Ben Nişanlandim ve gmail hesaplarım da dahil olmak üzere çoğu hesaplarımı kapatmaya başladim. Ne olur ne olmaz diye tedirgin oluyorum. Siz böyle bir durumda ne yapardiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence sosyal medyayı yanlış bir amaç değil de doğru bir araç olarak gören ve kullanabilen insanların her ilişkisi sağlıklı ilerler. Kapatılmasını doğru bulmuyorum kimsede bu devirde kapatmaz kapatıyormuş gibi yapar. Güvensizliğe daha çok zemin hazırlanmış olur tercih sizin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında demek istediğim, eski hesaplarımı tamamen kapatıp yerine yeni hesaplar açmaktı. Zaten Nişanlim öyle geri kafalı biri değil ben sadece geçmişimi geride bırakmak istiyorum o kadar
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsi görüşüm bu biraz insanın kendisiyle ve çevresiyle alakalıdır. Sosyal medya da zorunlu takip edeceğiniz bir şey yoksa kapatabilirsiniz eğer zorunlu olarak kullanacaksanız (ne yazık ki sosyal medyaya döküldü bir çok mevzu en basitinden bir whatsup) sosyal medya hesabını sadeleştirme ( yani gereksiz insanları silme, görünmesini istemediğiniz resimleri kısıtlama ya da kaldırma şeklinde) yapılabilir.
00 Yorumla
Korkacağım bi geçmişim olmadığı için bu bir sorun değil benim için.
Geçmişini takip eden, sevgili konuşmalarını arşiv yapan, her telde bi hesabı olan ve ayrı kimliklerle takılan birinin de başka kurtuluşu yoktur diye düşünüyorum. Nasıl olsa alnında yazmıyor değil mi.00 Yorumla
+1 yılGeçmişi bi kenara bırakıp gerçek sevgi ve güveni yakalayabilmişsen gerek yok. Zaten gerçekten seven ve ciddi düşünen insan gereksiz mecraları kullanmaz. Kullandığı mecrada da yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek işler yapmaz. Akıllı, olgun ve güvenilir biri ise.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
64Cevap
u +1 yılBuradan başka sosyal medya da aktif değilim olanların şifrelerini bile unuttum kullanmıyorum.
Evlendikten sonra eşim istese kapatabilirim sanırım.
Zaten birlikte vakit geçirmek varken neden burada vakit geçireyim ki.
Şurası da bir gerçek!
Burada kimin ne olduğu belli değil sapık dolu burada.
Bana ne kadar güvense de burada olmamı istemeyebilir ortamdan dolayı.
Ben de saygıyla karşılarım.
Tabii ki kendisi de kullanmamak şartı ile.10 Yorumlaister kapatsın ister açık dursun veya ikimizde ortak hesap kullanalım benim için farketmez ama ne güzel evlenmişim hayatımın geri kalanını sürekli sevdiğimle geçirmek hayallerimizi gerçekleştirmekle uğraşmak isterim sosyal medyada başkalarının hayatını takip edip kendi zamanımın kaybolmasını istemem
10 Yorumla
+1 yılbence kapatılmalı zira çoğu aldatma vakasının başrol oyuncusular, ayrıca gerek yok bence evli değilken bile çok lazım bi halt olduklarını düşünmüyorum en kötü bir tane yerde hesabın olur onun da şifresinin bişeylerini karına/kocana verirsin paşa paşa kimsenin derdi tasası olmaz, birde evli insanlar iş güç çoluk çocuk derken zaten boş iş olan sosyal medya daha da büyük bir angaryaya dönüşür sadece.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
aldatan her türlü aldatır mesele karakterde
- +1 yıl
@Gülgibierkek orası öyle de bari fırsatı çok olmasın bu sosyal medyayla birlikte aldatma vakalrı daha çok artmaya başladı ve başka ağlaksızlıklar da yaygınlaştı twitter da falan neler dönüyor millet karısına kocasına falan partner arıyo be o kadar midesizleşenler var.
- +1 yıl
yoo daha iyi oluyor kimin karakterinin bozuk oldugunu internet sayesinde daha iyi gördük zaten internet yüzünden aldatılacaksan bırak aldatıl o kişi eninde sonunda aldatacaktır zaten
- +1 yıl
@Gülgibierkek doğru aslında, benim asıl şikayetim bunları normalleştirmeye meşrulaştırmaya çalışmaları, yayılmasın bu mikroplar.
- +1 yıl
bilader kötülükte hayatın bir parçası ve normal bir şey çünkü bu allahın koydugu bir kanun buna alışın artık.. siz kötü değilsiniz diye kimse olmayacak değil... evrendeki her şey çift yaratılmıştır gece gündüz dişi erkek siyah beyaz güzel çirkin soguk sıcak negatif pozitif iyilik kötülük vs.. ve bu çiftlikten ortaya ahenk ve düzen doğar..
