Merhaba, benim burnum hafif kemerli ucu düşük değil ama böyle burnu güzel , küçük, kalkık olan kızlara falan bakınca benim özgüven yerlerde. Hiçbir zaman burnumun güzel olduğnu düşünmedim. Burnum önden güzel, çaprazdan da gideri var. ama soldan ya da sağdan kötü , böyle insanlar bana yandan bakması rahatsız ediyor. Burnumdan nefret edicek hale geldim Böyle bir araştırayım dedim. Ezgersizlerle burun ucu kalkıyormuş. işte dediğim gibi burun ucum düşük değil ama burun ucumu hafif kaldırdığımda kemerli yer göze batmıyor. Burun ucu kaldırma egzersizleri işe yarar mı? Ameliyat dışında çözüm var mıdır? ya da kızlarda kemerli burun itici mi?
Cevabın nedir?
Aslına bakarsan ben burun ucu kaldırma egzersizi yapıyorum ve işe yarayacağınada inanıyorum. Burunun kemik olan kısmını değiştiremezsin , ama aşağısı kıkırdak olan kısmı hafif değiştire bilirsin egzersizle. Bu konu hakkında uzun bir araştırma yaptım. Sabah akşam egzersizi yapıyorum , aslında egzersizden sonraki 5 dk istediğim form alıyo burun ama sonra yavaş yavaş yerini almaya başlıyor.
Şimdi benim okuduğuma göre 1 ay devamlı yapman gerek ki iyice istediğin görüntüyü versin , ama görüntüyü verdikten sonrada yapmaya devam etmen gerek. Nasıl ki eğri dişlerin yeri değişiyor , kıkırdakda öyle .
Bu sayede burun ucunu kaldırarak burundaki kemerde eğer hafifse yok denecek kadar kayboluyor , eğer hafif değilse yinede eskisinden daha iyi bir görünüm veriyor :)
Millete aldırma her kes kafadan bişey atar , sen bu işi bilenine sor , bak sana daha neler anlatacak :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya bence öyle burunlu olanlar daha guzel. geliyor bana. farklı bir güzellik katıyor kusurlu insanlar agzi burnu kutu gibi olanlardan daha guzel :( benim görüşüm tabi. hiç ugrasma bence kalsin öyle seven öyle sevsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ucundan lastik bağlayıp kafana tak öyle yat.15 gün sonra farkı görürsün
10 Yorumla- +1 yıl
O egzersizler burnunu iyice bozabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Tek derdin burun olsun
00 Yorumla bence sen konuyu biraz abartmışsın gibi geldi
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben elimle masaj yaparım ama ise yaramaz
00 Yorumla Sanirim yok :/
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ameliyatsız olmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Mümkün değil