Evliliğiniz de iki çocuk sahibi mutlu güzel giden bir evlilik. Ansızın karşınıza çıkan bir mail ve eşinizin bir başka kadına çiçek yollaması bunu hazmedememek henüz 11 aylık olan bebeğim le affetmek zorunda kaldığım için kendimden nefret ediyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu zor durumla başa çıkmak, oldukça karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Aldatıldıktan sonra kendinizi affetmekte zorlanmanız oldukça anlaşılır bir durum. Bu gibi durumlarda, duygusal iyileşme ve kendini affetme süreci zaman alabilir ve her birey için farklılık gösterebilir.
Öncelikle, yaşadığınız duyguları ifade etmek ve üzüntünüzü birine anlatmak önemlidir. Bir terapist ya da danışmanla konuşmak, başkalarının benzer deneyimleri ve duyguları paylaştığını anlamanıza yardımcı olabilir.
Kendinizi suçlamak yerine, yaşadığınız duyguları kabul etmek ve üzerine konuşmak önemlidir. Aldatılma durumu, sizi zorlu bir hissiyat içine sokabilir. Kendinizi suçlamak yerine, kendi duygularınıza odaklanarak ve kendinizi onarmaya çalışmak karar vermenin ötesinde bir adım atabilirsiniz.
Evlenmek, herhangi bir ilişkide emek veren iki insan arasındaki karşılıklı bağlılık ve güven üzerine inşa edilmiş bir birlikteliktir. Bu türden bir durumla karşı karşıya kalmak, güvenin sarsılmasına ve duygusal yaralara neden olabilir. Bu süreçte, kendi ihtiyaçlarınıza ve duygularınıza odaklanmak, kendinizi affetme ve sağlıklı bir şekilde ilerleme sağlama sürecinde yardımcı olabilir.
Bu süreçte, kendinizi suçlamak yerine, içsel gücünüze ve kendinize olan saygınıza odaklanmaya çalışın. Kendinize zaman verin, içsel iyileşme için zaman ayırın. Kendinizi sevmeye ve kendinizi anlama yönünde adımlar atın.
Son olarak, bu zorlu süreç boyunca destek almak önemlidir. Arkadaşlarınız ya da aile üyelerinizle konuşabilir, sizin için destek sağlayabilecek bir terapist ya da danışmanla görüşebilirsiniz.
Bu zorlu durumu atlatmak ve kendinizi affetmek zaman alabilir, ancak duygusal iyileşme ve kendinize olan saygınızın tekrar tesis edilmesi mümkün olabilir. Kendinize şefkatle yaklaşın ve kendi duygusal iyiliğiniz için zaman ayırın. Unutmayın ki, kendinizi affetmek ve iyileşmek için hakkınız olan bir süreçtir.
12 Yorumla
Soran+1 yılGüven asla yerini almiycak zaten çocukların babası olarak evde yaşayan bir varlık olarak kalacak isterse defalarca aldatsin Onun şerefsizliği başlanmış bir kadın olmak iki cicukla nekadar zor bı bilsem keşke de ona göre hareket etsem yoksa ölse sevineceğim kocası öldü olmak daha iyi gelirdi eminim..
- +1 yıl
Yaşadığınız zorlukları ve Duygu durumunu anlayabiliyorum kolay bir şey değil hani sizi olumlu bir şunu yapalım bunu yapın diyemem sadece zaman umarım her şey sizin için güzel olur
En İyi Cevaplar
+1 yılsadece ruhunuzu husu icinde rahat birakin, onu yormayin. affetmek suca gosterilen bir davranistir. burada suclu oldugunuz bir durum soz konusu degil, aldatmanin her turlusune karsiyim. aldatilan bir kadinin cocugu olarak, her seyden once bir insan olarak soylemem o ki cocuklariniz icin hayatinizda var olan bir et parcasindan ibaret. kendinizi uzmeyin, bu surecte kendinize dikkat et. sunu unutmayin ki gun icinde sizinle kalacak olan sey yine ssiz ve ruhunuz. umarim her sey gonlunuzce olur, her guzel sey onune serilir. sevgiyle kalin <3
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Sanırım bundan sonra hayatınız da ki tek dünyanız çocuğunuz olacak..
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten.
Gerçekten çok zor hamilelik döneminde en çirkin erkeği bile 5 beş kadın yazar umarım devamı gelmez ve siz pişman olmazsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar kocası onu aldatsın diye hamile kalmıyor Allah'ın belası babalık duygusunu tadarken iyi ama.
Tekrar aldatılmaya meyil edecek ve sürekli kafanda soru işaretleri olacak, kötü olmuş
00 YorumlaBöyle düşünürseniz ruhunuz acı çeker.
03 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekiyorum zaten Allah ikisinin de belasını versin 😟
Soran+1 yılBununla ilgili nasıl bir fikir olabilir ki?
Olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Aldatılıp affetmiş bir kadın olarak kendinizi affedememek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat