Arkadaşımı mı Seçmeliyim Sevgilimi mi?

10 yıllık bi arkadaşım var şu an kendisi başka şehire gitti çok fazla görüşemiyoruz ama telefondan mesajlaşıyoruz. naber nasılsın sohbeti olarak değilde bişey demek için birbirimize yazıyoruz beraber oyun falan oynuyoruz ara sıra buraya geliyo görüşüyoruz. Ama sevgilim bu arkadaşımı sevmiyo. önceden böyle bişe yoktu ama arkadaşım bana bazen içinde kız olan video attığı için sevgilim bu durumdan şikayetçi (arkadaşımın amacı kız göstermek değil video komikse falan onu göstermek). Sevgilim bana dün akşam mesaj attı ya onu heryerden engelle eğer yok ben bi kız için dostumu satamam dersen sen bilirsin ama bırak sevgili olmayı karşına bile çıkmam falan dedi. Sizce ne yapmalıyım şu an sevgilim ayrılmadı ama soğuk yapıyo ve çok trip atan birisi zaten arkadaşıma kızma sebebinden anlamışsınızdır. Sevgilime senin için herkesi silerim en değerlimsin demiştim ama böyle bi gereksiz konu yüzünden arkadaşımı engellemek istemiyorum. Bi yanda aşık olduğum kız var diğer yanda 10 yıllık arkadaşım. Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Not : Sevgilimle 4 ay oldu ve ciddi düşünüyoruz fakat 6-7 yıl sonra.
Arkadaşımı mı Seçmeliyim Sevgilimi mi?