Erkek arkadaşımın sözleri beni kırıyor, sahiplenildiğimi hissetmiyorum. Bir fikir verir misiniz?

yalvarırım yardım edin ne olur ne yapacağımı bilmiyorum gözyaşlarma çoğu zaman hakim olamıyorum.

bir erkek arkadaşım var seviyorum onu ancak farkında olmadan ağzından çıkanlar asla terbiyesiz ahlaksız olmamakla beraber beni kırıyor. otorite sahibi ailesinden dolayı pek vakit geçiremiyoruz. sahiplenildiğimi hissetmiyorum yanımdayken sevdiğine inanıyorum ama yanımda olmadığında inanmıyorum. tartışıyoruz ama hiç aramıyor hep söylüyor tartıştığımızda konuşmak istemiyorum kırarım diye. o haklı kim olursa olsun aramıyor 3-5 saat ya da ertesi güne kadar iyisiyle kötüsüyle. tanışalı 2.5 yıl oldu bitirmek istemiyorum o da istemiyor ancak çok konuşmamıza rağmen, sevgi değer adına birşey değiştiğini düşünmüyorum yalvarırım bir fikir verin.
Güncellemeler
+1 yıl
evde sorunu var ama sabahtan beri armıyo,dayanmyrm umursamazlığına düzelse n var sevyrm kahretsin sorunu yada sorunumuz olunca kabuğuna çekilmesini anlamıyorum ya şimdi aradım ben senin gibi umursamaz birini istemiyorum dedim.seviyosun akşamdan sabaha üzüldüğümü düşünmüyo musun ddm.sonra konuşalım iyi değilim ben ararım dedi bende istemiyorumn dedm nolcak ya:(
Erkek arkadaşımın sözleri beni kırıyor, sahiplenildiğimi hissetmiyorum. Bir fikir verir misiniz?