Cok sacma demekki ben sevgiyi dengeliyemiyorum esimi ihmal ediyorumki böyle bir sey söylüyor bana yoksa öyle birsey diyecegni sanmiyorm cünki benim yakin arkadasim onunda yakin arkadasiyla evlencek insallah 😁
Sevgilim olacaksa bunu bilmesi gerekir ben arkadaşlarımı asla satmam arkadaşlarım ile aramdaki bağlarıma karışmasını istemem ciddi birşey olmadıkça karışmamallı arama mesafe koyacak değilim arkadaşlarımla :D
Eşim olacak kadın için herkesten geçerim ama sevgilim için kimseden vazgeçmem. Sonu belli olmayan bir ilişki için hayatımdaki insanları yolda bulduklarıma değişemem. O daha piyasada yokken benim yanımda arkadaşım vardı.
Ne zaman sorduğuna ne kadar zaman geçirdiğimize bağlı Eger böyle 1,5 aylık gibiyken dediyse nerdeyse kesin arkadaşımı secerim aslında bunu diyen sevgili mi secmem nasıl 😜
Sevgilimin böyle bir seçime zorlamaması gerekir. Biri arkadaş , diğeri aşkım. O yüzden bunu seçmek eşitsiz olacaktır. Fakat , sevgilimi ihmal edersem , o zaman bunu söyleyebilir.
Seçim yaptıracak kadar şuursuz sevgiliyi napıyım canım bff’imi seçerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bunu neden istesin? izahı varsa konuşsun çözümü vardır ama izahsız ben öyle istiyorum diyorsa sözde sevgili elbette gerçekten sevgili olmadığı için onu tepelerim.
En İyi Cevaplar