Sizce de aldatılan bir kadın aşkından ölse de ayrılması gerekmez mi yoksa aşk her şeyi affeder mi?
Cevabın nedir?
erkek neden aldatır bu soruyu kendine sordunmu
evlidir çoluk çocuk vardır evin geçimi birey olarak baba olan kişidedir
günümüzde bayanlar çalıştıkları için erkeğin egemenliği altına girmek istemezler bende kazanıyorum der ve ortaya senli benli bir yaşam çıkar sonuç bir evli kadın bir başka erkekle ilişkiye girerse zaten o kişi birdaha kocasınla yatmak istemez erkek içinde bu gecerlidir işte ortadaki asıl husus sevgi saygı bunun korunması dır sonuç böyle edepsiz vakalarla karşılaşmaz insanlar11 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel ve anlamlı bir noktaya değinmişsiniz gerçekten teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle acizliktir.. Salaklıkta bir yere kadar ve o yerde elbet ihanetin olduğu yerdir 😉
73 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılben teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Salaklık aptallık gerzeklik beyinsizlik mallık hepsidir daha aklına gelen bir sürü şey. Ortada bir ihanet varsa bu sende Aşkın'dan daha baskın olmalı yani onu seviyorsun gezdin tozdun falanları ezer geçer onun bir başkasıyla yan yana dudak dudağa göz göze nefes nefese çıplak yatakta oluşları. Aşkın'dan öl gerekirse ama sakın affedip kendini düşürüp rezil etme
32 Yorumla
Soran+1 yılben de aynı görüşteyim teşekkürler yorum için :)
+1 yılaşk herşeyi affetmez. hele aldatılmak gibi bir konuda. affetmek yanlışlikla yapilan seylere, küçük hatalara mahsustur. kimse yanlislikla soyunup sevişmez.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
32Cevap
salaklık ya da acizlik demeyelim biz buna. affetmenin bir çok sebebi olabilir. çok karamsar bakma sen. aldatan adam tekrar aldatabilir. affetmemekte fayda var ama sen dersen ki ; ben ona çok aşığım. o da gelip sana; yaptım bir eşeklik affet aşkım, bir daha olmayacak. çenem çekilsin falan derse affedebiirsin bunda bir sakınca yok. yoksa sal gitsin. o ilişki artık adam olmaz malesef...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle salaklık değil. Çünkü aşık olunca mantık susar, devreler yanar ve hayatta yapmam dediğimiz ne varsa yaparız. O yüzden aldatan erkeği affeden kadın salak değil, aciz de değil bana göre çok sevip karşısındaki insanın değişeceğini sanan, o şekilde düşünen ve ona kendisinden daha çok değer veren biri derim.
Mantıklı olan affetmemektir ama aşk mantık tanımaz20 Yorumla
+1 yılDaha bugün bunu konuştuk. Büyük konuşmak istemiyorum ama sık aklıma gelir oldu korkuyorum. Ben affedemem sanırım. Hem acizlik hem aptallık.
12 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum insanın kendine saygısı kalmaz
- +1 yıl
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aşk herseyı affetmez
cunku ortada aldatımla varsa aşk yoktur
acizlik olarak nitelendirmeyin
dolandırıcılık olarak nitelendirin lütfen16 Yorumla
Soran+1 yılbence de ama erkekler birine aşık olup bir başkasıyla cinsellik yaşamak isteyebilirmiş böyle bir savunma mekanizması geliştirmiş durumdalar ve cidden uyuz oluyorum yaratılışları böyleymiş. Madem öyle nerde senin iraden aklın beynin dimi. Gerçekten sevse yapmaz heralde ben de çözemiyorum bu insanların karakterlerini neyin doğru neyin yanlış olduğunu..
- +1 yıl
üstüne basa basa basa söyluyorum
DİKKAT
erkekler demeyelım lütfennnnn
bu insana has bir duygudur
AŞK varsa kadın erkek fark etmez aldatma olmaz olamaz varsa adına aşk dıyemeyız
ve erkeklerin boyle bır mekanızması yok
sadece aşık olmayan sevmeyen erkekler ya da kadınlar aşık olabılıceklerı kısılerı aramaya devam edebılırler bana kımse aksi ıle gelemez bu sadece karşısındakını kandırma olur
haaa şuna bısı dıyemem cok kotu tartısmıssınızdır dısarıda ıcmıs ıcmıs kendınden gecmıstır
karızmatık bırıdır baska bırıde sarhoslugundan faydalanmıs olabılır buda ne kadar affedılır ayrı bır durum...
