Aslında kulağa çok saçma geldiğini biliyorum,böyle eski çağ yöntemlerine falan da pek inanmıyodum aslında ama,internette bazı burna takılan plastik mekanizma tarzında bişeyler falan görünce acaba faydası olabilir mi diye düşünmeye başladım.Burnumun önden hiçbir şekil bozukluğu yok, hatta çok çok güzel duruyor önden bakınca.Ama yandan, burnumun üst kısmında çok hafif bi kemer var o çıkıyor ve kemerli gibi gözüküyor burnum,yandan görüntü ile görüntü arasında dünyalar kadar fark var.Bazen burnumu şöyle kaldırıyorum bikaç dakika elimle falan hepimiz yapıyoruz ya hani,bikaç saniyeliğine tam istediğim gibi oluyor,kemik belli bi noktasında çünkü sadece o kısım kalksa gayet güzel olacak, burnum milim kalkık olsa yine düzeliyor yani.Ameliyat yaptırmak da istemiyorum,istesem de para yok zaten.Kemik çok hafif olduğu için acaba başka bi yöntemle falan düzeltilebilir mi diye sormak istedim..Ciddi cevaplar verirseniz sevinirim lütfen.
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ben ameliyat oldum benim burnumda yandan hafif bir çıkıntı oluyordu o da soldan bakınca sağdan bakarsan süper bomba bir burnum vardı birde zayıflayınca yanaklarım çöküyor yüzümde burnum daha belirginleşiyordu ben ameliyat oldum zaten nefes almada problemim vardı bu yüzden ameliyat olacaktım olmuşken estetikte olsammı diye düşünüyordum oldum nefes alma problemim epey çözüldü beni tatmin etti ama estetikte istediğim gibi olmadı ama kötü de olmadı galiba içime sinmedi başkalarına sorduğumda burnun güzel oldu diyorlar işte önemli olan benim fikrim yani çok kötü de olmadı yazımdan nasıl bir kararsızlıkta olduğumu anlamışındır bence bahsettiğin plastik aparatla hiç uğraşma o tarz şeyleri bebekken yada yüzünün gelişimi tamamlanmadan yaparsan etkili olabilir bu yaştan sonra bir faydası olacağını sanmam eğer çok şikayetçiysen kafana çok takıyorsanda 10 sene sonra ameliyat olacağına şimdi olmanı öneririm
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende henüz lisedeyim zaten, işe yarayacağını düşünme sebebim de buydu çünkü gelişimimin hala tamamlanmadğını düşünüyorum, ne biliyim sivilceler,dişler bu tarz şeyler belli ediyor sanırım gelişim sürecini ve benimki bitmedi hala belki faydası olabilir diye düşünmüştüm..Dediğim gibi küçük birşey için de ameliyat olmak istemiyorum açıkcası,senin de burnun eminim iyi olmuştur öncekine göre,zaten çok kemerli olmadığı takdirde göze batmıyorlar :) Teşekkürler yorum için
- Cevap sahibi+1 yıl
rica ederim:)
- +1 yıl
aynı sorun bende de var burnumuz aynı sanırım benım de soldan bakılınca kemer var çok haffi onun haricinde küçük güzel istersen ulaş bana konuşıruz :D
En İyi Cevaplar
bence bırak ble kalsın allha yaratmış sonuçta hepimiz ölcez gitcez güzellik gelip geçici diğer tarafta güzellikten cennete girmicez heralde yaptığımız amellerden gircez o yüzden takma kafana zaten kimse 4 4lük değilki baksana ünlülerin bile bazı kusurları var ama onlar estetik yapıyo yani kimse doğal değil ama masajla küçültülebilir diye duymuştum deneyenle r faydasını görmüş
00 Yorumla
burnu düzeltmek istediğin yöne doğru günde 2 kere 5 dk boyunca sürekli tut belki olur tahmin sadece :)
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu hergün olmasa da aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum,umut fakirin ekmeği :( :D
- Soran+1 yıl
Ya yok çok değil dediğim gibi hatta ondan hiçbir sorun yok zaten sadece yandan çok hafif bi kemik çıkıyo o da sanki bütün burun kemerli gibi gözükmesine yol açıyo birazcık kalkık olsa kaydırak gibi olcak ama olmuyo işte..Diş için de kullanabilirmiyim bunu oluyomuymuş öyle yamuk dişlerde? :D
- Soran+1 yıl
Benim de dişlerimden birisinde biraz hafif önde ve yukarda olma gibi bi sorun varda onun için sordum acaba uygulasam zamanla oturur mu yerine diye :D Aslında çekebilirim ama şuan halihazırda yok malesef..
- +1 yıl
sen bilin çekip yollamak istersen beklerim diş için bastırdığında düzelmesi için düzeleceği yada oturmasını istediğin yerde yeterince boşluk olması gerekir yoksa bi anlamı yok diş olur düzelir diş telleride aynı vazifeyi görüyor yaşın kaç bilmiyorum yatarken özellikle dişlerine baskı uygularsan yer deiştimesi gerçekleşir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bir yöntemi var aslında, evinizin koridoru uzunsa en başından hızlı bir şekilde koşturmaya başla, karşıya bakarak hiç yavaşlamadan duvara çarp... Ve aynaya git sonra, sonuç mükemmel olacaktır :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Tebrik ediyorum böyle güzel bir tavsiyeyi yazıya dökebildiğin için.Ciddi cevap kısmını anlayamayacak kadar düşük zekaya sahip bi insanın böyle bi aşama katetmiş olması muazzam :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet, son cümleyi idrak edemedim. Kapasitem yetmedi :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. tehlikeli durum ALLAH ın yarattığını beyenmemek ve onu değiştirmeye çalışmak büyük günah bi bu taraftan düşün isteren
00 Yorumla- +1 yıl
ameliyat disinda imkanin yok
00 Yorumla - +1 yıl
olamaz.
00 Yorumla amaliyat ıle sadecfe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar