Sevgilim arkadaşımla kendi arasında tercih yapmamı istiyor

şimdi benim yakın bir arkadaşım var. sürekli zaman geçirip bir şeyler yaparız. ama her konuda çok güvendiğim biri değil.hatta bana yalan söylemişliği bile var ama ben hiç bir zaman yüzüne vurmadım ve kendi içimde affettim onu.her neyse oda beni çok sever.ve her zaman sakın beni bırakma tartışırsak bir şey olursa falan diye. şimdi benim sevgilim onunla arkadaşlık etmemi istemiyor. çünkü o bana zarar veriyormuş ben göremiyormuşum falan. kız biraz çatlak ama bana bir zararı yok aslında. sevgilim tehdit etti bi kaçkere ya onu seçersin ya beni diye.ben çok direndim saçmala öyle şey mi olur diye.ama hiç vazgeçmedi o soruyu sormaktan.bende tamm sen dedim birdaha konuşmicam onunla dedim.ama herdefasında konuştum kızla .ondanda vazgçemedim.bu bikaçkere böyle gitti.sevgilimle çok kavga ettik bu konuda.en sonunda bana seni kafamdan silerim dedi.ben yine tamm knuşmicam dedim ve arkdaşıma senin bi daha konuşmak istemiyorum diye mesaj attım.onun zoruyla.hiç bi açıklama yapmamada izin vermiyo arkdaşıma karşı.kız kaç gündür aryıo mesajlar atıyohiç birine cevap veremiyorum sevgilimn korkusuyla.kızın hiçbişeyden haberi yok. ve aynı okuldayız şimdi tatil ama eninde sonunda okullar açılcak ve kızı görücem.ve konuşamicam . ne yapayım ben şimdi arkadaşımı değilde sevgilimi mi hayatımdan çıkarayım ?
Sevgilim arkadaşımla kendi arasında tercih yapmamı istiyor