Soran+1 yılyok bu hormonlarım var benim diyen erkekler için söyledim tabiki öyle bir genelleme yapılamaz herkes aynı değil çünkü yanlış anlaşılmasın.
Soran+1 yılaynı fikirdeyim çok teşekkür ederim yorumunuz için
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acizliktir ama seven insana birşey diyemem birgün bir psikologla konuştuğumda bana demiştiki günde en az 20 tane çift geliyor yanıma ya karısı ya adamın kendi aldatıyor ama çok sevdiği için vazgeçemiyor dedi
11 Yorumla
Soran+1 yılçok büyük bir sorun şu aşk durumu onsuz yapamama ama işte ne kadar sağlıklı olur bilemem bence affetse de sonu yine ayrılık çünkü aldatan kişi gerçekten aşık olsa o kadını kaybetmekten ödü patlardı sadece bir alışkanlık olduğu için affetsin istiyolar diye düşünüyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkeğe pişmanlık seviyesine bağlı aldatmanın da boyutuna bağlı yani arkanda aylarca bir iş çevirmek var birde 1 seferli cinsel ilişki var yani iyi düşünmek gerek.
13 Yorumla
Soran+1 yılikisinin de affedilir bir yanı yok bence ama aşk adı altında affediyor bazı kadınlar
- +1 yıl
Neden olmasın yani sen mutlu edememişsindir hormonlarıda baskın gelmiştir 1 kerelik 5 dklık bir şey olmuştur. Ondan sonra zaten çok pişmandır bir daha yapmama sözünü alır yoluna devam edersin tabi sözünün eri bir adamsa bundan sonra bu hatayı yapmayacağını düşünüyorsan verirsin o şansı.
Aradığın aşk vs kolay bulunmuyor onuda 5 dk lık sekse kurban vermek zor tabi. Ama işte dediğim gibi aldatmanın boyutu önemli kadının arkasında aylarca ilişkisi olmuşsa vs vs o zaman şut :D
Soran+1 yılne hormonmuş ama zaten cinsellik anlamında bir uyumsuzluk varsa ayrılık sebebi olmalı bence ayrılsın gitsin ne halt yiycekse öyle yesin bu tarz" ben erkeğim hormonlarım var benim" bahanesi bana çok rezil geliyo beynin de var kardeşim iraden de var senin hiç mi kendini tutamıyosun bu kadar mı zayıfsın ben böyle düşünüyorum ama tabi hayatın gerçekleri böyle işlemiyo daha çok senin de bahsettiğin gibi yaşanıyo bu durumlar işin içine kaybetme korkusu girince.. Çok teşekkür ederim yorum için :)
+1 yılAcizliktir onsuz yapamayacağını düşünüyordur halbuki kendine guvense ondan güçlüsü yoktur.
22 Yorumla
Soran+1 yılkendine güvensizlik galiba bu durumdaki temel sorun
- +1 yıl
evet aynen öyle bacım
Ayrılması gereken olaya ve olayın tekrarına bağlı bu cevap.
13 Yorumla
Soran+1 yılsürekli aldatıyo ama kız arkadaşı 1 kere olduğunu zannedip affetti ama adamın umrunda değil kızı da seviyorum evlenicem ondan daha iyi bir insan bulamam diyo ama bence sevgi nedir bilmiyo kızın da hayatını mahvetcek (aldatan kişi sevgilimin yakın arkadaşı oyuzden bu kadar detay biliyorum)
Soran+1 yılbir insan birini gerçekten seviyosa ona olan saygısından kendini tutması gerekir aksi taktirde gerçekten sevmiyodur diye düşünüyorum aynı fikirdeyim telekkürler yorum için:)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmek erdemdir ama aldatan affedilmez. Bir kere yapan bir daha yapar. Bu durumda affeden acizdir
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılan insan o yola devam etmemelidir.. Yoksa bunu kabullenmiş olur ve hayatı boyunca aynı şeyleri yaşamaya mahkum olur ve üzülmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum o kişinin. .
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa şimdi şöyle bişi var
Sevgi oluyo ya şimdi ağzınada zıçsa seviyosun ya o işe geliyo bu olay
Yani affedilmemesi lazım hatalar affedilir ama ihanet affedilemez ki
Edilse zaten bu ünlüler günlük eş değiştiriyor aşkın tapınağı onlar olurdu.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Ne yaptığına, neden yaptığına bağlı. Affetmek büyüklüktür demişler.
