Eski sevgilimle 7 aylık bir ilişkim var fakat 1 hafta önce ilgisizlik yüzünden ayrılmıştık daha doğrusu ben ara vermek istemiştim çünkü 1 haftalığına tatile gitmişlerdi gittiklerinde beni hiç arayıp sormuyordu hep ben arıyordum mesaj atıyordum eskiden böyle değildi sonra sordum neden ilgisiz davranıyorsun diye vaktim olmuyor dedi ama kardeşinin vakti oluyordu onunla hep konuşuyordum herneyse tatilden geldi ben ona çok kızmıştım ama birbirimizi gerçekcen çok seviyorduk ben geldiğinde ara vermek istedim bana yalvardı yakardı ama ben yokluğumu hissetsin diye bu kararı aldım ara verdik ama konuşalım dedi ben bunada izin vermemiştim çünkü bir farkı olmicaktı beni özlesin bana çektirdiğini oda çeksin istedim çünkü bu 7 ay içinde 10 kere hata yaptı hep affettim onu bbelkide ondan fazla hep affettim bu seferde ben yanlış bir hata yaptım onla ara verdiğimizde onu sevdiğim halde başka bir kız bana yazmıştı ona cevap verdim bir anda onla konuşmaya başladım ara verdiğim sevgilimi terslemiştim ondan sonra o yeni tanıştığım kıza konuşmayalım demiştim çıkmamıştık sonra eski sevgilim yani ara verdiğim sevgilim bunları öğrenmiş onu sevmediğimi düşünmüş ondan özür diledim ama onla çıkmak için konuşmamıştık bunu ona söylemiştim aradan 1 hafta geçmişti ve 1 hafta içinde ara verdiğimiz halde çok kavga etmiştik sorunlarımız olmuştu sonra ben gurur yapmayıp düzgünce ona yazdım bana sen beni sevmiyorsun artık dedi seviyorum dedim hatta ağladım onunla konuşurken yalvardım ama sevmiyorsun dedi beni sevmeyen biriyle birlikte olamam dedi bende sevgimi kanıtlamak için okulumda 40 kişilik bir video hazırladım tek tek herkesi çektim ve güzel bir video elde ettim bunu ona yüz yüze gösterdim izledi sevdiğimi anlamıştı zaten sevdiğimi biliyordu tam emin değil
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen haklısın ama beni seviyor bende onu seviyorum eskisi gibi olamayız diyor ne yapmam lazım arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer