Gizli Üye(30-35)1 yılEger sosyal medyayla yuruttugu bir işi yoksa gelir kapisi ya da ek gelir sagladigi bir sey degilse (zaten bunun disinda keyfi kullaniliyordur) kapatsin isterim. Benimde hesabim yok 2 yil once kapatti. Cok zamanimi alan. Beni huzursuz eden, bazi seylerden kacmak icin kullandigim, sigindigim bir limandi. Ve dikkat odagim o kadar dusmustu ki. Artik 2 saniyelik videolara bile tahammul edemez hale gelmistim. Cogu videonun sonunu getirmeden geciyordum. Ilk baska dijital detoxla basladim. Sonradan hicte ihtiyacim olmadigini tam tersine bana zarar verdigini farkettim.
Esiminde hesabi olmasini istemem. orada harcayacagi zamani beraber kullanalim. Beraber kutu oyunlari, pisti vs oynayalim, sohbet edelim, kitap okuyalim daha guzel. Hemde kizlari bilmem ben o amacla kullanmadim ama erkekler nefislerini kontrol edemeyip kari kiz olaylarina girebiliyor. Kizlara bakabiliyorlar, alev vs atiyorlar. Ya da kizlar yazabiliyor belki. Her yerden zarar yani. Aramizdski bagi, iliskiyide zedeleyecek bir sey. Kimse de gelip kontrollu kullanirsa ona buna girmezse bir sey olmaz vs demesin. Gunumuzde imge, p***o icerigine benzer iceriklerde bombardiman var. Ondan bile ne kadar korunsak o kadar iyi. Hem inananlar icin oteki taraftan dolayi hemde kari koca iliskisini, guvenini zedelememesinden dolayi. Hesabi kapatmak daha cok yarar getiriyor kullanmaktansa.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKarşılıklı güvenin anlamlı devamlılığı için evlilik sonrası kadın ve erkeğin hayattan vazgeçmeden sağlam karakterli duruşlarını devam ettirmeleri gerekiyor. Makul bir çerçevede sosyal medya hesapları açık kalmalı. Bu karşılıklı güveni daha fazla çoğaltacaktır.
33 Yorumla
Soran1 yılÇok hoş yorumların var
- 1 yıl
Sağolasın teşekkür ederim 😊✌️
Soran1 yılRica ederim 😇
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyanın ilişkileri bozduğuna şu açıdan inanmıyorum çünkü sosyal medyanın bir suçu yok Sadece bu mecraları yanlış amaçlarla kullanan insanların ilişkileri bozuluyor o yüzden güvenildiği sürece sosyal medyaları kapatmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u 1 yılBence kapatılmalı
213 Yorumla
Soran1 yılNiye?
Soran1 yılYahu ben onu kapatılmamalı diye okudum off pardon bjhjhk.
- 1 yıl
Haha olur öyle şeyler bence kapatılmalı çünkü her türlü ayrılık kavgalar bundan dolayı oluyor
Soran1 yılEvet öyle belden aşağı paylaşımlar yüzünden
- 1 yıl
Yani güven kalmadı kimsede normal sapikta çoğaldı
Soran1 yılMaalesef
Soran1 yılBenim sorumun görseli niye değişti ya
- 1 yıl
Admin beğenirse değişir unutma 😂
Soran1 yılHayır beğenmedi ki o yüzden şaşırdım
- 1 yıl
Vardır sıkıntı sistemde geçende ben soru sordumda profil açıktı 10 dk sonra gizli olmuştum oluyor bazen
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
Tskrler 🌹🌹🌹
Soran1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılKapatmanın bir anlamı yok ki neden herşeyden kendimizi soyutlayalım ki gadası
Şifreler zaten ortak olur isteyen istediği sosyal medya hesabına girer
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbence değişir kişiye göre ben kapatmam hiç bir şekilde çünkü evliliğe engel bir durum yok sosyal medya kullanmanın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyaya uzun süre direnmiş ve herkesin lapin gibi atladığı plattformlarda çok geç hesap açmış biriyim. Bununla birlikte ne kendimi, ne eşimi, ne çocuğumu ne de izni olmayan herhangi birinin özel alanını ihlal etmemek adına kimsenin yüzünü paylaşmıyorum. Zaten bu sınırlı bir kullanım oluyor.