12 Yorumla
Soran+1 yılnedeni yok herşey güllük gülistanlık ama adamın karakteri tek bir kadınla olabilcek kadar düzgün değil sürekli başka bir fuckbudy im olsun peşinde gerizekalı bir tip
+1 yılHer nasıl erkeğin affetmesi acizlikse, kadınlarında öyledir 6 ay içinde bir birinizi boşayabilirmisiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Ağır kaçar boşver, şu hayatta tek bir şeyden eminim ihaneti asla affetmem. Aşkimdan geberirimde affetmem
10 Yorumla
+1 yılNe salaklık nede acizliktir, affetmek büyük bir erdemdir, aciz olan affeden değil aldatandır.
32 Yorumla
Soran+1 yılaşkından ölsen de aldatan birini, sana bu kadar büyük bir şerefsizlik yapmış birini affetmek kendine yaptığın büyük bir kötülük saygısızlık ve mutsuzluk kaynağı değil midir sence? ve sonra hep acaba aldatır mı korkusuyla yaşamak... bilemiyorum ne doğru ne değil.
- +1 yıl
bence değildir, Eğer bundan pişmanlık duyuyorsa ve senden af diliyorsa yaptığı yanlışı kabul ediyorsa bu seni nekadar sevdiğinin ve seni kaybetmek istemediğinin göstergesi değilmidir. Yoksa neden af dilesinki , arsızlığa verir ve devam eder hergün başka bir kadınla beraber olabilir onu durdurabilirmisin. Bence Gerçek pişmanlık afedilmeyi hak ettirir.
Hem salaklık, hem acizlik, hem gurursuzluk onursuzluk.. Ve daha bir çok şey^^
20 YorumlaBirine ikinci sansi vermek afedersiniz o olmadi bir daha agzima et demek
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten 1 kere yapanın bidaha yapmadığı pek görülmedi
+1 yılsalaklık başka bişeyt değil kendine saygısızlık...
10 Yorumla
+1 yılaldatılan kadın aşıksa ilk sefer der affeder fakat birgün öyle birşey olurki aldatma mevzusuyla onu yerin dibine sokar onu koz olarak kullanır
10 Yorumlagüçlü olmasıdır affeden kadın güçlüdür.
18 Yorumla
Soran+1 yılçok zor bişey o açıdan güçlü olabilir affetmek her insaının harcı değil ama aynı zamanda öyle bir adamı hala hayatında barındırdığı için kendine saygısızlık yapmış oluyo
- +1 yıl
Nasıl bir midesizlik sizdeki ya
Pes !
Ondan sonra vay efendim erkekler neden sadakatsiz? :D
Zaten nerde yavşak var onları seçiyorsunuz erkek diye, bir de böyle düşünenleriniz olduğu sürece aldatmaların önüne hiç geçilemez - +1 yıl
Yani yazdığın yanlış
affeden kadın güçlü değil aptaldır karaktersizdir, gurursuzdur
Ortada çocuk varsa filan ayrı tabi
Ama ihanetin affı asla olmamalı - +1 yıl
ben olsam affetmem kadınları aciz kılar affetmesi. ona baktığım her an midem bulanır aldattığı aklıma gelir katlanamam
Soran+1 yıl@kaptanpırays aynı fikirdeyim azcık gurur olmalı biz kadınlar yeterince kendimze değer vermiyoruz galiba yoksa arkamıza bakmadan gitmek gerek
- +1 yıl
Aynen vermiyorsunuz maalesef
Daha bugün başımdan geçen bir olayı anlatayım:
İzmir gibi bir şekilde İİBF öğrencisiyim
Hukuka giriş dersiydi
Hoca aile içi şiddetten ve kanunların yeterince caydırıcı olmamasından bahsetti sonra sınıftaki kızlara sordu kocanız sizi dövse şikayetçi olur musunuz diye
Kızların yarısından fazlası hayır dedi ! :D
Şaka gibi
Soran+1 yıl@kaptanpırays enteresan ya şakası olmaz şiddetin allah korusun
Benimki o hatayı bir kere yaptığımı biliyor ve nasıl acı çektiğimide ve beni affetti
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım pişmansın ve hatanı kabul ediyosun bu da büyük birşey sana gerçekten güveniyo mu peki ve çok ozel değilse merak ettim sen kendine güveniyo musun bu konuda yani 1 kere yapan hep yapar derler ya tabi herkes bir değildir ama insanlar değişir mi
Soran+1 yıldeğişmene ve akıllanmana sevindim inşallah böyle mutlu devam edersiniz ozaman
Soran+1 yılAmin inşallah :) :)
+1 yılAciziyettir. Allah kimseye göstermesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılamin
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. tekrarı kesin yaşanır
12 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum ama değişen insanlar var öyle diyolar ne kadar doğrudur bilemem..
