Aldatılan kadın affedebilir mi?

Merhaba, eşimle 13 yıllık evliyiz. Dünyalar tatlısı 9 yaşında bir kızımız var. Eşimin 14 aydır beni başka bir kadınla mütemadiyen aldattığını öğrendim. Instagram hesabı açmışlar 1 takipçili. Tesadüfen gördüm. Normalde eşimin telefonunu vs. Karıştıran biri değilimdir. Onun için belki de bu kadar geç öğrendim. Eşim amanlar diliyor affet beni diyor yalvarıyor. Ben kendimi kurtaramadım bu ilişkiden diyor. Bu arada bu 14 ay içinde bana 2 kez boşanmak istediğini söyledi. Ama mantıklı tek bir sebep sunamadı. Israrla başka biri var mı diye sorduğumda asla dedi. Bende pandemidrn dolayı sürekli bir aradayız çocukta evde. Bu tür hislerin normal olduğunu depresyonda olabileceğini düşünerek evliliğine sahip çıktım ama çokta kırıldım. Bugüne kadar kocamın bana aşık olduğunu, hala kocasına aşık onunla flört etmeyi hiç bırakmamış cinsel hayatımızda hiç sorun olmayan bir çifttik. Kocam bana hep çok düşkündü. Tabiki ilk tepkim evden gitmek oldu. Yazlık evimizdeydik. Kızıma bir şeyi belli etmeden suratının ortasına 2 yumruk çakıp kızımı alıp evime geldim. Fakat kızım huzursuzluğu farketti. Babam niye gelmedi babam gelmeden uyumam bir sürü huysuzluk ağlama nöbetleri vs. Babasını aradı bizden 3-4 saat sonra peşimizden geldi. 10 gün oldu olay gerçekleşeli. Hala aynı çatı altındayız. Kızım hastalandı okullar açık ne yapacağımı bilemez halde beklemede kaldım. Bana yalvarıyor esim hep seni sevdim keşke daha önce ögrenseydin de ben bu durumdan daha önce kurtulsaydım. Yüzüne bakamaz haldeyken boşanma fikri daha mantıklı geldi. Beraber olduğu kadında öyle yönlendirme yapmış sözde. tüm detaylarıyla anlattı bana. Kadın bana ikisinin yazışmalarını gönderdi. Hakaret etti. Hem aldatılmışım suçlu olmazsam aldatılmazmışım bir de gurur timsali eşimi suçluyormusum. Esim vicdanından şu an yanımdaymış ama hep aklı ondaymış filan yazdı. Şu anda ruh gibi dolaşıyorum. Enerjim yerlerde. Kocam malum kadını her yerden engellemiş. 25 senelik telefon numarasını değiştirdi. Bütün gün evde iş yapıyor temizlik yapıyor kızımıza ilgileniyor. Ne kadar sürerse sürsün onu affetmem bekleyecegini söylüyor. Salonda yatıyor. Zaten ondan şu anda çok tiksiniyorum. Hakaretlerime katlanıyor. Ne kadar daha katlanır bilmiyorum. Ama içimde yine de ona karşı sevgi var. Hafızam silinsede hersey eskiye dönse diyorum ama mümkün olmuyor. Beylere soruyorum seven Erkek karısına bunu yaşatırmı? Ben bu durumda evliligimi surdurursem kendime haksızlık edermiyim? 38 yaşındayım içimde yaşam sevinci hayata dair umut bitti. Çok üzgün kırgın asagilanmis hissediyorum. Ona asla hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim. Dualar ediyor bu dünyamda ahiretim de sensin diyor. Beni kendi halime bırakıp bekliyor. Habire ev işi yapıyor. Ne olur bana söyleyin çekip gitmelimiyim herkes 1 şansı daha hakedermi?
Aldatılan kadın affedebilir mi?