+1 yılBilemem fakat ben artık şu aralar isyandayim bıktım ben üniversite sınavına çalışıyorum ve gerçekten surekli sevgilim yok diye orada burada dislanmaktan bıktım artik ve basit bir devlet memuru olmak hademe benim içinde insanlar içinde hiçbir anlam ifade etmiyor ve umrundada olmuyor ne yapayım memursan sen hayatını idame edeceksin diye sana teşekkür mü edelim kimsin sen sana mı soracağız senden hoşlanmıyorum tanimiyoruz diyerek beni hor gördüler sen yine iyisin Allah mutluluk versin ben 35 milyar gelir yani 35000 TL gelir düzeyi elde edene kadar üniversite sınavını kazanana kadar yalnızım hoscakalin
00 Yorumla
+1 yılNr olur ne olmaz ne demek kiz sana ulasmayacaklar mi evlendin diye magara kadınına mi çevirelim seni elinden telefonu alalım filan dumanla haberleşelim hi. d ne diyon allaseven.. Iyi niyetini anladim ama bu kadar kasma be
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yok yeni hesap açtım yerinw
+1 yılsenin gibilerin karakteri leş.. evlendi diye sosyallikle dünyayla ilişkisini kesip tarla faresi moduna geçiyorlar hatta bunu ileriki asamaya götürüp sevgiliyken yapanda var
01 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
+1 yılKapatmam. İnsan sadakatini, sevgisini ve iradesini koruyabiliyorsa zaten yanlış bir şey yapmaz. Kapatmakla iş çözülmüyor. Yapacak olan mağarada bile yapar.
10 Yorumla
+1 yılBen hala bekarlık mailimi ve instamı kullanıyorum ve bir zararını görmedim hayatıma çok insan dahil etmediğim için (bekarken) belki de ondan sıkıntı olmadı.. 🙃 Korkacak bir şeyim yok bu sebep💪
00 Yorumla
+1 yılBence kapatılmalı. Evlendikten sonra sosyal medya kullanmanın ne gereği var ki. Şimdikiler sosyal medyaya gösterdikleri ilgiyi kendi eşlerine göstermiyorlar
00 YorumlaSosyal medya neyse de gmail hesabını kapamanı anlamadım
30 Yorumla
+1 yılBen evlendikten sonra hiçbirini kapatmadım daha önce kullandığım hesaplarla devam ediyorum tedirgin olacağım bir şey yok siz neden tedirginsiniz?
10 Yorumla
+1 yılYani duruma göre kapatılabilir ben kapatmazdım büyük ihtimalle ha karım kıskanç olursa kapatırım zaten pek bağımlısı değilim kırk yılda bir giriyorum
10 Yorumla
+1 yılAaa olur mu öyle her şeyi sileceğim ben hatta numara mı bile iptal edeceğim, bana ulaşmak isteyen ulak göndermeli evliyim nasıl olsa değil mi.
10 Yorumla
+1 yılBen kapaticam😄telefonla kaybedecegim zamani eşime harcarim
20 YorumlaBence gerek yok tabi geçmişin de sıkıntılı şeyler yoksa.
Zaten açığa çıkmasından korktuğun şeyler varsa kapat :)00 Yorumla
+1 yılSen kendine güveniyorsan gerisi hikaye. Evlendiğin adamı da iyi tanıyorsan sorun yok. Yani teknolojiden kopman saçma.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılKapatmazdım mesajları vs kapatabilirdin sende istekleride kabul etmezsin olur biter. Ki biri yazsa etse bile geçmişte kalmış.
00 Yorumla
+1 yılNedenki, 😎 bir yerden gelecek mesajlar yoksa. Ben evlendiği halde profiline evli yazmayan kişiden şüphe ederim. Hiçte şaşmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılBen sosyal medya kullanmıyorum zaten ama kullabilir yani sorun değil eski sevgilisinni falan eklemesin yeterli
00 Yorumlabirtakım sınırlar, yasaklar vs gelir, o takdirde kapatılmaz fakat bunlara uyulmayacaksa, uyulamıyorsa kapatılmalı, kapatmalı.
00 YorumlaBen evliliğe kadar gittiysem aşırı güveniyorumdur. Böyle bir şey istemem de, beklenmesini de kabul etmem.
00 Yorumla
+1 yılKapatmak anlamsızca, tedirgin olmanızı gerektiren bir duruma karışmadığınız sürece kapatmanın bir mânası yok
00 YorumlaNeden kapatılsın ki evlilik kelepçe mi. Sosyal medya falan yine anlarım da gmail hesaplarının kapatılmasına hiç gerek yok.
00 Yorumla"Evli birinin sosyal medya kullanması yanlış" düşüncesini benimsemiyorum. İsteyen kullanır. Ben kullanmaya devam ederdim mesela.
00 Yorumlaaslında en mantıklısı
kapat hepsini sen ve eşin gerisi yalan. kim nerde ne yapmış hiç umrunda olmayacak00 Yorumla
+1 yılBiri evlendikten sonra sosyal hesaplarını kapatıyorsa, evlilik öncesi çevirdiği çok dolap var demektir.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya hesaplarımı bırak, gmail adresimi bile kapatacak kadar bir geçmişim olmadı çok şükür.