+1 yılAşırı sevgi. Ama bende gurur daha önde
11 Yorumla
Soran+1 yılbnde de
+1 yılaptallık acizlik adilik köpekliktir
24 Yorumla
Soran+1 yıl:D saydırmışsın baya
- +1 yıl
evet efendi olun akıllı olun sizi aldatanı affetmeyin aldatan adam deildir
Soran+1 yılhaklısın aynı fikirdeyim ben de
- +1 yıl
afern çocuğum
Öyle aşk nasip olmasın kimseye.
11 Yorumla
Soran+1 yılamin katılıyorum olmasın valla
+1 yılAcizlik değil Yüceliktir
12 Yorumla
Soran+1 yılneden yücelik? aldatan insanın hiçbir zaman tek eşli olarak devam ettiğini görmedim insanlar değişir mi sence
- +1 yıl
Yuvayı yıkmak en kolayı önemli olan yuvayı ayakta tutmaktır. Doğru değil ama her insan hata yapar önemli olan tekrar etmemek
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılsalaklık acizlik aptallık dahasını yazmim
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
rica
+1 yılikisinin arasındaki ince çizgidir
10 Yorumla
+1 yılHem salaklık hem acizlik
10 Yorumla
+1 yılşerefli kadın şerefini kaybetmez * eder
10 Yorumla
+1 yılBir sans verilmeli knk
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler olduğu sürece aldatmaların önüne geçilmez
- +1 yıl
@kaptanpırays tamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Salaklık , aptallıktır
10 YorumlaSalaklik acizlik geri zekalı lik falan işte
10 Yorumla
+1 yılTabiki Salaklıııık bikere yapan 2. 3. Kerede yapar
10 Yorumla
+1 yılAptallıktır. Aşk herşeyi affetmez.
10 Yorumla
+1 yılAcizlik acizlik :D affedersen yeniden aldatıyorlar
10 Yorumla
+1 yılsalaklıkta acizlikte ikisinide içerir.
10 Yorumla
+1 yılBir kere yapan bir daha yapmaya meyilli olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHem salaklık hem acizlik
20 Yorumla
+1 yılAşk herseyi affetmemeli
10 Yorumlaçocuk yoksa ayrıl da çocuk varsa iyi düşün
10 YorumlaÇaresizlik olabilir mi acaba bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılAldatıyorsa ve aşıksan ayrılmaktan başka çaren yok
10 Yorumla:D salaaaklık... olacak iş değildir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben affettim.
14 Yorumla
Soran+1 yılhiç aklına geliyo mu peki kuşkulanıyo musun tekrar yapar mı acaba diye yoksa güvenini geri kazanabildi mi?
Cevap sahibi+1 yılkendimi hic affedemedim onu affettikten sonra.
kendime dusman oldum birdaha normale donemedim. ben kendi icimde bu savasi verirken yalan soyledi bana. yalanda aldatmaktir
ozetle hayatimi skti. ayriyiz simdi.
kesinlikle duzelmiyorlar. huy degil karakter cunku bunlar.
Soran+1 yılanladım boşver sen kurtarmışsın en azından kendini zararın neresinden dönsek kardır eden ettiğini bulur ben inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılamin.
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. gerizekalılık..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılsalaklık
10 Yorumla acizlik
10 Yorumla
+1 yılyokluktur bence.)
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de :D
+1 yılAptallık olsa gerek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Salak iste
10 Yorumla
+1 yılSalaklık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Ikiside olabilr
10 YorumlaGerçek sevgidir
10 Yorumla
+1 yılAyrılması gerekir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Salaklik
10 Yorumlaçoçuk varsa değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. salaklık
10 YorumlaYokluk
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce aldatılan bir kadının affetmesi salaklık mı yoksa acizlik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler