Ben şahsen kapatmasina yanayim bende kapatirim hic sorun etmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Evet karşı cinsin ilgi göstermesine sebep olacak herşeyi kapatmasını isterim, bu konuda sonuna kadar eşit olmaktanda zerre gocunmam ama sosyal medya haricinde her konuda da tavrının aynı olduğunu söylersen fazla inanmam. Çünkü benim evlenmeme sebebim bu ve ısrar ile Kur’an kursunda öğretmenlik yapan çarşaflı hafız kızla bile görüştüm, dışarı açılan kapıları kapatmayı onlar dahi kabul etmiyo çok muhafazakar olmalarına rağmen. Kadınlar maalesef bir süredir kültür olarak evlilikte erkeğe belden aşağı vuracak bir silahları olmasını istiyolar.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinizin sosyal medya hesaplarını kapatması veya kullanmaması tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Evlilikte bu tür konular, partnerler arasında açık iletişim yoluyla çözülmelidir. İşte bu konuyu ele alırken dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar:
1. İletişim: Her iki taraf da duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını açıkça ifade etmelidir. Sosyal medya kullanımı veya kapatılması, her iki partnerin de konuşarak anlaşabileceği bir konu olmalıdır.
2. Kişisel Sınırlar: Her bireyin kişisel sınırları vardır ve bu sınırlara saygı göstermek önemlidir. Eşinizin sosyal medya kullanımı size rahatsızlık veriyorsa, bu konuyu açıkça ifade edebilirsiniz.
3. Ortak Anlayış: Sosyal medya kullanımı konusunda bir ortak anlayış geliştirmek önemlidir. Belirli kurallar veya sınırlar koymak veya zaman yönetimi konusunda uzlaşmak, her iki tarafın da rahat hissetmesine yardımcı olabilir.
4. Bireysel Özgürlük: Her iki partnerin de bireysel özgürlüğüne saygı göstermek önemlidir. Bir kişinin sosyal medya kullanımını tamamen kapatması, kişisel özgürlüğüne müdahale olabilir.
Sonuç olarak, evlilikte sosyal medya kullanımı konusu, çiftin ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Her iki partnerin de rahat hissettiği bir çözüm bulmak ve açık iletişim kurmak önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşları ve uzak akrabaları ile iletişimi için bir tane kullanmasına izin veririm.
Diğerlerinin artık bir amacının kalmadığını düşündüğümü söylerim.
Zaten kendini bilen bir hatun ise bunu bana söyletmez. Evli kadının 15-20 tane sosyal platformda sabahlara kadar tanımadığı insanlarla konuşacak neyi olabilir?
Ya da neden sürekli kendi resimlerini yabancılar ile paylaşsın?
Kendi akıl ederse ne âlâ, etmez ise talep ederim.
Zira aynı şekilde bende bir tane bırakmak kaydıyla kapatırım.
Amacına uygun kullandıktan sonra sorun olmaz10 Yorumla
Facebook ve Instagram hesabım var.
Köy Derneğimizde Yönetici olduğum için Düğün, Nişan, Cenaze, Sağlık gibi paylaşımlar yapmak zorundayım.
Instagram hesabını da sırf kızımın okulu takibi için açtım. Normalde işim bile olmaz.
Ama şifrelerini isterse seve seve veririm. Açıkçası gizli saklım yok. En azından bana da yardımcı olmuş olur.
Buradaki hesabı sorarsan zaten direkt kapatırım
15 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun abi sana sen gercekden dürüstsn 👍🥰
Soran+1 yılKesinkle katiliyorum 👍🙏🏼
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
57Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de.. kendi kararı isterse kullanır ben hiç bir şekilde eşimi kısıtlamam.
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılHangi sosyal medya platformu olduğuna bağlı. İstediğiniz kadar kapat deyin bu sefer de gizli gizli takılır. Güven yoksa zaten ilişki ya da evlilikte olmasın.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet isterim. Benim sosyal medya hesaplarim yok cunku. Ayni seyi beklerim. Gerekirse bu siteyi de kullanmam. kafa dagitiyorum işten ve yogunluktan sonra. zaten bu tarz sitelerde de kimseyle gorusmuyorum özelden. Ama istemezse burayi da kullanmam
11 Yorumla
Soran+1 yılCok güzel 👍 en dogrusu gercekden
Sosyal medyayı gerçekten ne için kullandığını biliyorsa ve oldukça elzemse kullanabilir. Ama yeşillik için duruyorsa kullanmasını istemem. Kadınların sosyal medyadan beklentileri farklı olabiliyor. Beğenilmek, onaylanmak ihtiyaçları var, bunu farklı erkeklerden aldığında haz duyuyorsa zaten öyle kadın uzak olsun aman.
10 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir talepte bulunmam eğlenceli videolar oluyor insan keyifle izliyor birbirine izletiyor. Üstelik hangi çağda yaşıyoruz artık herkesin hesabı var. Bana güven verdiği müddetçe bu denli sert bir yaptırım bana göre gereksiz. Çünkü bu şeylerden vazgeçmeyecek olan gizliden hesap açar gene açar yasak olan şey daha da cezbedicidir.
