O çocukla konuşma dedim o benim değerli birisi dedi. O çocuk varsa ben yokum dedim ayrıldık. Ulan bu çocukta ne var da sevgiline tercih ettin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic sıkıntı yapma.. Sen elinde olanı yalmişsın ve haklısında.
Ne yani evlenecrksiniz ve oldu olacak birde evine yatılıya davet etsin var mı boyle birsey?
İyiki uzaklaşmışsın arkadaşım. sukur et bolca
Evlenseydin ve boyle birsey ortaya çıksaydı evlilikte yıkardı bu kisi demekki.
Boyle kisilere guven olmaz.
Hiiic kafana. takma sen haklisin.
Simdi. guclu ol hic dusunme yeni birine yuru.. Onuda arkadasiyla bas basa birak. Malum belki daha once basbasa kalmisda olabilirler deilmi?
Hic dert etme bu senin icin iyi bir sans bence dua et sukur et...219 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk eski arkadaşı. Şimdi diyorum ki ikisinin arasında birşey olsa ben gelene kadar çoktan çıkarlardı. Diğer yandan acaba sadece o * hoşlanıyorum dedi kız arkadaş kalalım filan mı dedi onu da anlamıyorum. Kız onu çok sevdiğimi bildiği halde bana bunu yaptıysa altında başka şeyler ararım abi ben
Cevap sahibi+1 yılYa hic takilma. Benim sevgilimin erkek arkadasi olmaz.
Kuzen falan akraba tamam ama el oglu bu kusura bakma.
Bu kiskanclik vs değil .
Ayni karindan cikmadiktan sonra kardes olma ihtimali yuzde sifirdir.
Gitsin kizlatla arkadaslik yapsin.
Sen gidip kizla arkadaslik yapabiliyornusun? Yok..
Ozaman sartlar esit
Ben birakmam arkadas oyle erkekmis arkadasmis calismaz vede yazmaz kitabimizda.
Sende kuralli ol ve bu kuralsda daygi goster. verdigin kararin dogru oldugunu bil.
Soran+1 yılAynı bende senin gibi düşünüyorum kardeşim de işte bizim ilişkide ki sorun şu: ben deli gibi seviyorum onu bırakıp gitme şansım yok o bunu biliyor.
Cevap sahibi+1 yılTamam simdi bunun basit birsey olmayacagini ona hissettir.
Bu sekilde bende kaldim biraktim gitti simdi pisman..
Ayni durun değil ama oda ozgurluk vs gibi seyler istedi bende izin vermedim.
Oda ben sogudum diyip ayrilmak istedi. kac defa geri dondurdum
Sonra en son birdaha ayrildi neyaptimsa geri donmedi.
İkinci gun yazmayi biraktim.
Sindi sence kim. pisman oldu? Tabiki o..
Geri donmeye calisiyor donemiyor bile.
Gururyla basbasa kaldi
Simdi ben ne yapiyorum. Yanlizim...
Bak sevgilim yok...
olsada mutlu deilmisim bunu anladim.
Sende anla.. İlk basta iletisimi birak aci soz vs gibi paylasimlar yapma bir ay bekle. Hicbirsekilde engelleme. Tatil varsa tatile. cik. ona haber verme gosteris yapma fotolarini paylas devamli guler yuzlu eglendigine dair fotolar olsun
Bu bir ay icinde yani kendini topla degisimler yap
Yakisikliligina yakisiklilik. kat.
Rengini tarzini deis. birseyler deis ama kendini iyi hissedecgin seyler. yap. bak goreceksin onu fazla aramak istemeyeceksin.
Beni dinle derim
Soran+1 yılBir başkası olmasını istemiyorum be abi. Gerçekten vazgeçersem geri dönmem zaten dediklerini yaparım
Cevap sahibi+1 yılYukardaki kizlari dinleme.
Bitaneside yazmis
Sevgili gecici dost. kaliciymis.
