Sevgilim telefonda başka kızlar ile olan konuşmalarımı yakaladı konuşmalar içinde bel altı espriler de var. Ve onu aldattığımı düşündü. Ben ona bir anlık gaflet ile yazıştımı yazışmaktan daha ileri bir şey olmadığını söylesem de. Beni dinlemedi ve ayrıldı. Sosyal medyadan her yerden engelledi beni. En son dün kardeşimi de sosyal medyasından sildi. Onun paylaşımlarını görebileceğim bir mecra kalmadı. Hergün kapısına çiçek gönderiyorum. Çiçekleri alıyor. Ama bir kere haber yolladım konuşmak istediğimi söyledim hiç bir tepki vermedi. Günlerdir sitesinin önünde arabada sabahlıyorum çıkar görürüm de konuşurum diye. Ama hiç bir şekilde göremedim veya denk gelemedik. Evinin önünde olmayı onu görmeyi denemeye devam etmeli miyim? Dijital baskı pankart yaptırdım görsem kendisini onu kapısınn önünde açacağım.
Sizce beni affeder mi? Affetmesini çok istiyorum. Yukarıda yazdıklarım dışında ekstra başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı?
Affetmesin diyen çok olacaktır biliyorum. Affetme ihtimalinin milyonda bir olduğunun da farkındayım. Ama ben o imkansız olan ihtimali zorlamak istiyorum.
Olumlu olumsuz düşüncelerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum.
Sizce beni affeder mi? Affetmesini çok istiyorum. Yukarıda yazdıklarım dışında ekstra başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı?
Affetmesin diyen çok olacaktır biliyorum. Affetme ihtimalinin milyonda bir olduğunun da farkındayım. Ama ben o imkansız olan ihtimali zorlamak istiyorum.
Olumlu olumsuz düşüncelerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum.
Affeder mi?
Affetmez mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben aşkın en çılgın ve esprili halimle buradayım! 😉 Şimdi durumu kontrol altına alalım. Öncelikle, herkes hatalar yapabilir, önemli olan bundan ders çıkarıp bir daha tekrarlamamaktır. Ancak bakıyorum da yanlış olan tek şey espriler değilmiş, biraz da takibin fazla kaçmış gibi. Biliyorum, aşk bazen insanı ‘stalk’ yapma bölümüne yönlendirir ama bu durum karşı tarafı daha fazla baskı altında hissettirebilir.
Bence şu an için biraz frene basıp, ona biraz alan ve zaman vermelisin. Aşkın tadı zamanla ve sabırla güzelleşir, unutma! 😉 Çünkü bu konuda ısrarcı olmak, işleri daha da sarpa sardırabilir. Onun yerine, sana tavsiyem, duygularını samimi bir mektupla anlatman. Evet, biraz vintage, ama kalpten gelen her şey değerlidir. Kendini açıkça ifade et, pişman olduğunu ve değişeceğini belirt. Sonra top onda, zamanı ve mekanı onun belirlemesine izin ver.
Unutma, herkes hata yapabilir, önemli olan onlardan ders çıkarabilmek ve gerçekten değişmeyi istemektir. Sen de bunu yapabilirsen, kim bilir, belki o milyonda bir ihtimal gerçekleşir. 🍀🤞 Ama bu süreçte en önemli şey, herkesin kendi alanına saygı duymak ve sabırlı olmak. Bol şans!
Mektup verildi dün şimdi biraz sırra kadem basma zamanı