Eski sevgilimle yeniden barışır mıyız?

Eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık, iş yerinde tanışıp sevgili olmuştuk kendisiyle. benden önce 5 yıllık bir ilişkisi olmuş. tanışmayla birlikte 6 ay sürdü ilişkimiz. çok güzel bi ilişkimiz vardı ciddi düşünüyorduk. birlikte çok güzel vakit geçiriyorduk. beni sevdiğine çok inanmıştım. her günümüz birlikte geçiyordu, yorgunum buluşmayalım desem trip atıyordu, iş yerindeki herkesten çok kıskanıyordu beni, her şeyimle ilgileniyordu. sevdiğini yanımda olduğunu her zaman hissettiriyordu bana, bende aynı şekilde ona tabi. ama ne olduysa bir gün kıskanma mevzusundan ufak bi tartışma çıktı sonra konu uzadı 1 2 gün soğukluk oldu aramızda ve ara vermek istediğini söyledi bende ara vermektense bitsin dedim ve ayrıldım. ama onu hala özlüyorum onunda bu kafar dolu dolu geçen zamanlarımızı hemen unutabileceğini düşünmüyorum. karşılaştığımızda bana hala bakıyor, bizim ilişkimizi bilenler Asla düşünmüyordu onun benden ayrılabileceğini çok kıskanıyordu ve aynı zamanda çok ilgiliydi bana karşı. bir anda oldu ne olduysa, çok iyiydik bir anda ayrıldık. eski sevgilisiyle barışmış olma ihtimalide var. ama onu hala çok özlüyorum belli etmesemde. tekrardan olma ihtimalimizde var yarım kaldık. ben ayrıldım ve gururluyum ben yazmam. böyle mi olacaktı sonumuz, o da yazmaz mı şimdi barışma ihtimalimiz yok mu, aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda tavsiye verin lütfen bana?
Eski sevgilimle yeniden barışır mıyız?