Ulan dost evlenip defolup gittimi kalicimi oluyor?
Sevgiliyle yapilan evlilik bir omur hayata gecis yapilirken baskasini kucaklayip gidecrk olan kalici olacak mantiklimi?
Bos ver iste senin tanittigin kizda bu kezbanlar gibi. Ne yapicagini bilmezler..
Baskasi olmasina gerek yok dedim zaten
Kendini bu psikolojiye verme
Vaz gec mutlu olamazsin onunla.
Benim sozumu dinle.. Pisman olmazsin. Bak yukardaki kizlarda diyor yine sevgilis gelip gecici
Kendileri gelip gecici iste s**tiret onlari.
Sana baskasini bul git demiyorum kendini topla ve o kizda kendini bisey zannetmesin diye tavrini koy diyorum
Sen boyle yapsanda yarin yine kaybedeceksin emin ol. Kaybetmisken Gel beni dinle.. Kendini toplamaya gec zaman gelince baska gelir ondan daha cok seversin belkide. Vede o kisi seni srnden daha sever
.
Bunlara sozu ancak afedersin seyine takmayarak anlatabilirsin.
Soran+1 yılSabah sanırım restimi çekip köşeme ayrılıcam. Ne demişler duam belli duyan belli
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle.. Hic beklenti yapma dediklerimi uygula... Mesaj fikrini bir gec mesaj falan atma.
Hic birsey deme.
bugunden itibaren kendini torplamaya basla ve acili seyler oba dair esintiler veya geri donsun diye soz laf sarkilar diyeyim. paylasma.
Hic bir sekilde paylasma sozde etme ondan.
1 hafta sonra sen kendini toplayacaksin emin ol
Ama. degisim yapucaksin kendine.
Sonra tatile. cik sinemaya git. arkadaslarinla bukus. Cunku bu kiz varken epey onlari sallamisindir.
Kendine kisitladiklarini yap
Nasilsa artik ozgursun. ve sana kimse engel olamaz.
Dediklerimi uygula..
Yine soyluyorum Sakın mesaj yazma. Ha bide Ondan bir mesaj cagri vs alirsan geri donus yapma. Sevgisini birseyler yaparak ispatlasin boyle kuru mesajlarla cagrilarla
Kendini hatirlatipta. Seni oyle ucuz sanmasin
Soran+1 yılAma senin dediklerin hiç umut kalmadığında yapılmalı bence. Kızla konuşup, arkadaşlarıyla arasına mesafe koymasını isteyip, yoksa artık herşeyin bittiğini söylemek mantıklı geliyor. Zira kız yok ben arkadaşlarımdan vazgeçemem diyorsa o bilir abi. O saniyeden sonra senin dediklerini yaparım
Cevap sahibi+1 yılHayir. mesaj yazma. O sana gelsin
Hic birsey deme. Zaten durumu biliyor.. Bugun start ver..
Bak. mesaj yazarsan beklentiye dusersin beklenti yapma..
Hayatina bugun yeni yollar ciz. Kiz bunu gorunce ondan vazgecrbilecegini anlamis olsun.
Merak etme zaten gelirse arkadan senin olmus oluyor.. yani budurimlari yaptiginda seni seviyormu svmiyormu diyede ortaua cikiyor sadece sabir goster.
Soran+1 yılbirazdan günaydın mesajı gelecek cevap vermeyeyim mi yani. Bu iyice sinirlendirir abi onu ben olsam çıldırırdım
Cevap sahibi+1 yılSen onla konusma diyince seni takmismiydi?
Soran+1 yılTakmadı ama konuştuk yani ilişki tamamen bitmedi ikimiz için. Şimdi öyle yaparsam komple nokta koymuş olmam mı? Bir diğer korkumda şu ben şimdi gidersem o çocukla daha yakınlaşacak ben bunu kaldıramam
Cevap sahibi+1 yılCevap verme tavrini anlasin. 3 gun boyuncada sursun.. Ya istegini yapsin ya da o p. venk icin ayriliyorsa ayrilsin..