10 YorumlaBöyle bir talepte bulunmak istemem. Çünkü ben ona o da bana guvensin isterim.
Tamam başkalarına güvenmiyorum ve iliskide kıskanç biriyimdir sevdigimi kıskanırım evet. Ama eşim olacak bayanla aramda öyle guven olsun ki boyle bir talepte bulunma gereği bile duymayım. Bir gün evlenir de kendisi böyle bir şey isterse benden mesleki bir amaçla kullandığımı açıklarım. Yine de istemezse kapatirim. sevdigimi iki hesap icin kiramam.
10 YorumlaKesinlikle hayır bu bir çağ dışı düşüncedir eşim bana ben eşime o güveni veriyorsak onun hiçbir sosyal hakkını asla kısıtlamam hem eşim bana bir eş olarak geliyor köle olarak değil istedim zaman istedimi yapacak diye bir sey yok ben ona güvendikten sonra o bana güvendikten sonra hiçbir sorun yok istediği sosyal medyayı kullanabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılSeninkide mantiklida ne bilim ya artik sosyal medyda ihanetleri aldatmaları çoğaltı bence
+1 yılAy ne kadar çirkin istekler neden özel hayatına müdahale edeyim ya da o neden benden bunu istiyo çelişkili duygular evliliğe götürmez böylesi talepler hiç götürmez benim tarafımca
12 Yorumla
Soran+1 yılAma artik sosyal medydada cok aldatmalar coğaldı bu yüzden kkulanmasini istemezdim açıkçası
- +1 yıl
İsteğin düşüncen çok kıymetli fakat sosyal medya aldatma meyili olan birisine sadece meteryal istese her yerde çoklu ilişkiye yön verebilir
Hayır. Şifresini falanda istemem. İnsanların özel alanı olmalı. Güven problemin varsada yolları ayırırsın tantsnaya ispata sorguya gerek yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılCok güveniyorsun varya..
evlendinde esinle özel alanin olur sosyal medya özel alan degil benim için
Soran+1 yılTamam sana güven olmaz ozaman demek sen bi işler çevirirsin böyle diyen biri mutalak bi boklae cevir
Soran+1 yılCevirir*
Sosyal medya hesabı için evlenenlerle dolu etraf bir videoya bir alkışa bir algıya evlenenlerle. hangi kapatmadan bahsediyorsun.😀
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinkle sana katiliyorum gösteriş amaçlı beğeni almak için kulanan binlerce insan var yazik gercekden
Soran+1 yılBaşkaları için yaşiyirlar resmen
Soran+1 yılAynen öyle👍
Kapatması için ısrar etmem ama kapatmasından ve kapatmaktan yanayım çünkü pek faydası yok zararından bahsetmiyorum bile
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen tabi bazilari iş güç için kulananlara lafım yok gerçi onlara ama öylesine eglence amaçli kapatmasini rica ederim isterse istemese yapcak bisey yok
+1 yılSosyal medyayı nasıl kullandığına bağlı bu , karı kız olmadığı sürece diğer hobilerine müdahale edemem öyle bir hakkım yok
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapatmasin çünkü işten yorgun gelecek koltukta uzanıp ugrasabikir zaten baktıklarını hep biliyorum çünkü ben akşama kadar telefonla uğraşıyorum bence onunda ugarsmasi hakkı tabiki yanlış şeylere bakarsa kötü olur ama yani şimdilik sorun yok çok şükür Allah'a kafasının dağılması lazım
10 YorumlaYoo niy ekapatsın usturuplu kullansın evli oldugunun farkınd aolsun tamam
11 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
Kapatmasına gerek yok, ama evli gibi davranmak zorunda.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet katiliyorum sana 👍
Kendisi karar versin. Benim şu an hesaplarım kapalı. Lakin hayatımı güzel bir noktaya getirir, planlarımı uygularsam açabilirim. Ona bırakırım
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHayır istemezdim. Onun kendi kararı. Bu devirde herkesin sosyal medyası var. Ayrıca eşim de benden böyle bir şey istese kabul etmem. Karışamaz benim hayatıma.
10 Yorumla Hepsi bir yana çok vakit alıyor ve hiçbir işe yaramıyorsa kaldırması hayrına olur. Ancak sosyal medyayı faydalı bir şekilde kullananlar da var. Onlar kapatmasa da olur, belki daha iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılKapatmasına gerek yok egerki kendisi bana güven veriyorsa sorun yoktur
Ve tabiki kendisi güvenimi yıkacak durumlarda bulunuyorsa buda onun ayıbı olsun10 Yorumla
+1 yılAçık kalsa kalsın nolmus ki garibim evde sıkılmasın ama ben işten geldiğimde onu eahat bırakmazdım jskxlxlxlxlxlxşxşxşxşx lan dilimi çıkardım random atarken ahaha nasıl güldüm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok kapattirmamm, sadece daha aktif olmasini tercih ederim
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardonn daha az olacakti
Soran+1 yılBende dedm bu kiz ne diyo 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılhahahaa ozurdilerimmmm
Soran+1 yılSorun yok ya
Cevap sahibi+1 yıl:)
Bu nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil. Ondan sonra eşler birbirini boğuyor ve aldatmalar başlıyor. Arkadaşlar hayat sadece bir kişiden ibaret değil hepimiz insanız.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka zohniyetle benim düşüncemde cok insan var komple hic bi hesabi olmasin istiyorum ne var bunda
Soran+1 yılSosyal medyada olan evli insanlarin cogu aldatiyor sosyal medyda
Kapatsa bence çok güzel olur. Benim sosyal medya hesabım yok mesela. Olursa ben de kapatırdım. Bu hesabımı da kapatırım, sorun değil 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak olan sahte hesapla da yapar telefonsuzda. Ömür boyu o güvensizlik adamı öldürür.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen sende haklisin aslinda yapmak isteyen her türlü yapar bi yolunu bulup
Kapatmami istiyorsa kapatırım hiç bir şey ondan önemli değil tabi söylediğini ondan da beklerim
10 Yorumla
+1 yılİsterim tabi benimle zaman geçirsin sosyal medyada ne işi olur😊
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı. Evlenince o hesaplar doğrudan bana aktarilmali kadin kismisinin ne hesabı olacakmış 🤣🤣🤣
Ben kullanmıyorum burayı saymazsak o da gelir getirmiyorsa kendi bilir ama geliri varsa kapatmasin yahu 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaKendi tercihi istediğini yapsın niye kapatmasını istiyim ki
10 Yorumla
+1 yılBemce bu soruya kapatırım ya da kapatsın diyenden kuşku etmek gerekir
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılKapat demem kararı o verecek.
Benim soylememle olmaz.10 Yorumla
+1 yılHayır kısıtlamalarla birini elimizde tutamayız
10 YorumlaZaten kullanmam ki yani sorun olmaz kapatalım.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Kaldığı yerden devam edecek hayatına ben girince
10 Yorumla
+1 yılHayatımı tek kişiye göre düzenleyemem o da mümkünse bana göre yaşamasın
10 YorumlaKendini bilen biriyse tabikide gerek yok ne kullandığına da bağlı da
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılHayır karışmam banane onun kararı oda bana karışamaz bu konuda
10 Yorumla İstesin kapatmaya dünden razıyım, kapatmasını talep etmem ama kapatırsa da hoş olur
10 YorumlaHayır, böyle bir şey istemezdim tabii ki de
10 YorumlaKoca kadin kendi bilecegi iş bizmi söleyelim ne yapmasini yani
10 Yorumla
+1 yılBence en sağlıklı ilişki ya iki tarafında komple kapatmasıyla olur ya da ortak hesap kullanmasıyla olur diğer türlü sorun olur diye tahmin ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. İstemem, kendi nasıl kullanacağını bilir. Farklı niyeti olan her türlü yapıyor zaten.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem kendi özel hesabı kullanabilir... kapatmasına gerek yok
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlamam nasıl kullanıyorsa aynı şekilde devam etmesi uygun olur
10 Yorumla Niye böyle bişi istiyim güvenmişim ki evlenmişim ☺️
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Karışmam hiç. Boş zamanlarda Instagramda takılmak gayet güzel bir şey.
10 Yorumla
+1 yılYoo öyle bir beklentim olmaz sosyal medyayı kötüye kullanacaksa zaten fake hesap açar yine kullanır kapattırmak çözüm değil..
00 Yorumla
+1 yılİstemem özel hayatına müdahale etmem benle evlendi diye hayatı kısıtlı olmamalı ha kendini bilmeli ve güven olmalı bir şey yapmak isteyen her türlü yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim ve eşimin sosyal medya hesaplarına karışmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl+1
Ben şahsen kapatmasina yanayim bende kapatirim hic sorun etmiyorum
——————-
ama YouTube kanalı açarsalar şaşırmam … öyle bir dönemdeyiz 😄🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılBöyle kısıtlamalar ile hayatımızı zindana çevireceksek neden evleniyoruz?
00 Yorumla
+1 yılOrtak hesap açmak isterim ben
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda olabilir..
+1 yılKarışmam ama beni de paylaşmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılO kocana kalmış tabiki
+1 yılAl senin olsun bile derim hesaplarım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😁👍
+1 yılKapatirm onu mu kiracam
11 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusu💕😁
Kullanmadığım için kendisininde kullanmamasını isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@Hendestra neden boyle diceksin gibi hissediyorum 😂😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hendestra o zmn olabilir 🥶😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi düşünen kızlar çoğalsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAynenn hahaha😁🫶🏻💕
Gizli Üye(25-29)+1 yılsosyal medya kullanan biriyle zaten evlenmem
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden su zamanda herkes kulaniyor
Cevap sahibi+1 yılherkesle evlenilmez
- İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılHayır arada bir kontrol ederim o kadar
10 Yorumla - Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evlendiğiniz zaman eşinizin sosyal medya hesaplarını kapatmasını ister misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım