Bir kızla tanıştım. Tanıştım derken sadece adını falan öğrendim öyle 2 dk ayak üstü konuştuk. Arkadaşıma söyledim kızdan hoşlandığımı. Oda sevgilisi var mı yok mu diye yoklama yapmış. Kız demis ki ''Sevgilimden yeni ayrıldım , kimseyi yara bandı gibi kullanamam'' . Dedim vallahi harbi kızmış helal olsun. Neyse sorum şu ki. bu kıza nasıl yaklaşabilirim?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi. Kiz yeni ayrildiysa muhtemelen cani sıkkın, uzgun veya kirgindir. Kizgin da olabilir. Senin yapman gereken en samimi halinle kizla sohbet kurmak onun dertlerini paylasmak. Eski sevgili konusunu fazla acma ama bikac kez kisa kisa bahsedersiniz konuyu kapatirsiniz. daha sonra senin en guzel ozelliklerin neyse o ozelliklerinle kizi etkilemeye calis. ona deger verdigini hissettir kafasini dagit seninlwyken hep gulmesini neseli olmasini sagla. Agzin iyi laf yapiyosa zaten direk sohbet kurarsin. :) Basarilar dilerim umarim sevdicegine cabuk kavusursun.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşlar bunu sormaktan inanın çok utanıyorum ama artık kendi başıma çözemeyeceğimi düşünüyorum.1 haftalık evliyim ve ilişki sırasında acı duyuyorum. evet yeni olduğunu farkındayım ama ilk gecemizde gzl geçti ve beni acım o zaman nasılsa hala aynı. sizce bu geçermi ne yapmalıyımArkadaşlar bunu sormaktan inanın çok utanıyorum ama artık kendi başıma çözemeyeceğimi düşünüyorum.1 haftalık evliyim ve ilişki sırasında acı duyuyorum. evet yeni olduğunu farkındayım ama ilk gecemizde gzl geçti ve beni acım o zaman nasılsa hala aynı. sizce bu geçermi ne yapmalıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlü taklidi yap :D şaka bir yana da sana tavsiyem şu an yaklaşma arkadaş olalım desen bu sefer ilerde bu arkadaşlığı ilişkiye çeviremezsin sevgili olmaya kalksan kız şu an boşluktadır tamam sana olmaz demiş ama bir anlık birşey bunlar ilişkiye başlarsınız sonra eskisi çıkıverir yeniden ortaya kız yelkenleri indirir ve sen ortada dımdızlak kalırsın bence onu sadece uzaktan izle izlerken sakın bağlanma çünkü o zamanda kendini kaptırırsın platonik olur ya da bunu başaramam dersen oradan hızlıca uzaklaş sana tavsiye tecrübe konuşuyor.
30 Yorumla
+1 yılhüzünlü ve düşüncelidir.
daha bir eğlenceli yaklaşmak iyidir.57 Yorumla- +1 yıl
kadir inanır gibi yapicaksın o zaman dostum
önce tokadı atıcaksın sonra sarılıp öbüceksin :)) - +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Kadir inanır gibi nasıl yapılıyor açsan şu mevzuyu bizde yararlansak l*n :D
- +1 yıl
@__YouAreMyCure__ çok basit:"seviyorum de uleyyynn." çaaatt. hatun bayılıp kollarına düşecek zaten :))
- +1 yıl
Sen öyle san nn 😂😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
123
Cevap
103Cevap
+1 yılUzak durmalısın. Aranızda birşey olcaksa bile bu senin ilişkin olmaz. O kız ve eski sevgili arasındaki rekabet meselesi olur. Sürekli karşılaştırma yapar. Eski sevgiliyi kızdırma çabası, önemsizsin artık havaları felan filan. Eski sevgili yeşil ışık yakarsa eğer akıl karışıklığı olayları olur. Hoop bir bakmışsın yeniden çıkarlar ay anlatırken bile yoruldum sen düşün
31 YorumlaRuzgar yapmis sana. Kisaca demek istemiski seni begenirsem yarabandim olursum. Begenmessem fazla yaklasma. Eski erkek arkadasini birazcik kotuleyerek ise basla. Onun yaptigi kotuluklere "evet dogru bisey yapmamis soyle yapmasi gerekirdi aslinda" gibisjnden seyler soyleyerek sana yaklasmasini sagla
11 Yorumlailk başta normal arkadaş olabilirsin en fazla buna izin verir. konuşmalarınla samimi olmalısın ki dikkatini çekebilesin. kendini tanıt kendinden bahset. onu sor ona, ve kendisini anlatmasını iste. eski sevgilisini anlatıcaktır sana hiç kasma dinle. yanında olduğunu hissettir ve teselli ver. sakın hızlı davranma hoşlandığını belli etme. zamanla herşey olacaktır. kızla vakit geçirmeye çalış onu eğlendirmeye güldürmeye çalış. fazla üstüne gitme ama herzaman mesaj atma 2-3gün at ondan sonra onun atmasını bekle. zaten etkilemeyi başarabilirsen gerisi gelecektir..