Boyle yaparsan sidik yaristirmak zorunda kalirsin..
Birde bak daha demin bir yorumunda gordum o kisi seni aramis kiza mesaj cekme seni istemiyor demis.
Simdi o pic bunu nerden biliyorda ve kizi hangi akilla ustlenip savunuyor?
Sen bu tavri koy hic cevap yazma..
Nasilsa biliyor durumu.. Olmazsa sende kiz arkadas edin kizlarla yakinlas buda baska bir etki... Sohbet muhabbet et sorun etme korkma herkesin yeri doluyor. Biraz zaman lazim.. biraz sabir et. Elde edilmeye calisan erkek ol elde tutmaya calisan erkek olma.. Buzaman boyle isliyor..
Soran+1 yılBen onu kaybetmek istemiyorum sanırım bütün sorunum bu. Yoksa hayatta kimseye değer veren bir insan değilim. Diğer arkadaşın dediği nasıl sence? Tavrını konuşmayarak değilde ona gidebileceğini hissettirerek koymak? Bugün yüzyüze konuşmak istesem konuşsak bütün durum bu. o varsa ben yokum demedim aslında Yarın onu desem birşeylerin farkına varsa
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kelime. konustuk yani tam zamaniydi yani artik bir baska kavgabiza kadar bisey yapamazsin.. ne diyim.. Gonlune gore versin..
Cevap sahibi+1 yılArtik yapicak birsey kalmadi sanirim..
Agirdan satmaya basliyacaksin kendini
Ama. sen bunuda. yalamiyacaksinki?
İlk. basta. su. korkudan vaz gec.
Baskalari kapacak goturecek vs. Yok oyle birsey
Onu kaparlarsa zaten senin olsa ne kiza o. rospu dersin yoluna bakarsin sukur edersin. Senide baskasinin kapnasina hepten musade veririsin olur biter..
Soran+1 yılHaklısın abi. Benim olan bana kalır
Cevap sahibi+1 yılŞu korkudan vaz gec.
Ben sana zaten ayril. demedim
Ama ayrilmakta kendiliginden gelebilir.
Kendini toparla psikolojin filan duzelsin.
Guclu ol.
Guclu olana kari kiz bol.
Oda gitsin p.. Vengine boyle kizlara boykeler yakisir dersin gonlun icin rahat. olur hepten
Dediginu bugun yapmazsa yarinda yapmaz oburgunde yapmaz evlenincede yapmaz.
Peki evliliginiz ya da sevgili ilarak devam ederseniz yasam nasil yuruyecek?
Kavgalar dalaslar vs vs vs..
Kim. kaybedecek? Tabii sen
Cunku psikoloji buna endeksli..
Bu psikolojiyi ancak guclenerek yok edebilirsin.. Bana guven. Yakisiklimisin maddiyat durumu nasil bilmem ama iyisindir herhalde.
Kendine guven oz guvenini vsrsa. parani kullan..
Paraya gelecek cooooook kiz var.