Gelelim kızlarsoruyor’a: Bu sitedeki hesabım evliliğimden daha eski. Kendimce bir alan oluşturdum kendime. Yardım almak ve yardımcı olmak için takılıyorum. Evliliğime ne gibi bir zararı olacağını anlayamadığımdan, kapatmalısın diyen insandan ciddi bir savunma isterim.
10 Yorumla
1 yılİş için kullanılmıyorsa aslında en güzeli kullanmamak. Çünkü illaki o mecralar yüzünden araya nifak giriyor.
33 Yorumla
Soran1 yılHarika yorum 👏
- 1 yıl
☺️🤍
Soran1 yıl❣️😇🍫
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesin görüşü farklıdır ama önemli olan birbirini sevgi saygı güven duygusu veriyorsa daha sağlıklı ilişkiyi sürdürür, birbirine güvendiği için sosyal medya için birbirini kısıtlama olmaz diye düşünüyorum.
23 Yorumla
Soran1 yılKendini bildikten ve bilinçli kullandıktan sonra doğru
Soran1 yıl😇❣️
1 yılBence kapatılmalı
Zaten evlenince değil normalde de kullanmamak en mantıklısı
Boş vakitlerin çoğunu insanlar sosyal medyada geçiriyor
O vakitlerde birlikte çok farklı ve güzel aktiviteler ve zaman geçirilebilir
Sosyal medyada gelen bir istek bile ilişkiye zarar verebiliyor
Bence kapatılması en mantıklı olan
10 Yorumla
1 yılyaa bence gerek yok silmeye. mağarada yaşıyoruz kabul ama kendimizi bu kadar da içine kapatmaya gerek yok. doğru kullanıldığı sürece zarar vereceğini düşünmüyorum açıkcası. zaten insan yapısı gereği paylaşmayı seven bir canlı bu sosyal medya olmazsa da başka bir şey olur. aldatası olan insan her şekilde aldatır. eğer kocan ya da sevgilin bir şeyi paylaşmandan rahatsız oluyorsa ya da birini takip etmenden birinin seni takip etmesinden rahatsız oluyorsa bunu dikkate almak daha mantıklı geliyor bana. tabii fikirler ve görüşler değişebilir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ama neden...
Sosyal Media bi bicak diyelim bunu doğru kullaninca bi cok seye işe yariyor ama kendini kesersen vs gibi kötüye ve yanlişa kullanmiş olursun... yani yazaklar ve kurarlar yerine doğru kullanmayi bilmek/öğrenmek lazim.
Güven'de cok önemli bide unutmayin ki, bi yanliş eşinizden önce kendinize yapniş olursunuz. Önce kendinize saygin davranin...
10 YorumlaÇok saçma bir şey bu bence. Sosyal medyayı kullanmanın tek amacı birileriyle ilişki kurmak değil. Evlendiğim insana güvenirim, güvenmediğim insanla zaten evlenmem. O yüzden asla karışmam.
22 Yorumla
Soran1 yılGüven kilit kelime bu soruda
Ben kullanmıyorum ama ben kullanmıyorum diye bir başkasına kısıtlama getirme hakkım yok. Evlilik yoluna girerken onu öyle kabul etmişsem evlendikten sonra değişmesini istemem. Ha tabi ki ilişkiyi başlatırken en başında benim gibi birisini isterim.
10 Yorumla
u 1 yılKapatmasın, bilakis açık kalsın. Benli bizli şeyler paylaşsın. Kapattım diyerek fake hesap açarlar bu zamanda böyle.
15 Yorumla
Soran1 yılVurdun ve gol oldu gjfjgh fake açarlar. Her şeyi beklerim ben
- 1 yıl
Yani muhtemelen evlenmeden önceki hesabını da herkes biliyordur, onu kapattırıp yenisini açtırsam ben zararlı çıkarım :D kdfkks
Soran1 yılYani az kurnaz olacaz fjfhgh öfkeyle oturup zararlı çıkmak var.
- 1 yıl
Aynen öyle bebişim 😌
Soran1 yılOyyy❣️😇
1 yılSadakatin olduğu evlilikler de bence hesapların yönetimi ortak olmalı ki güven sarsılmasın. Şayet ben evlenirsem öyle yaparım
16 Yorumla
Soran1 yılOoo bu iyi fikir
- 1 yıl
Sende öyle yap tavsiye ederim.