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Şifrelerin ortak olması yeterli. Bunu bilen eşler daha dikkatli olacaktır.
11 YorumlaGeçmişinde yemiş isen bi halt tabi korkup kapatırsın 😏
10 YorumlaBence kapatılmalı kesinlikle kapatılmalı ki erkekler bu konuda rahat olmamamlı
00 YorumlaBu sorun güven problem olarak görünüyor iki tarafında isteği üzere kapatılması uygundur bence
00 YorumlaEvet evliliği bitirir diye düşünüyorum bencede evlendiğiniz gibi kapatın
00 YorumlaSosyal medya hesaplarımı kapattım zaten evli de değilim.
017 Yorumla- +1 yıl
E burada ne işin var
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle ahhaah burada eğleniyorum ya zaten anonimim.
- +1 yıl
Bi dakka bi dakka anime mi izliyon sen
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle evet sen de mi izliyosun :D
- +1 yıl
Ara sıra aot izliyon demi oyy
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle evet çok seviyorum aotu final bölümünü bekliyorum
- +1 yıl
Oyyyy benim bi arkadaşım var aot bağımlısı izlemedim ama her bölümü anlattığı için animeyi izlemiş kadar oldum
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle kesinlikle ve şiddetle izlemeni tavsiye ediyorum çünkü mükeemmeel
- +1 yıl
Umarım izlerim bir gun
- +1 yıl
En sevdiğin kim aottan
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle umarım izlersin :D
- +1 yıl
Oyy helal sana
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle ahahah tenküü
- +1 yıl
Yok:(((
- +1 yıl
@hyunjinimevlenbenle ne izledin yabancı dizilerden
+1 yılBence hayır, ama biraz da olsa insanlığı olanlar eşinin arkasından sinsi işler çevirmez.
00 Yorumla
+1 yılYok ya onu öyle sevdiysen öyle kalsın şartlı sevme bence
00 Yorumla
+1 yılhaha belki kapatılıp yenileri açılabilir düşününce nolur nolmaz diye tabii
00 YorumlaTedirgin olcak birşeyim yok senin gibi :)) Kapatmazdım
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle daha çok göze batar, gizli saklı iş ceviriyormuş gibi
00 Yorumla
+1 yılAblacım senin gizleyecek şeylerin varmış ki silmişsin.
00 Yorumla
+1 yılneden kapatayım ki kapatmak istemem inşaAllah kapat diyen birisi olmasın 😀
06 Yorumla- +1 yıl
@Edaaa97 baya bi direnirim gibi 😂
- +1 yıl
@Edaaa97 baskıcı olmasın beni özgür bıraksın diyelim 😀
- +1 yıl
Kapat diyen olabilir :D
- İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyayı evlenebilmek için kullanmıyorsan, evlendikten sonra kapatmanın manası yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGmail ne alaka o sosyal medya değil ki genel olarak is ile ilgili iletişim kurulan yer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden yarasi olan gocunur, sakladigin durum ve kisiler Yoksa kitlemem
00 YorumlaAy aşırı saçma neden kapatılsın ki sonsuza
Dek sadece o kişiyle mi konuşacaksın evlenipte aşırı aşırı saçma02 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece bunları kapatıp yenisini açacağım
+1 yılÇoğunluk hava atmak için yoksa bile açıyor bence kapatılmalı
10 Yorumla
+1 yılBence aksine kocanla birlikte ortak hesap açmalısın
20 YorumlaNiye böyle bir şey yaptın ki gereksiz özellikle gmail hesapları şu an telefonundan bile zorunlu bir şey her yerde gmail istiyorlar bu devirde
00 YorumlaHayir neden kapatayim ki. Sosyal medyayi eş aramak icin kullanmiyorum, o amacla uye oldugum site varsa kapatirim ama o profilimi.
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olacaksa kapatılabilir ya da ortak hesap olabilir
10 Yorumla
+1 yılYooooo gerek yok çok takıntılı biriyse şifreleri onada veririm olr biter
10 Yorumla
+1 yılKapatılmalı bence. Şöyle bir şey de olabilir ortak hesap kullanılabilir
00 YorumlaSosyal medya çoğu şeyin başı, kullanılmamasını ya da ortak bir hesap kullanılmasını doğru bulurum
00 Yorumla
+1 yılHayır ama fazla da vakit harcanmamali ve eşler arasında sosyal medya konusunda güvensizlik olmamalı
00 YorumlaNe münasebet ayol gümuş takımlarımla kahve sunum reelsi paylaşmıcaksam niye evleniyim sfsfsgshsjssh
00 Yorumla
+1 yılHayır herkesin kendi özel alanı olmalı
20 Yorumla
+1 yılka-pa-tıl-ma-lı. konu kapanmıştır.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir geçmişin yoksa neden kapatasın
00 Yorumla Abuk subuk siteler kapatılır ama hepsine gerek yok
00 YorumlaHayır tabiki de. Sadece bilinçli kullanılmalı
00 Yorumla
+1 yılAy ne olur ne olmaz diye tedirgin oluyormuş, bok.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evlendikten sonra sosyal medya hesapları kapatılmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım