Ben bu soruları neden gizli sormuşum anlamıyorum yok böyle birşey neyseee
Sevgilisinden yeni ayrılan kız nasıl olur?
Ben bu soruları neden gizli sormuşum anlamıyorum yok böyle birşey neyseee
Kardeşim bence vazgeç kız seni yara bandı gibi kullanabilir ama genelleme yapmak istemiyorum kızın karakterine bağlı bence biraz ortalığın durulmasını bekle kızın yarası taze bide sen deşme ama bekle dediysekte çok bekleme en uygun zamanı kolla ve kıza duygularını söyle ama sakın facebok gibi saçma işlere kalkışma yoksa baştan kaybedersin tecrübe konuşuyor :)
yok yaa face e girmiyorum artık takılmıyorum yüzüne söylerim söylersem anca öyle olur
zararlı çıkarsın kız kendisine liman aradığı için başlar o ilişkiye ve kendini iyi hisetmeye başladığında o gitmiş olur ve tek kalırsın... ama kağıtlarını çok iyi oynayıp onu kendine de aşık edersin ama zor bir süreç olur kendine çok iyi bağlarsan da sürekli seninle kalır...
kendini iyi hissettiğinde neden gitsin?
yaralarını sarmış olacak ve kendisini toplamak için seninle birlikte olduğunu bilecekde ondan
Sevgilisinden ayrılmış kız yaralı olur ve bir çok erkek hata yapıp onların yaralarını igleştirirlerki beni sevsin diye ve yaptıkları tek sey onları igleştirip pakatleyip başka insanlara kaptırmaktır.Bana gelecek artık igleşti derken başkasına hazır şekilde devredersiniz.
başkası derken ?
Bazen erkekler onarttıkları yaralarını igleştirdikleri kızları kendilerine ilgi duyacaklarını sanarken onu ya eski erkek arkadasina uğurluyor yada başka birisine hazır yaraları igleşmiş şekilde teslim ediyor.
Bu kız senden ayrılıp başkasına gittiyse; unut, ondan sana hayır gelmez.
Başkasından ayrılıp sana geldiyse; unut, ondan sana hayır gelmez.
Sonuç: Aşk acısı çekenden uzak durun. Size onlardan hayır gelmez.
sebep ? hep böylemi olacak
bunun süresi varmıdır peki..?
seni iyi tanıyorum
ayn sürede pişmez ama aynı ateşte pişer..
evet tanışmazmıyız ne yapmam gerek yaa birde herkeste sevgili var arkadaşım bir bakıyorum neredeyse
ama bu iş farklı benim yanımda olupta aklı başka yerde olan kızı ne yapabilirim ben birde kıyaslama olursa onunla beni tamam artık ama kızın suratından belli yıprandığı aşk diyebilmem için henüz erken daha
o zaman eklesene tanıdıysan sakın nickimi söyleme ama
bilmiyorum vallahi ne yapsam birde ben kızın yanında rahat olamıyorum ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede onu konuşmalarımla etkileyebiliyorum normalde ben insanlarla çabuk kaynaşan biriyim
birde face ine bakınca anladım
ne yapyım arkadaşım sen söyle beee ?
yaa öyle işteee deleeeeee...
nee yapcaz beeaaa
geri dönermi dersin ? yaa faceine bakınca soğudum biraz kızdan..
nasıl yaniii yaaa? şuan karşıma bir kız daha çıktı onunda sevgilisi varmış yeni öğrendim
Cevap
21Cevap
Bence sevgilisinden yeni ayrılmış kızlar çok ilgiye muhtaçtır. Eskini kıskandırmak için her şeyi yapabilirler başlarda biraz ilgilenirsen senin ilgin hoşuna gider ve diğerini kıskandırmak için sana yakınlaşsa da boşlukta olduğu için sana kapılma ihtimali çok yüksek fakat dozunu kaçırmadan hareket etmelisin abartmadan ufak tefek şeylerle ilgini göster sonra kenara çekil bırak o sana gelsin
aynen bende ister istemez öyle yapıyorum istemeyerek yaniii başta ilgilendim biraz sonra çektim kendimi yanii onun yanında rahat olamıyorum normal konuşuyoruz fakat ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliyorum yeme içme iştah herşey kesildi daha önce hoşlandığım ve aşık olduğum kızların yanında hiç bu kadar olmamıştı
nasıl olurki bu şekilde ne iltifat var ne sempatiklik var
gergin değilim yaa her geçen gün daha da rahatlıyorum ben onu etkileyemiyorumya ona takıyorum
birde kurs haftanın 3 günü 1 gün geliyor bunlar zaman bulamıyorlarmış kıza gelin diyorum yorgun oluyorlarmış... daha yeni kaynaşıyoruz ama pasif kaldığıma rahatsız oluyorum
sevgilisinle neden ayrildigina baglidir ve kizin ruh haline. bence uzak dur derim yara bandi olarak kullanilma ihtimali cok büyük. kendimden biliyorum ve ben bu yüzden o ara kesinlikle kimsenin duygularinla oynamak istemdim ve yeniliklere baslamadim.
