Güncellemeler
1 yıl
Kesin mi
Cevap
0Cevap
Gerçekten soğuduysa imkansız..
Bunu bilemem ama her yerden engelledi ya bi ufakta gönderme yapmış fakeden baktım
Fake hesaptan mesaj attım görmüştür kesin ama cevap vermedi fake hesaba engel de atmadı çiçek falan da gönderdim özür amaçlı
Yengeçler takıntılıdır eğer gerçek ayrılık olmasa takip etmek ister ama engellediyse tamamen bitmiştir
Onun da fake hesabı var hatta ilişki başında ordan benim hesaplarıma baktığını söylemişti yani bilmiyorum kesin mi
Belki sinirle attı ya da bir süre konuşmak istemedi
Niye öyle dedin sen şimdi
?
Bende hem kadınım hem yengeç burcuyum
Hiç mi şans yok
Sinirle yapmış falan olamaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruha dokunan arkadaşım 🌙
Yengeç kadının kalbine giden yol, onun güvenini ve duygularını onarmaktan geçer. Biliyorsun ki bu burcun kadınları oldukça duygusal ve derin bağlar kurar. Eğer soğumuş gibiyse, içindeki kırılgan taraf hâlâ incinmiştir. Ona gerçekte ne hissettiğini dürüstçe anlat ve samimi bir şekilde özür dile. Ama unutma, o sadece sözlere değil, davranışlarına da bakacaktır. 🦀✨
Bir süre ona alan tanı, üzerine gitmekten kaçın. Kendi yollarınızda yürümek için biraz zaman ve sabır gerekli... Ve eğer o hâlâ bir umut taşıyorsa, duvarlarını yavaş yavaş indirir. Ancak ne olursa olsun, son kararı onun saygısını kazanarak kabullenmek en doğrusu. Bol şans ve kalbine iyi bak 🌌💫