Soran1 yılNasip
- 1 yıl
Umarım çıkar karşına
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
İstemek gerekli bunun için
1 yılNapıyom ki ben burada da kapatıyom diycem de eşim olacak adam burayı görse eşim olmayacak adama dönüşür. 🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılEvlenen daha çok kullanıyor. Kocişiyle bir kahve keyfisi fotosu atmasın mı, çeyizlerini çaktırmadan göstermesin mi veya yine kocişiyle çikolata yerken izlediği filmin fotosunu atmasın mı? Aşkolsun akdkskd
10 Yorumla
1 yılSosyal medya dışında sorun çıkmıyor mu sanıyorsun? Ona bakma buna mı baktın neden samimi davrandın iş arkadaşınla neden böylesin gibi çok sorunlar oluyor. Keşke sosyal medya ile sınırlı kalsa. Evlendiğin insana güvenebiliyorsan gerisi boş.
10 Yorumla
1 yılNe gerek var kapatmaya 2 anime editi, fitness editi izlemeyeyim mi
13 Yorumla
Soran1 yılTercih tabi ki
- 1 yıl
Bence de dkskoz
Soran1 yıldgfhfg
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGizli saklı takılırlar ondan sonra da. Bence güven yoksa evlenmesinler zaten ya saçmalık.
11 Yorumla
Soran1 yılBak bu bakış açısı güzel 😎
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNiye kapatılsın ki sosyal medyayı manita düşürmek için mi kullanıyoruz sadece
11 Yorumla
Soran1 yılHayır tabi ki
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Yok ya.. sosyal medyada zaman geçirmek bana iyi geliyor. zaten ben ondan başkasıni görmem ki.
11 Yorumla
Soran1 yılBilinçli kullanmak önemli
1 yılNeden? İnsan kendine ve eşine güveniyorsa sosyal medyada da aktif olabilir. Bekarken kullandığında amacı kafa yapısına göre birini mi bulmaktı da bulunca kaybolsun?
10 Yorumla
1 yılBıldırki hurmalardan korkuluyorsa kapatılabilir, ama kimseden çekinecek bir geçmişin yoksa gerek yok.
10 Yorumla
1 yılYok hayır neden kapatılsın. Önemli olan herkes birbirine doğruyu söylediyse sorun olmaz hiç bir zaman.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Sosyal medya evliliğin, ilerde çocuk olduğunda çocukla geçirilen zamanın önüne geçmiyorsa bence gerek yok kapatmaya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapatılmalı bence …
Ama bunu hanfendiler karar veriyor sanki bir bakıyorsun YouTube’dan kanal açıyorlar beraber onun için çok da bu konularda bence erkeklerin çok fazlada tesiri olmuyor hanfendiler ne isterse o olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim yok evlensem esimin sosyal medyasi olmasi onemli degil olabilir kullanabilir benim acimdan sikintii yok.. :))
10 Yorumla
1 yılO kadar baskıya gerek yok diye düşünüyorum. İnsan kendini bildikten sonra herhangi bir platform sorun yaratmaz
10 Yorumla
1 yılNeden kapatalım ki. Sosyal medyayı düzgün kullanırsak sıkıntı olmaz bence.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Karıyı götürmüş daha ne yapacak sosyal medyada zaten. Ordaki amacı karı bulmaktı adamın.
10 Yorumlahayir kapatmaya gerke yok guven varki evlilik olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ben kapatmayı ve kapattırmayı düşünüyorum. Bu yüzden evlenirsem, sosyal medyada çok aktif olmayan, biriyle önceden konuşup, evlencem. Baştan anlasın nişanlıyken kapatsın hatta
10 Yorumla
1 yılevlendiği adamın düşüncesine bağlı o izin veriyorsa kullana bilir vermiyorsa bence kapatmalı
10 Yorumla
1 yılYani gereksiz bence kapatilsin. Ama iş kiside bitiyor bence ya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel amaçlı kullanıldiktan sonra kapatmaya gerek yok bence 😅
10 YorumlaTıktok dışında her şeyi kullanabilir. Tabi bende bilecem sifresini ya da ortak kullanacaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılBence kapatmaya gerek yok evli olduğun profilinde belli olsun yeter
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Kapatmam yaa ne gerek var bana guvenmiyosa evlenmesin benimle
10 Yorumla
1 yılBen KS dışında sosyal bir mecrada bulunmuyorum fakat kapatılsın diye de zorlamam.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
1 yılKem gözlülerden korunmak için kapatıp tekrar açarım skdkbxnx
10 Yorumla Bunu hangi manada soruyorsunuz bilmiyorum ama ben şu kısım için düşündüm gizli kullanmak zor değil içinden gelerek kapatmiyorsa gizli de yapması çok kolay iki hesap da karşılıklı birbirinde olması daha oluru olan bir durum bence
10 YorumlaYoo niye kapatılsın ki ortak kullanım olması daha mantıklı
13 Yorumla
Soran1 yılOrtak kullanım daha mantıklı
Soran1 yılEvet çok haklısınız katılıyorum 🙃
Kapatılırsa daha iyi evliliği etkileyebiliyor
11 Yorumla
Soran1 yılBir yere kadar evet
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. niye ki kapatmam zaten o kadar içli dışlı degilim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Doğru kullandıktan sonra kapatmaya gerek yoktur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılNe alaka evleniyoruz diye sosyal medyadaki sevgilimizden mi ayrılacağız çok saçma 😀
00 Yorumla
1 yılÖyle bir şartım yok şayet hayat arkadaşım öyle bir ricada bulunursa da kapatırım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılKapatılmasa da olur. Dikkatli kullandıktan sonra problem yok.
00 Yorumla Net evet! Bekarken bu kadar haltın döndüğünü gördüğüm bir yerde bir de evliyken acabalarla karın ağrılarıyla uğraşamam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Ot gibi yaşamaya gerek yok bence
16 Yorumla
Soran1 yılKarın var ne otu gjgj sosyal medya seni tazecik çim mi yapacak 😬
Soran1 yılKuru ot dedin ya az önce 🤣 neyse ben fazla neşeli olunca birinin totosuna batıyorum. Susayım gjhkhkj
Soran1 yılNe alaka olan ne😂
1 yılGerek yok ama aktif kullanmaya da gerek yok
17 Yorumla
Soran1 yılHatta hiç 😅
- 1 yıl
Olmaması çok daha iyi tabi 😂
Soran1 yılHayret aynı fikirdeyiz 😂
- 1 yıl
Genelde farklı mıyız ki 😂
Soran1 yılSanki öyle gibi geldi bana fhgjv
- 1 yıl
Allah Allah iyidir ama farklılık shdj
Soran1 yılİyidir iyi gkgkh
1 yılHayır ama ortak kullanabilir
17 Yorumla
Soran1 yılBak bu çok iyi fikir hoşuma gitti
- 1 yıl
Ama bu biraz sıkıntı olabilir
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Arkadaşlarımla konuşurken o muhabbetleri görecek her şeyi bilmesine gerek yok bence
Soran1 yılErkek diyaloğunu evet o sıkıntı
- 1 yıl
Evlendikte bu sorunlar kaldı sonra düşünürüm bunları iyi günler
Soran1 yılSize de iyi günler
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılkapatilmali bence ne gerek var
14 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum. Zaten boş boş paylaşımlar hep bel altı gjgjhj
- 1 yıl
dimi ya kocam gormesin bos seyleri
Soran1 yılHiç yani kocişim sadece beni görsün 😅
- 1 yıl
tabi kiz ahshhahs
Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kapatan kapatsın ben kapatmam
19 Yorumla
Soran1 yılEşin kapatalım dese misal
Soran1 yılYine de kapatmam diyosun 😅
Soran1 yılBen de ortak kullanma taraftarıyım 😅
Soran1 yılYes fhfgf
Eğer bu kadar güvensizlik oluyor ise hiç evlenilmemesi daha mantıklı.
10 Yorumla
1 yılTabikide kapatılmalı tek gireceği kadın karisi olmalı :) kafinin da kocası
10 YorumlaYok canım o kadar da değil ama tutarlı paylaşımlar olmalı ve eskisine göre biraz sınırlandırmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTabii, hatta sosyal medya ile yetnilmemeli kız eve kapatılıp ayağına pranga vurulmalıdır.
00 Yorumla
1 yılKapatılmalı. Ben de kapatırım evlenınce...
20 YorumlaSaçma bence kapatılması
10 YorumlaGerek olmamalı
10 YorumlaEvlilikte yalan olmaz. Her şey açık olmalı.
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat