafayla anlaşamazsın kimseyle...
- +1 yıl
Sen böyle hep değişken misin? Senin burcun ne ya? Az önce ben evlenmiycem dedin şimdide yoo vardır kafama göre biri diyorsun...
- +1 yıl
Hımmm tamam..:)
- +1 yıl
hımm benimkide ikizlerrr...:)
+1 yılKapatmak zorunda değil ama kapanmıyorsa da öyle her anını sosyal medyaya koymasin
14 Yorumla- +1 yıl
Bencede sınırlaması lazım ve her zaman açık tutacaksa eşini ön plana koymalı diye düşünüyorum...:)
- +1 yıl
Açıklama bölümüne falan benim ismimi yazabilir. ☺
- +1 yıl
Aynen bencede önemli olan evli olduğunu vurgulasınnn...:)
- +1 yıl
Aynen öyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılya sonuçta iki tarafında bir arkadaş çevresi var ben olsam yüksek ihtimal hesapları birleştirirdim..
11 Yorumla- +1 yıl
Buda olabilir tabiki fikirlere saygım var :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafları atıp kankilerine show yapıcak niye kapatıyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılsoğan yemeyenin ağzı kokmaz diye bir laf vardır
ben tüm şifreleri verirdim11 Yorumla- +1 yıl
wayy helal olsun..:)
+1 yılİsterse açık tutar karışmam aldatmayı ordan mı engellicez saçma
12 Yorumla- +1 yıl
İster istemez kıskançlıklar olacak bugun sosyal medya yüzünden boşanan evli çiftler var bunları gözardı edemezsin...
- +1 yıl
Elbet var ama sosyal medyaya gelene kadar daha çok şey var kendi ailemde sosyal medya hesabı olan bir çok çift var önemli olan amaç ve niyet
+1 yılbu gibi sitelerde üyeliği varsa kapatsın. Ama facebook u kapatmasına gerek yok
16 Yorumla- +1 yıl
bence facebookta kapatılması lazım..
- +1 yıl
ben kapatmıcam ama çifte standart olur o zaman
- +1 yıl
kapatmalısın bence ya bir erkek sen evliyken mesaj atarsa kocanda bunu görse ne olacak?
- +1 yıl
iyi de sonuçta ben bekarken bile engelliyorum onları, o zaman da cevap vermeden engellicem bu kadar basit
- +1 yıl
iyide sen engellemeden kocan gelen mesaj görürse?
- +1 yıl
ee görsün ne var cevap vermiş miyim?-hayır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence cok önemli bir konu ve kız ve erkek hesaplarını kapatmalıdırlar
11 Yorumla- +1 yıl
bencede...:)
Kapatsın ne gerek var ben yanındayım ya.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede. dogru. olan bu :)
Soru ile. resmin alakasi nedir acba onu cozemedim
15 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkek ilişkisini , sevgiyi, aski, mutluluğu kısaca birlikteliği anlattığı için koydum yeterlimi acaba?
- +1 yıl
Sence resim ne anlatıyor...:P
- +1 yıl
Ahahahah hediyem olsun size o zaman bu resim. ...:)
Sen kapat pek bir yaramaza benziyorsun :D
21 Yorumla- +1 yıl
ben miii yaramazım yok beee bebek...:P
+1 yılben kocama güvenirim :D
21 Yorumla- +1 yıl
Helal :)
+1 yılKisi kendini bildikten sonra getek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Dedim ya oda karşılıklı güvenden geçiyor...:)
Karsilikli anlasmaya bagli
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum karşılıklı olmalı bu iş...)
Gizli Üye(25-29)+1 yılortak hesap açılabilir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir tabiki buda bir fikir sonuçta iki taraf anlastıktan sonra..:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven yoksa kapatılmalı...
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi zaten güven yoksa bir zahmet boşanılmalı
- +1 yıl
Katılıyorum...:)
Cevap sahibi+1 yılHem bana hemde kapatılmalı diyene katılıyorsun aklım karıştı :D
- +1 yıl
Sonuçta iş güven meselesi tatlım. P
Cevap sahibi+1 yılTatlın? Öncelikle ben evliyim tatlım diyemezsin 1. Ayrıca güvendiğin birinin neden bosyal medyasını kısıtlayasın 2.
Kısıtlıyorsan güvenmiyorsundur. Güvenmediğin kadına nasıl evlatlarını emanet edeceksin yarın?- +1 yıl
Tatlım için özür dilerim evli olduğunuzu bilmiyordum..:(
Yine diretiyorum benim evli olduğum kız facebookunu açamaz
Cevap sahibi+1 yılFacesim var hiçte sorun olmuyoo
- +1 yıl
Ya eşiniz sorun etmiyorsa problem yok ki zaten...:)
Cevap sahibi+1 yılEderse boşarım zaten ;) bana güvenmeyen adamla işim olmaz benim
- +1 yıl
wayyyyyyy eşini sen mi yönetiyorsun...:P
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. aslında kapatmalı... ama yapan yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim :)
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafta şifreler mevcutsa durabilir bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir tabiki :)
+1 yılYoo kapatmasa da olur
14 Yorumla- +1 yıl
Senin görüşünede saygı duyarım güvenecek olan sensin sonuçta...:)
- +1 yıl
Aynen zaten guvenmedigim biriyle evlenmem
- +1 yıl
Tabiki sonu hep hüsran ve üzüntü artı en çok etkilenen ve üzülen yine kızlar yani erkekler gamsız...:(
- +1 yıl
Aynen kanka malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılbence kapatılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede karşılıklı karar vererek kapatılmalı :)
Hayır.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden peki vazgeçemiyormusun sosyal alemden sevdiğin adam için bile mi?
Kapatsin👊😎
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede karşılıklı kapatmalı...:P
- +1 yıl
Tamam ben her şeye razıyım valla yeterki bana bağlı bir kız olsun...:P
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kendileribilir
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle buna artıları ve eksileri ile kendileri karar vermeli :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılEbet kapasin
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikile yorum yapanların %90 böyle düşünüyor hem fikiriz bu konuda...:)
Kapatılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Ayni fikirde olmak çok güzel...:)
+1 yılKapatılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Evet geççekten birbirlerine aşıksalar bu şart bence...:)
+1 yıltabi kapatmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen..:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapatsa fena olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bencedeeee...:)
+1 yılHayır kapatılmamalı
12 Yorumla- +1 yıl
Sanada saygı duyarim ama sosyal medya yüzünden boşanmalar arttı..
- +1 yıl
İsteyen sahte hesaplarlada yapıyor bu karakter kişilik meselesi
+1 yılKapamali
12 Yorumla- +1 yıl
Evet karşılıklı güven için bu olmazsa olmaz bencede...:)
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılpp sen misin?
13 Yorumla- +1 yıl
Evetttttt :)
Cevap sahibi+1 yılbayıldım
- +1 yıl
Teşekkürler ama ben seni göremiyorum kiii :(
+1 yılevet
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede evet :)
Detaylı bilgi