Güzellik & Bakım Estetik ameliyatı bu burnu düzeltir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Burnum çok büyük. Orta Asya Göçmeniyim. Düzeltir Düzeltemez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Estetik ameliyatı bu burnu düzeltir mi? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İyi bir yerde burun estetiği yaptirirsan iyi olur.. bu burun fazla gelmiş sana. lütfen iyi araştır.. ucuz diye alalade bir yerde sakin yaptırma.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim Yorumla asuasuasuman +1 yıl Bu önemli mi. bunu boş ver şimdi.. burnunu yaptırdıktan sonra yine burada soru sor. sonucu görelim.. Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Parayı bas her yerini düzeltme yaparlar. Kendini bile tanıyamazsın. Kendini kendin ile bir tanıştırır sın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Burun kötü olmasa yakışıklımıyım Yorumla Erronblack41 +1 yıl Yakışıklısın kardeşim. Allah sahibine bağışlasın Yorumla Soran +1 yıl Hangi ırka benziyorum Moğolistan tarafından geldim Yorumla
ThorÇekiciKhor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Parayı basarsan yarın David Beckham bile olursun kanka :D Düzeltirler gayet de. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl doğal ol her zaman reis seni seven böyle sevsin riskli işler bunlar 0 0 Yorumla
hejht Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Erkekte burun o kadar önemli değil ama çene dolgusu yaptırabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim Yorumla
Sadmoonn_0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Düzelir düzelmesine de gerek yok bence ya kötü de değilsin ki seven her halinle sever 0 0 Yorumla
SonnyCorleone24 Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Endonezya veya Malezya mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Burnunu düzeltirsen yakışıklısın 0 5 Yorumla ksjxjsn +1 yıl Bni de yorumlarmisin Yorumla Soran +1 yıl Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim? Yorumla 6buse6 +1 yıl Soran suyunu çıkarma sordun cevapladık yeter Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla ksjxjsn +1 yıl Hahahaha😀 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Sağlık problemin yoksa bence estetiğe gerek yok 0 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Burnun yalandan büyümüş doğru doktora git 0 0 Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Düzelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet yaptır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi bir yerde burun estetiği yaptirirsan iyi olur.. bu burun fazla gelmiş sana. lütfen iyi araştır.. ucuz diye alalade bir yerde sakin yaptırma..
Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim
Bu önemli mi. bunu boş ver şimdi.. burnunu yaptırdıktan sonra yine burada soru sor. sonucu görelim..
Parayı bas her yerini düzeltme yaparlar. Kendini bile tanıyamazsın. Kendini kendin ile bir tanıştırır sın.
Burun kötü olmasa yakışıklımıyım
Yakışıklısın kardeşim. Allah sahibine bağışlasın
Hangi ırka benziyorum Moğolistan tarafından geldim
Parayı basarsan yarın David Beckham bile olursun kanka :D Düzeltirler gayet de.
doğal ol her zaman reis seni seven böyle sevsin riskli işler bunlar
Erkekte burun o kadar önemli değil ama çene dolgusu yaptırabilirsin
Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim
Düzelir düzelmesine de gerek yok bence ya kötü de değilsin ki seven her halinle sever
Endonezya veya Malezya mı?
Yok
Burnunu düzeltirsen yakışıklısın
Bni de yorumlarmisin
Sence ben hangi ülkenin Göçmeniyim?
Soran suyunu çıkarma sordun cevapladık yeter
Tm
Hahahaha😀
Bur benimde başıma bela kardasim
Sağlık problemin yoksa bence estetiğe gerek yok
Burnun yalandan büyümüş doğru doktora git
Düzelir