Hepsi deilde cogunlugu satilik kiralik ev gibi. :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevgilimle aynı duruma düştüm sevgilim benim için o çocuğu karşısına Aldı birdaha görüşmemeleri gerektiğini Anlattı ve olay bitti bence sen sevgiline biraz fazla yüz vermişsin başına çıkmış kardeşim
121 Yorumla
Soran+1 yılBence bende onu hakediyordum işte. Ama onda öyle bir izlenim bırakmışım ki sen beni bırakamazsın, bana küsemezsin diyor
- +1 yıl
Hıı işte çok yüz vermişsin kardeşim biraz tavırlı ol kız sana bu tavrından ötürü tavır aldığında geri vites yapma ama bu tavrın kızı kendinden soğutacak derecede de Olmasın o anlaması gerektiğini anlasın
Soran+1 yılKorku var işte kardeşim. Ya giderse diye korkuyorum. Bu sefer canımı fena yaktı ama. Son kez bütün benliğimle konuşucam. Durum böyle böyle geliyorsan buyur, yok olmaz ben arkadaşımla arama mesafe koyamam diyorsan hadi allaha emanet diyicem
- +1 yıl
Korkanın çocuğu olmazmış kardeşim sen böyle davranırsan elbet sıkılıp gidecek seni 2. Plana atacak nezaman gidersem bana gelir diye düşünecek bence tavrını koy ama soğutacak derecede Olmasın anlasın küsüp bırakabileceğini kıymetini bilsin
Soran+1 yılKız ilk sevgilim kardeş. Nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Rica etsem biraz anlatır mısın? Şimdi yaşayarak öğrenmek çok riskli kızı kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Kardeşim mesela bugün ona o atana kadar mesaj atma canım Aşkım gibi kelimeleri bir kaç günlüğüne gerek olmayınca söyleme hiç söylememeye çalış onun dışında normal Konuş sana sorar zaten neyin var diye ozaman benim çok zoruma gidiyor nedemek onu seçersin gibisinden hafif tatlı sert konuşursun
Soran+1 yılYapabilirim sanırım bunu. Gidebilirim bende bunu hissetmesini sağlamam gerekiyor. Kızda haklı şimdi o da ben ne yaparsam yapayım gitmese bende istediğimi yaparım
- +1 yıl
Tabi kardeşim yani ölüm kalım değil hem kaçan kovalanır Hesabı ya şimdi o kaçıyor sen onu kovalıyorsun sende kaçma ama arkanı dön hafifçe Yürü bırak sana Koşarak yetişsin😉😉
Soran+1 yılYa millete bakıyorum bir haftada kız buluyorlar, bir hafta çıkıp ayrılıp sonra başka kız buluyorlar. Ve onlardan değerli kimse olmuyor. bir de bize bak 18 yaşımda sevgili yaptım. kızı dünyamın merkezine koydum o beni takmıyor
- +1 yıl
İşte acemilikten kardeşim anlarsın zaten çok yüz verince başına çıktıklarını sana tecrübeli birisi olarak tavsiyem yapma tek pişman sen çıkarsın
Soran+1 yılOlan bana oluyor hep zaten. Onu ufak birkaç sorunda yolda bırakmayacağımı fakat benimde kendi sınırlarım, doğrularım olduğunu bilerek gelmesini söylücem. 3 kere gitti 3 kere geri geldi. Bu sefer ben giderim. Geri gelmem onun elinde
- +1 yıl
Kıza öyle deme l*n giderim geri gelmem deme sadece belli et 😅
Soran+1 yılYok be hacı sana dedim onu :D o ne öyle blöf yapar gibi
- +1 yıl
Ha 😂 birde yüz yüze Konuş faydası olur
Soran+1 yılİzin vermiyor yanına gitmeme. Daha doğrusu gitsem konuşmaz ne işin var burada konuşamayız der kaçar
- +1 yıl
Yanına gitme tabi l*n bir gün saat belirleyin oturun bir yere yemek olur kafe olur
Soran+1 yılKonuşmamız lazım. Gelir misin diyicem de ben yüzyüze konuşamam ki ya. Geldi diyelim ne diyecem kardeşim bir yardım et gözünü seveyim
- +1 yıl
Direk söyle kardeşim işte selam naber dem sonra konu bu bak ben tamamen ilişkini kesmeni istemiyorum mesafe koyacaksın benim çok zoruma gitti sevgilinim ben senin arkadaşın değil biz birbirimiz için varolmalıyız kendini benim yerime koyabiliyor musun falan diye gir kardeşim
Soran+1 yılAğzım çok laf yapıyorda işin kötü tarafı şu kızın karşısında burada konuşan çocuk olmuyorum. Tamam canım nasıl istersen sen konuş ben kıskanmam filan demekten korkuyorum
- +1 yıl
Öyle dersen ben burada boşuna dil dökmüş olurum biraz ağırlığını koy ilişkiye vur elini masaya
Soran+1 yılBiliyorum da dengemi bozuyor kız. Konuşmayı önceden hazırlamam lazım
+1 yılOndan hoslanabilme ihtimali cok yuksek diyebilirim. Cunku ayni seyi bende bir sevgilime yaptim ha tabi beni Benim sevgilim sevmiyordu. Hos bende. Arkadasimdan hoslaniyordum. Ama Sen seviyorsan onun yaptigi cok ayip
00 Yorumla
+1 yılKişilikli kızmış
114 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere demedim bende. Çocuk kızla çok yakındı. Telefonda sürekli konuşmalar filan sevgilin benim senin. Sana benden yakın kimse olamaz dedim
- +1 yıl
Benim de öyle çok yakın bir kankam var erkek, 8 seneye geldik aramızda hiçbir şey yok olmayacak da, ama o tip bir durumda kıskanılmak iyi değil, şahsen onun yeri ayrı olur sevgiliminki ayrı.
