Burnumun şekli ilk resimdeki gibi:Burun ameliyatı öncesi ve sonrasıDevlet hastanesinde burun ameliyatı olacağım. Sadece KBB uzmanı girecek ameliyata, estetik değil. Estetik doktoru giremez zaten param yok😀 Burnumda bir eğrilik var hani düzelse güzel olur ama düzelmese de daha da bozulmasından korkuyorum. Yardımcı olur musunuz? Deneyimleriniz var mı? Ameliyat sonrası burnumun şekli değişir mi? Daha önce burun ameliyatı olan varsa yardımcı olur musunuz?
Deviasyon ameliyatı sonrasi burnun şekli değişir mi?
Burnumun gayet duzgun oldugunu iddaa ediyo😂deviasyon olucam simdi nefes alamadigim icin aslinda burnumu bende begenirim ama merak ettim bir yani degisir mi diye burnun duser dalan diyolar😁
Burnu kemerli olup düzeltmek isteyen masum Türk yalanı. ''Nefes alamıyorum, burnumda sıkıntı varmış zaten...'' Kbb uzmanı da burun estetiği yaparak estetik yapabiliyor. Hatta benim çevremdeki hemen hemen herkes bu şekilde ''BEDAVA''ya burnunu yaptırdı. Tabii doğallık konusunda sıkıntıları var. Herkese klasik Okka burun yapıyorlar genelde. O da direkt ben estetik yaptırdım diye sırıtıyor. Başka bir arkadaşım İzmir'de özel bir doktora burun ameliyatı oldu. Doktoru plastik cerrahtı aynı zamanda burnunda kavgadan dolayı yamulma vardı. En son hali gerçekten çok iyiydi. İnsanın gözüne batmıyor. Bugüne kadar kimse farkına varmadı. Plastik cerrahlar harbiden bu işi biliyor.
Kesin seninde burnunda ''kemik eğriliği'' vardır kesin ''nefes alamıyorsundur'' :)) Çevremdeki herkes bu sözde sıkıntıyla burnunu düzelttirdi. Yani kısacası ben seni anladım sen biraz daha ''Ya hastalığım yüzünden ameliyat oluyorum ama burnumda düzelsin istiyorum''culardansın. Merak etme doktora kemeri de düzeltebilir misiniz dersen o gerekli müdahaleyi ücretsiz yapar.
Hayır, değişmez;deviasyon farklıdır, estetik ameliyat farklıdır, ikisini de kbb uzmanı yapabilir ancak estetik dediğin ameliyat ayrı bir ameliyattır, deviasyon sadece şekil bozukluğunu düzeltir. Rinoplasti ameliyatı için bu işle ilgili bir kbb hekimi bulman gerekir, tüm kbbciler rino yapmaz.
Yok yok ayni kisi bir tane uygulama var plastic surgeon mudur nedir logusunda kirmizi tsirtlu karikatur var ordan yan gorunusume estetik yapinca bence evrim geciruyorum😂 ama o madar da baskalasmak istemem
ciddi misin. benim de burnumda problem var. burnum düzgün olsa yakışıklıyım aslında ama burun bozuyor her şeyi düzgün burunlu halimi merak ettim şimdi :D
Dolgu icin yani kucuk bir igne 800 lira dedi 1 yillil kaliciligi varmis 5 yillik kalicilik 2bin mis. Burnu cok buyuk olmayip kemikli olanlara arayi doldurmak amacliymis
Ya ama benm surekli dusunucek sekilde bir burnum yokki sadece cenem duzelse burun asla goze batmaz da iste ben ben burundan saniyordum bakiyorum yan goruntu ciriin burnumda cok buyuk degil doktora gittim o oyle dedi sorun burnunda degil dedi ufacik bir sorun icin ameliyat olmak istemiyorum ya Allah in verdigi sey deviasyondan olucaksa olsun sekil degisikligi😶
kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap :D şunu da unutma kesinlikle kimsenin ne dediğine bakma. nasıl mutlu olacaksan nasıl özgüvenli olacaksan öyle yap
deviasyonun seviyesine bağlı olarak değişebilir. büyük bir parça çıkarılmıştır flaan mesela. ama estetik bir olay değil beklenti mesela fotoğraftaki gibiyse öyle bişey olmaz.
ya abi bende de var da yeni fark ettim böyle azıcık bir şey alttan bakınca belli oluyor. Bir de yandan bakınca burnumun üstünde hafif kemik çıkıntısı var yaptırırsam o da düzelir mi?
En İyi Cevaplar