En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hayır kesinlikle estetik olma estetiklik bir olayda gözüme çarpmadı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fotoğrafta ki gibiyse ve herhangi bir sağlık sorunun yoksa bence hiç dokunma, kemerli burun çirkin demek değildir, fotoğrafta ki kızın yüz ve burun uyumu gayet iyi ve karaktertistik.
Estetikli burunların hepsi kalıptan çıkmış gibi oluyor, dokunma bence hiç.10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
kızlar cok takıyosunuz buruna. erkeklerin umrunda değil. abartıyosunuz
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Neye dikkat ediyorsunuz peki
- Cevap sahibi+1 yıl
erkekler kızlar kadar detaycı değildir genel güzelliğe bakar. bazen hiç farkedilmicek seylere takılıyosunuz.
- Soran+1 yıl
Sizce fark edilmiyor mu¿
- Cevap sahibi+1 yıl
edilse de sorun olarak görülmüyor
- Cevap sahibi+1 yıl
@EvaPerónn yani takinti evet. Sorun degil ama sorun okuyor
- +1 yıl
İnanın kızların kıskançları hiç çekilmiyor bir arkadaşım vardı erkekler arasında popülerdi ama kızlar bir türlü beğenmiyordu kızı sürekli burnunu eleştiriyorlardı gözünde kirpik yok diyorlardı burnu hem uzun hemde kemikliydi ama erkekler çok beğeniyordu kızı sonra gitti ameliyat oldu burnunu yaptırdı vesayre bi anda kızlar övmeye başladı kızı öyle oluyor hep kızlar detaylara çok takıyor çünkü kendilerindede taktığı detaylar bunlar maalesef.
- Cevap sahibi+1 yıl
@EvaPerónn keske umursamamayi becerebilsen. Daha mutlu olurdun
- +1 yıl
Eski sevgilimin de boyleydi metroya yetisirken yuzunun ustune dusmustu merdivenlerden ana bi baktik kizin burnu dupduzgun hale gelmis 😂
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahah aslında darbeler sonucu kemer daha belli olur derler
- +1 yıl
Yok bildigin guzellesti 😂
- +1 yıl
bu kadar küçük çıkıntı için insanların tomarla para vermesini doğru bulmuyorum
nefes alırken zorlanırsın yaptırmak istersin orası ayrı ama keyfi burun ameliyatı saçmalık bence00 Yorumla - +1 yıl
Tabiki tek çözüm estetik göklerden bir nur gelipte burnuna konamayacağına göre
00 Yorumla Yumruk da işe yarayabilir belki :P :D Şiddete hayır :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Daha kötü olur habshsb
Hocam estetik oldum bir yıl sonra nefes alıp verirken burnum sızlıyor sonra baş ağrısı yapıyor nedeni nedir sizce?
02 Yorumla- +1 yıl
Ne ameliyatı oldub
- +1 yıl
Bende de böyle ama yaptırmayı düşünüyorum yandan kötü duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Çok basit bir işlem isteyene yardımcı olabilirim. bu konuda kuzenim estetisyen
- +1 yıl
Nasıl basit işlem
- +1 yıl
Maalesef öyle. Benim gibi burunu güzel olanlar doğuştan şanslı
00 Yorumla - +1 yıl
Kemere gerek yok daraltabilirsin.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayırr tabıkı aynaya bakmamak 😊😊
00 YorumlaEstetik yaptırmana gerek yok bence
00 YorumlaYapma
10 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok gibi
10 Yorumla - +1 yıl
Gerek yok bence
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sen görüntüsünden rahatsızsan ol kimseyi umursama
00 Yorumla Ameliyatsiz cozum oldugunu dusunmuyorum
00 YorumlaBilemiyorum sıkıntılı süreç
00 Yorumla- +1 yıl
Evet küçük bı estetik şart üst kısım. torpulenecek
00 Yorumla - +1 yıl
Gayet guzelsin cokta belli degil ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Burun estetiği için en sık başvuru kemerli bir bütündür. Sonrasında ise burun ucu düşüklüğü ve eğik burunlar gelir. Eskiden tüm bu durumlar için ameliyat önerirken, günümüzde seçilmiş hastalarda dolgu veya ip ile yapılan işlemlerle kısmen burunda düzeltme sağlanmaktadır. Ancak ameliyatsız bu yöntemlerde masum değillerdir.
Burun Dolgusu
Burun sırtındaki ufak çıkıntılar için, çok ince ciltli olmayanlarda, burun başlangıç bölgesine yapılan dolgu ile kemerli görünüm saklanabilir ancak burun başlangıcı biraz yükselerek “Greek Burnu” tabir edilen buruna benzeyebilir. Burun ucunda işler daha karışıktır. Burun ucuna yapılan dolgu ile bu bölgede dolaşım bozularak doku kayıpları oluşabilir ki bu çok ciddi bir estetik problemdir (örnek 👇)
Bunun yanısıra burun ucuna yapılan dolgular bu bölgedeki kıkırdaklar üzerinde baskı oluşturarak kıkırdakların zarar görmesine neden olabilir ve ileride yapılacak operasyonun başarısını etkileyebilir. Özetle: Burun Dolgusu herkes için uygun değildir. Ameliyat olmuş ancak burun sırtında düzensizlik olan hastalar genellikle en iyi sonuç alınan hastalardır. Ayrıca çok küçük çıkıntılı kemerler ve hafif burun ucu düşüklüklerinde çözem olabilmektedir.
İple Askılar:
Dolgular kadar doku dolaşımı riske atacak bir durumları olmasa da kıkırdakların içinden geçirildiklerinde, asma kuvveti ile kıkırdağın ileride yırtılmasına ve olunabilecek ameliyatın başarısını negatif etkileme potansiyeline sahiplerdir. Henüz çok yeni uygulanmaya başlandığından kalıcılıkları da bilinmemektedir.
Ameliyat:
En garantili seçenek olmakla birlikte, estetik cerrahinin sonu kestirilmeli en zor ameliyatı burun estetiğidir. Çünkü istatistiklere göre (cerrahtan bağımsız) dünyada yapılan her 10 ameliyattan 2 si operasyon gerektirecek düzeyde başarısız olmaktadır. Burun kemik kıkırdak ve yumuşak doku gibi farklı doku tipleri içerdiğinden ve özellikle kıkırdaklar travmaya çok hassas olduğundan, operasyon sonrası sigara kullanımı bile deformasyona yol açabilmektedir. Açık, kapalı, delivery, preservative gibi çok fazla teknik olsa da en iyisi doktorunuzun sizin için öngördüğü tekniktir. “Ben bu tekniği istiyorum” cümlesi ile doktora başvurmak da pek hoş karşılanmaz.
Özetle:
Pek az hasta aslında dolgu ve ip için uygun durumdadır. Kesin çözüm her zaman ameliyattır ama ameliyatta açık söylemek gerekirse şans faktörü de vardır. Dünyanın en iyi burun ameliyatı yapan cerrahının da kötü sonuçları mevcuttur.