Bizim ilişkimiz çok sırnaşık değil, ama canım sıkıldığında gidip bir film izlerim veya yemek yerim birlikte çok iyi gelir, başka kimse de aynı şekilde iyi gelmiyor anne babam bile.
Abartmışsın biraz da kendini kızın ailesi vardır en yakın onlar olur.
Soran+1 yılAile farklı onu katmıyorum. Senin o 8 senelik arkadaşın varya gelip sana özledim diye mesaj atsa buluştuğunuzda durup durup sarılsa öpse ben onun arkadaş olduğuna inanmam
- +1 yıl
Hmm anladım işte dedim ya sırnaşık değiliz biz bir buluştuğumuzda bir de ayrılırken bir sarılır havayı öper gibi öpüşürüz o kadar, iletişimimiz iyi esas, bir şey sorucam kız bakire miydi? Eski f*ck buddy si falan olabilir mi?
- +1 yıl
Ben ona özledim diye mesaj atıyorum ama cidden de özlüyorum, ama ayşe yi özlediğim gibi özlüyorum arkadaş gibi kısaca.
Soran+1 yılKıza soramazdım bakire misin diye de öyle birşey olamaz ya biz tanışdığımızda 17 yaşındaydık yani.
- +1 yıl
Küçükmüş evet yoktur bilmiyorum valla çözemedim, bu kankadan sevgili yapma olayını algılayamıyorum ben, ama anlattıkların normal gelmedi
Soran+1 yılPeki birşey daha sorucam. Sevgilin herşeyine yetmeye çalışsa, yani canın sıkkınken onu aradığında seni neşelendirse, beceremezse saatlerce beraber ağlasanız, sıkıldığında onunla birşeyler yapsan, onunla dertleşsen kısaca herşeyin o olsa yani yine de o kadar yakın arkadaşlara ihtiyac duyar mısın?
- +1 yıl
Evet, yani zaten aşık olduğum insanla sevgili olurum, onun da beni mutlu etmek için çok bir şey yapması gerekmez, konuştuğumuz kişi benim için özel biraz frekansımın tuttuğu tek insan başka kimseyle öyle anlaşamıyorum, o 1 saatlik kahve içerken alelacele yaptığımız konuşmaları özlerim ben, bir de sevgili işi yine de nanaydır, yine evli olsam kolay kolay terk edilmeyeceğimi bilirim ailem o adam olur belki arkadaşlarımı arka plana atarım ama sevgiliyken aa doğum günümü unuttun hadi güle güle olayları dönüyor, değmez aslına bakarsan.
