Eski sevgilimle barışır mıyız?

arkadaşlar biraz uzun anlatıcam nolur bana bi akıl verin benim bi buçuk yıllık bi ilişkim vardı çocukluğumuzdan tanışıyoruz o zamanda seviyodur ama sonradan büyüdük yollarımız ayrıldı bi şekilde 5 sene sonra tekrar görüşmeye başladık biz konuşmaya başladıktan 2 hafta sonra askere gitti 6 ay bekledim onu geldi tabi sonra ilişkimiz çok güzel gidiyodu falan daha sonra her ilişkideki gibi tartışmalarımızın arttığı bi dönem oldu ilgisizlikler başladı falan derken bu benden ayrıldı ayrıldıktan bi hafta sonra beni som bi kaç aydır aldattığını öğrendim bundan bi hafta sonra da geldi özür diledi bende kabul ettim köpek gibi seviyorum çünkü bırakamıyorum onu sevmeyi vazgeçemiyorum hiç bi şekidle barıştığımız gün o diğer kız yazdı bana anlattı aralarındaki şeyleri falan ama dikkate almadım neyse ayrı olduğumuz o 2 haftada bana farklı sebeplerden 3 kerede yazmıştı neyse ben bunun böyle bi tamam öğrenince sinirlendim işte öfkeyle kalkan zararla oturuyo gerçekten eski sevgilime yazdım 2-3 gün konuştuk sonra zaten sevgilimle barıştık ben bunu ona söylemedim neyse bi şekilde öğrendi ama o da başta sorun etti ama bunu da konuştuk hallettik asıl konu şu benim sevgilim olan çocuk bana ilişkinin başından beri geçmişi kurcalayıp duruyo bişe yaşadın mı biriyle birlikte oldun mu tarzı böyle bişey varsa biter falan diyodu bende bu yüzden ona doğruyu diyemedim tabi bütün kirli olaylar ortaya döküldü bi kere geriside geldi tabi bu arada kendisi de geçmişinde bir sürü kişiyle bişeyler yaşamış ama ben yaparım erkeğim kafasında bi insan nolur zorbalamayın arkadaşlar her şeye rağmen çok seviyorum onu neyse bunu öğrenince ayrıldı benden barıştıltan 3 gün sonra falan ertesi gün buluştuk konuşalım dedik olmaz ben yapamam falan diyip durdu oturduk ikimizde sarılıp ağladık seviyorum falan diyo ama bi yandanda olmaz diyip duruyo ayrıldıktan bi kaç gün sonra beni aldattığı kızla takipleşmeye başladılar bana da her gece yazıyodu yapamıyorum çok üzülüyorum tarzı 1 hafta böyle gitti sonra yazmamaya başladı başka kızları eklemiş bi kaç tane arada kardeşimle konuşuyodu falan beni engellemiş instadan tiktoktan falan profilime girip bakıyodu beğendiğim videoları izliyodu ordan da yazıyodu yine işte böyle olmamalıydı falan sen olmadıktan sonra diğer kızların bi anlamı yok falan dedi sonra tekrar wpden yazdı bişeyler sordu konuştuk bende darlandım artık git gellerinden dedimki yazma bana daha o da tamam dedi iki gün sonra baktım profili gitti her yerden engellemiş beni neyse arkadaşlar barışalım diye kuduruyorum resmen çok özlüyorum onu çokta seviyorum bırakamam bazen düşününce istemiyorum yani ben o kadar şeyi göz ardı ettim o niye yapamıyo o neden bizi kurtarmak adına bi çaba vermiyo istemiyo demek ki diyorum ama bi yandan da ondan vazgeçmek istemiyorum düşünemiyorum onu başka birisiyle ne onu ne kendimi aşırı kıskanıyorum kafayı yemek üzereyim yazma demiştim ona ben yazdım sonra mesajlar tek tik oldu falan neyse arkadaşlar barışırmıyız dersiniz

Eski sevgilimle barışır mıyız?