nden ayrıldığıda belli değil işte ama 2 side birbirini seviyor o yorumlara bakıcak olursak 3 hafta önce şimdi hiç biri yok kaldırmış hepsini birde kız benden 3 yaş büyük
ne yapayım _? 87 doğumlu kız
Arkadaşım bikere facede her manidar söz aşk la ilgisi şeyler paylaşan herkes aşık olsaydı oooo oooo inanma öyle şeylere facemdekileri tanımasam şair yazar leyla mecnun sanıcam yani
yok çocukta yorum yapıyor
Çok hassas çok duygusal çok zor bir süreç içindedir.Bir yandan eskiyi unutmak isterken bir yandan her şey onu hatırlatır ve durduk yere hüzünlenir.Sana tam anlamıyla bağlanamaz sürekli bir kıyaslama içine girebilir ve bir süre sonra senin canın çok sıkılabilir.Ya çok sabırlı olman lazım ya da bir kaç ay onu kendi haline bırakman lazım.
hq fellini
ondan alamadığı intikamı senden alır bu şekilde çok ilişki göördüm hatta yaşadım hayatının yanlışını yapmış olursun çok yakın davranırsan götü kalkar intikam alır ama eğer uzak olursanda daha çok üzülür ortada ne yapacağını bilemezsin biraz zamanı var bence .s
Vallahi ben vur kaç yapıyorum ister istemez onun yanında rahat olamıyorum ilk defa bu kadarı oluyor ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etklileyebiliyorum
o zaten kesin hissetmiştir aşk tek taraflı olmazki zaten?
genellikle eski sevgilisinden intikam almak ya da unutmak için çıkar biriyle. ama her zaman böyle olmaz. eski sevgilisi tam bir pisliktir kendini hakeden birini isteyebilir.
yanii onun gibi birini ister diyorsun?
İlişki hemen bitmez.Eğer sana ilgisi varsa çokdan bitmiştir ilişkisi ama ancak yeni ayrılmışlardır.Dikkali ol kapılma hemen aama başlayabilirsin elbette.
işteee bende daha kızı görür görmez kapılıyorum sevmediğim huyumda bu işte faceteki sözleri görünce bittim yanii
İLK 3 ay kapılmamaya çalış sebebi ise ilişkinz başladığında senle eski sevgilisini karşılaştırabilir.Ama olumsuz düşünme sadece kapılmamaya çalış kapıldığını anladığında ise başka şeylerle ilgilen yoksa üzülme ihtimalin daha fazla olur arkadaşım..
hoşlanıyorumda ondan
Hoşlandığın için zaten ilişkiye başlamak için suallerin var :) düşünme çok fazla sadece onunda sana olan duygularından emin olmaya çalış laflarına değil davranışlarına ve sözlerine bak..
isteyerek yaniii başta ilgilendim biraz sonra çektim kendimi yanii onun yanında rahat olamıyorum normal konuşuyoruz fakat ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliyorum yeme içme iştah herşey kesildi daha önce hoşlandığım ve aşık olduğum kızların yanında hiç bu kadar olmamıştı
çünkü kasmışsın kendini eski sevgilisi ile kıyaslamasıneden ve seni beğenmemesineden krkuyorsun kendin ol nereye kadr kasabilirsin ki benliğine aşık olmalı ..
bilmiyorumki birde bu bayana itici gelir biliyorum bunu abarttığımda kesin ama çok farklı oldu normalde ben çevreye çok çabuk ısınan biriyim...
Aşk'ın belirtileri bunlar :) Daha da vakit geçir onunla belli bir yerden sonra rahat davranıcaksın ama sakın unutma hemen kapılma sakın üzülmeni istemem .
benim gibi adam sus pus oldu ruh gibiyim aynı birde yeni işe girdim orayada alışamadım
Hayatındaki başlangıçlıkları değerlendirmelisin.Motive olmalısın yeniden bi başlangıç yaptın ne duruyorsun fırsat senin dilersen harika bir sevgiliye ve harika bir İş performansına sahip olabilirsin.Harekete geçme zamanı göster kendini
işte bende aynı senin gibi diyordum elime fırsatın geçtiğini biliyorum herşeyin farkındayım ama nedensiz ve sebepsiz böyle bir ruh hali içindeyim... çarptı resmen
Bu hissi bilirim bak pasif olursan neler olabiliceğini aktif olursan ne gbi güzellikleri yakalayacağını hayal et ..İşte o zaman harekete geçmiş olucaksın.Asıl derdin başka gibi senin dilersn onu syle çekinmeden
asıl derdin başka dediğin ? cinselliğimi kastediyorsun?
Hayır aklıma bile gelmedi cinsellik ! Sevgili konusunda bi problemin olduğunu düşünmüyorum ben daha fazla kişisel bi problemin olabiliceği kanısındayım .Yanlış anlasılmasın kişiliğine laf etmiyorum sadece derdinin hoşlandıgın kız oldugunu düşünmüyorum altında başka bi neden vr gibi geliyor bana
hee bu zamana kadar doğru dürüst ilişkim olmadı hatta olmadı bilee bu olabilir birde bu kızın yanındaki hal hareket ve davranışlarımdan dolayı kendime şaşırıyorum daha önce aşık olduğum ve hoşlandığım kızların yanında bu kadar hiçççç olmamıştı
heee birde kız bir ilişki geçirmiş yaa yeni bitmiş daha onada takılıyorum açıkcası
bak işte asıl sebep kızın geçmişi ..
aynen öyle birde faceine baktığımda bir söz çok dikkatimi çekti
benim geçmiş bir çöplüktür çöplüğü ise kedi ve köpekler karıştırır diyee...
sence takılmayayımmı geçmişine...
herkezin geçmişi vrdır hata ypmıştr akıllnmıstr ve smd aynı hataları ypmamk içn çaba gstercktr geçmişini sorgulama ama bilmeye hkkın oldugunu syle suallerın klmasın yksa ileride b kvgada yzune vurusun kesn yk sen ona da böyle ypmıssındr diye ..
ama benim öyle karışık bir geçmişimde yokki be arkadaşım bu arada kız yay burcu ben koç
burclara takılma arkadş 12 tane karakter insan yok bu hayatta.Senin geçmişin belki ondm daha tmz ama onun geçmişi fazka ise geleckteki hataları snden daha az olacktr
insan kendi gibi biride istiyor ama daha hiç bir şey net değil
Kız sürekli eski sevgilisiyle yeni sevgilisini karşlaştırıp durur ve mutlu ir birliktelik olmaz biraz zaman geçmesi gerekir
ne kadar mesela?
1 ay oldu zaten de ben 2 hafta önce faceten eklediğimde çocuk hala face deydi yorum yazıyorlardı birbirineee bitirmemiş gibiler şuan kaldırmış yorumları
bitti diyor ama
eeee ne yapcaz o zman?=
bana kaldıysa hepten bittik
kızın sana nası baktgına baglı. eski sevgilisyle ayrılma tarzına baglı.. zamannda sevmiş şimdi nefret edio olblr misal.. bence asıkda edebilirsin sen kullanırsın ayrılıgın avantajını, asık da olabilrsin o kullanır seni
kullanmalık ilişkiler yanii?
O kizin elinde yedekte 3-4 hatta 7-8 erkek oldugundan pek birsey olacagini sanmiyorum. Dikkatli olmak gerekiyor.
güzel kızlarda böyle oluyor işte...
sevgilisinden yeni ayrılmış dedi
1.kız çocuktan ayrılmışsa mutludur
2. Çocuk kızı Bırakmissa kız bunalım halindedir yeni bir ilişki kıza iyi gelebilir fakat biraz zamana ihtiyaç vardır fakat kızın hemen yeni bir ilişki içine girmesi ne kadar doğrudur tartışılır
2 side birbirine tutkulu faceten o sözleri kaldırmış şimdi
kız senle ilişkiye başlarsa emin ol yaralarını sarmak için seni kullanıyodur gizli arkadasım bu sensen sakın derim baslama bırak unutsun zaman gecsin üstünden
vallahi bunu demen için yazmıyorum ama kız sevdiği kadar sevildiğine inanmayan biri sanki bitirmemiş gibi 3 hafta önce o yazıları gördüm şimdi kaldırmış hepsini...
Bunlar ikiye ayrılır,
Birincisi boşluğu hemen doldurma yanlısı olan ve aranan tipler
İkincisi uzun süre kendisini toparlayamayacak kadar çok sevip mecbur kalmış olanlar.
Seninkisi birinci kategori de sanırım
Böyle bir durumda erkek olur aradan çekilirdim. Eğer kızın bir şekilde bana ciddi olarak bir meyili varsa ben uzaklaştıkça o peşimden gelir. Yok bu şartlarda ben onun peşinden gidersem yani kızın aklında başkasının olduğunu bilerek o halde karaktersizim. Kız benimleyken diğer erkeğe meyillenirse veya aldatılırsam bunu haketmişim dmektir.
hacım ben uzaklaştıkça o peşimden geliyor yanii böyle bir durum şuanlık var ona güven verdiğimi biliyorum hanii biraz gizem gibi birşey yanii ama istemeyerek yapıyorum bunu
zamana yay bence. eski sevgilisiyle yeniden barışma durumları olabilir. tamamen bittiğini kabullenmesini bekle
ne kadar zaman mesela?
aklıma takılanda orası zaten
bence yeni bitmişse ve dediğin gibi bi durum varsa facedeki sözleri falan unutmak için yeni bi ilişkiye başlamayı düşünmüş olabilir yani unutamazsa bırakma ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama aksi de olabilir kesin bişey söylemek zor :)
bence sakın yanaşma kıza yoğun aşk diyosun sen yaralanırsın üzülürsün ..kız çok yaralanmışsa yaralarını sarman için seni yara bandı olarak kullanıcak .. başalsa bile yürümez ..
Çivi çiviyi söker kafasındaki cıvırların paslı çivi koleksiyonu olabileceğini hesaba kat.. Yaşın genç yakma kendini..
döner yani ona diyorsun?
hiç yakınlaşma bence sende teselli arar bulamazsa gider. sen üzülürsün sonra
nereye gidecekki?
ama fena aşk var yaa kız unutamamış gibi sevdiği kadar sevildiğine inanmayan bir tip
eski sevgilisinden ayrılmış olan kız yeni sevgiliye boşlukta olduğu için sıkıca bağlanabilir eğerki o erkekte kıza körü körüne bağlıysa
bizi anlatmışssın resmen ama faceinden kızın hiç öyle görünmüyo yaklaşık 3-4 hafta önce şimdi yorumları kaldırmış
sevgilisinden yeni ayrılmış bir kız çok caresiz yardıma muhtap olur
tutunacak dal arar.dalına güveniyorsan.saldırr.hurraaaa
önce ki çektiği yaşadığı acıyı sarıp belli zaman sonra o da seni yarı yolda bırakma ihtimali olabilir arkadaşım
Onceki sevdigini cok seviyosa ve terkedilmisse aci cekiyosa seni yara bandi olarak kullanabilir
asla Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olmayın. O Kişi yaralıdır ve Yara Bandı Olarak Sizi Kullanır. çok doğru bu sözz
bu durumdaki bir kızla aşka başlarsan senn canın yanar sonuçta yoğun bir aşk sonucu ayrılık olmuş kız elinden geleni yapar eski erkek arkadasına mesajlar vermek için aklın varsa uzak dur
sudan çıkmış balık , eşekten düşmüş karpuz gibi olur :)
Tam zamanıdır aslında. Sığınacak bir liman arar. Ama eski sevgilisinden bir ışık alırsa seni terk etme olasılığı yüksektir.
gerçekten seviyosa duygusal olur yanına yanaşma eğer fanfinfon olsun diye çıkıyosa zaten halinden anlaşılır yani face değil gerçek hayattaki durumuna bakacan
Sevgilisinden ayrılmış kız soyulmuş muza benzer...
sonra?
sadece konus sakin cddi dusunme .onu unutup sana alistgni anladgnda basla iliskiye
yagmurdan kaçan sıgınacak yer arar ya hani kendine..öyle olur işte
En güzel başlama anıdır. Bırak sana tutunsun.
bırakınca nasıl tutuncak bana
o kızla olmaz
seni unutmak için kullanır
neden?
ben başka birini seven bi kızla kesinlikle arkadaşlık kurmam ciddi olacaksa
Sevip, sevmediğine göre değişir.
sevdiği kadar sevildiğine inanmayan bir tip
1 ay gibi beklemek daha doğru gibi
1 ay oldu zaten
başlatma. bekle. unuttur. kendine bağla.
Kullanıma hazır hale gelir
Arayısta olur..
neden?
hep ağlarrrr
zaten surattan belli yıpranmış kız
ya
bu aralar gülüyor
deprosyana girer :D
yüzünden yıpranmış olduğu belli oluyıor
tam tersi korunmaya ihtiyacı vardır.
birbirinizi kullanirsiniz işte
agd agd agd