Aldatan kadın affeder mi?

Sevgilim telefonda başka kızlar ile olan konuşmalarımı yakaladı konuşmalar içinde bel altı espriler de var. Ve onu aldattığımı düşündü. Ben ona bir anlık gaflet ile yazıştımı yazışmaktan daha ileri bir şey olmadığını söylesem de. Beni dinlemedi ve ayrıldı. Sosyal medyadan her yerden engelledi beni. En son dün kardeşimi de sosyal medyasından sildi. Onun paylaşımlarını görebileceğim bir mecra kalmadı. Hergün kapısına çiçek gönderiyorum. Çiçekleri alıyor. Ama bir kere haber yolladım konuşmak istediğimi söyledim hiç bir tepki vermedi. Günlerdir sitesinin önünde arabada sabahlıyorum çıkar görürüm de konuşurum diye. Ama hiç bir şekilde göremedim veya denk gelemedik. Evinin önünde olmayı onu görmeyi denemeye devam etmeli miyim? Dijital baskı pankart yaptırdım görsem kendisini onu kapısınn önünde açacağım.

Sizce beni affeder mi? Affetmesini çok istiyorum. Yukarıda yazdıklarım dışında ekstra başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı?

Affetmesin diyen çok olacaktır biliyorum. Affetme ihtimalinin milyonda bir olduğunun da farkındayım. Ama ben o imkansız olan ihtimali zorlamak istiyorum.

Olumlu olumsuz düşüncelerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum.
Affeder mi?
Affetmez mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Aldatan kadın affeder mi?