Soran+1 yılSanırım benim sorunum şu: çok çabuk bağlanıp aşırı değer verip, hemen inanıyorum. Onunla evlenmek istediğimi biliyor, konuşmalarımıza bakılırsa o da istiyor bunu. Mezun olduktan sonra evlenecektik güya. Yani benim için öyle birisi değil o. Dün sordum " beni kaybetmekten korktun mu hiç" diye " hayır zaten gitmiyorsun ki sen" dedi. Çok sevdim çünkü ben
- +1 yıl
Sen mezun ol paranı biriktir iş ortamına gir, ordan kafa dengi birini bul. bir de sev ama o kadar garanti olma nasıl ayarlıcan bilmiyorum ben de beceremiyorum o işi.
bir de biraz yanlış strateji uygulamışsın galiba, çocukla konuşma deme mesela o zaman eyvah napıcam kaç senelik arkadaşım gidiyor diyor, fiziksel açıdan samimi olma de.
Şu anda yapacağın en iyi şey kendine iyi bak mesajı atıp kızı unutmak, o da zaten gitmiyorsun psikolojisine girmesin
Soran+1 yılUnutamıyorum ki işte. İşin komik tarafı o mesaj atıyor bana ne yapıyorsun diye
- +1 yıl
Valla bilemicem kızı tanımıyorum, al karşına bir net konuş istersen sonra karar ver, bunları kıskandım böyle yürümez, bunlar sorun değil kabul ediyorsan devam edelim falan de
Ben de yatıyorum artık, iyi geceler
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Benimde öyle bir arkadaşım var bende onu sevgilime tercih etmiştim erkek bir dostum çok seviyorum deger veriyorum onu kaybedeceğime sevgilimi kaybederim daha iyi sevgili gelip geçici dost kalıcıdır
08 Yorumla
Soran+1 yılFark bu ben gidici değildim. O bıraksa bile ben onun peşinden koştum kaç sefer. Evlilik hayallerimiz vardı bizim
Soran+1 yılDost dost olsa gam yemicem haklısın sanırım kızın gönlü yok
- +1 yıl
Sayon cevaplayan arkadaşım sanırım hiç dost kazığı yememişsin
- +1 yıl
O arkadaşlarınıda Kalıcı olarak düşünüyordun ama demek istediğim bu idi çok bilmiş bir tavıra gerek yoktu 😊😊
Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışırsan olacağı bu
13 Yorumla
Soran+1 yılBütün olay yukarda yazmıyor. Anlatayım öyle karar ver. Çocuk arkadaşım diyor bayramda mesaj gelmiş işte konuşuyorlar çocuk buna seni özledim filan diyor bende kızdım ne yaşadınız da neyi özledi o çocuk dedim. Daha sonra konuştum uzunca en son dedim herşeyi unutalım yarın sabah eskisi gibi uyanalım. Biriyle konuşmam gerek dedi. Kim onunla mı konuşucaksın dedim evet dedi ne konuşacaksınız diyince söylemedi aramızda özel dedi gitti
Soran+1 yılÖyle birşey yok diye biliyorum aralarında. Ama anlattığı kadar işte
böyle takıntı yapma o varsa ben yokum ne demek şimdi için içini yersin keşke öyle demeseydim diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgili için dostta geçilmez
05 Yorumla
Soran+1 yılYa birader dost geçilmez de ben bu çocuğun dost olduğuna inanmıyorum.
Soran+1 yılAyrıldığımız gece ben mesaj atıyordum kıza. Çocuk bana mesaj attı birader daha mesaj atma kız istemiyor seni diye. Aradım ne ayaksın l*n sen dedim yok mesaj atma istemiyor dedim uzatma filan sanki ben eski sevgiliyim o yeni sevgilisi
Soran+1 yılSadece aklım almıyor be abi. Sabahın beşinde beraber ağladık biz bu kızla. bir şerefsiz yıktı bütün ilişkiyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten çok saçmaymış :)
00 YorumlaKanka naptın daha doğrusu noldu 1 yıl geçmiş?
00 Yorumla
+1 yılKanka naptın 1 yıl geçmiş noldu daha doğrusu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Enteresann
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem