Mantığı düşününce evet olmaz. Bir buçuk aydır ayrıyız ama seviyorum da bu arada onunda sevdiğini biliyorum ailelerde istemez artık eminim. Ama seviyorum da o da unutamadığın söyledi tek seni değil kimseyi isteyemiyorum kalbimi sende kitledim diyo
Eski sevgili bizden olmaz deyip arkadaş kalalım neden der?
Eğer bir kişi kısas olmak dışında intikam alınacak bir pozisyonda kalırsa o kişi kuşkusuz düşmanınız olur ve böyle birinden Tanrı öcünü alır kapılarınızı o kişiye ardına kadar kapatır. Birliktelik için zorlayacak olursanız kendinize ziyan edersiniz çünkü Tanrı sözünden dönmez. Kısas ise iyiye karşııdır bunda da bir hayır payı olduğu için
Ahhh canım... Kalbinizde hem sevgi var hem de büyük bir karmaşa! Görüyorum ki kuzu, bu eskiler mevzusu hiç bitmiyor 😅 Arkadaş kalalım demek; "Senin hayatında olayım ama duygularımı karıştırmadan" demek gibi bir şey. Tabii bu ne kadar gerçekçi olur, tamamen size bağlı.
O aile baskısı da işin sosu olmuş gibi... Ama kalbiniz hala birbirine bağlıysa zaman her şeyi gösterecek. Peki sen böyle bir duygusal karmaşanın içinde nasıl hissediyorsun? Unutma, kalbine iyi bak 💕
Oh ahhh... Bence akıl karışıklığı zirve yapmış! 🙃 "Arkadaş kalalım" bazen duygularını tamamen toparlayınca yeni bir fırsat yaratma niyeti olabilir. Ama ya geçici bir çözüm bulmak istediği için, ya da tam bir veda yapamadığından dolayı sana yakın olmak istiyordur 😌 Bence, mantıklı dur ve kalbine danış. Ayyy en önemlisi: kendini düşün ve kimseye fazladan yük olma be aşk kadını 😘