30 Yorumla
+1 yılsevgilisinden yeni ayrılmış ise sevmiş ise sorunlu olur bu dönemler hiç çekilmez. aslında bu biraz kişiliğinede bağlı. ne sevişirsiniz ne seni sever seni düşünmez bile aklında eskisi olacaktır çünkü. bu arada eskiye dönme ihtimalide yüksek.. gereksiz atraksiyon dolaştığın yerlerde kaç tane avrat vardır git onlardan birine yaz beni dinle buna yazma
30 Yorumlaharbılıkle ne alakası var sımdı bunun. kız korkagın tekı :)) Bildiğin türk kızı. ironileri hep aynı :D daha yenı ayrıldım. bız cok sevıtıgımızden dolayı su an yorgunum yenı ılıskımız bıttı. baska bır tukuruge ıgtıyacım yok. cınsel arzularım yaza dogru baslıyor. o ara bır dusunelım? bla bla bla bla :))
20 YorumlaSenin varlığınla mutlu olabilmesini sağla en başta, arkadaş gibi ol, dertlerini dinle.. ve ona bunları hak etmediğini, ayrıldığı kişinin bunları ona nası yaptığını sole.. Ona hala değerli olduğunu hissettir ama açıkça da seviyorum falan deme.. Yavaş yavaş mutlu olduğu tek yerin senin yanın olduğunu görecektir zaten.. Ama sakın çabuk davranıyim derken ürkütme, dert dinleyen ve onu güldüren kişi olmayı başar... Aşk emekmiş:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kiz dogru soylemis.. Yara bandi olmak istemiyorsan temkinli ol bence...
Ama ben illa denemek istiyorum diyorsan sirinlikler yap, suprizler yap, etkilemeye calis yani.. Nelerden mutlu oldugunu ogrenip ona gore hareket edebilirsin..12 Yorumla
+1 yılKimseyi yara bandı olarak kullanamam demesi o kişiden hala bir Yarası olduğunu ve hayatında kimseyi istemediğini gösterir, bence bir süre sadece bu konuda yanında olduğunu belli etmelisin tabii arkadaşça:) ayrıca seninle vakit geçirmekten hoşlanırsa ve sürekli birlikte takılırsanız emin ol zamanla sana hisleri değişecektir👍
10 Yorumlabence yaklaşma ki sadece yakın arkadaşlarıyla dertleşsin az biraz kendisiyle kalıp hüznünü bıraksın. yoksa o dönemde belki de senle bişeylere başlarsa sonradan yanlış karar verdim o zaman ki psikolojimle böyle bir karar verdim diye düşünebilir, anlaşamaya da bilirsiniz. gerçi zaten söylediği cümleyle birazda bunu anlatmış.
10 Yorumla
+1 yılYaklaşma. Zaman geçsin biraz. Aksi halde seni sürekli onunla kıyaslayacak ; sen ne kadar iyi olsan da aşık olduğu , yasını tuttuğu o taraf olduğu için o daha ağır basıcak. Ona daha da bağlanır, onu arar ve senin yaptığın iyi şeylere teşekkür etmekten fazlasını yapamaz. Haklı yani kanayan yarayı yalnızca durdurabilirsin bir bant gibi ; çektiğinde yine kanamaya devam eder. Bırak kabuk bağlasın , sonra yarayı geçirirsin.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilgini göstereceksin tabi ki.. ama her şeyden önce insan olarak görüp insanca yaklaşarak.. güvenini kazan.. ama ilgini de inceden belli et..
20 YorumlaBak kardeşim sevgilisinden yeni ayrılmış bir kızı ikna etmek kolaydır ama önemli olan onun bu zaafından yararlanmamak. Sadece arada bir ara konuş nasılsın iyi misin de yanında durmaya çalış elinden geldiğince sonra hissedersen düzeldiğini açıl kıza bence en güzeli bu
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlık kur ama aşk konularına girme. Onu mutlu edecek konulardan bahset, ilgi alanlarından.. Herkes unutulur, oda elbet unutacaktır ama zaman ver bir anda seninle olmasını bekleme sabret ama yanlışlıkla kanka olma :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah ya öyle olursa dönüşü yok mu
Geyik avlamaya gitmiş gibi. Not: geyik avlarken öyle sakin öyle sessiz ve geyikle aranda mesafe koruyarak yaklaşırsın ki geyik senden Ürkmez ve kaçmaz... (Bu arada avcılık bir spor değildir sadece ve sadece sadist duyguları tatmin eylemidir.)
20 Yorumla
+1 yılnoldu kuzum anlat derdini omzumda ağlayabilirsin istersen :)
11 YorumlaÇok nazikçe kelimeleri çok dikkatlice seçmeli ve onu her daim güldürebilmelisin bunları yaparsan tamamdır. Asla konuşmalarda üsteleme o haksızda olsa haklı göster onu pohpohla sürekli ama gereksiz yere değil
10 Yorumla
+1 yılşu an hiç yaklaşma kim, gelirse gelsin yarasına tuz basmış olur bir kız olarak benden sana tavsiye uzun bir süre gerekebilir bir kızın aşık olduğu insanı unutması bekleyebilirsen ve bu süre içinde kendini gösterebilirsen ne mutlu sana
10 YorumlaUzak dur hiç yaklaşma. Sevgilimden yeni ayrıldım diyen kızın lafına dikkat et. "Sevgilim den yeni ayrıldım" demek başka, "Eski sevgilimden yeni ayrıldım demek başka" bunlar yarın öbür gün birleşirler barışırlar sap gibi kalırsın ortada..
10 Yorumla
+1 yılTam anlamıyla fırsatçı... sin kankam öncellikle onu diyeyim sevgilisine yakalanma fena dayak yersin kızı gerçekten sevmedikçe böyle ele geçirme olaylarına karışmayın l*n bizim gibi delikanlılara yazık oluyor benden sana taktik neşeli ol şaklaban olma git kızı al gezdir unutsun kafasını dağıtsın sonra bir süre sonra omzunda ağlar eheheh ordan alırsın kızı eve sonraaaaaa hobaaaaaaağğğhhhh arabada evde 15 hoşunada giderse bendensin
11 Yorumla- +1 yıl
arabada 5 evde 15 hoşunada giderse benden olacaktı k. b
Erkeklerin yorumları olumlu bayanlarınki gerçekçi geldi banada açık konuşmak gerekirse kız seni aday olarak düşünmediği için öyle söylemiş bencede uğraşma boşuna sana yazık olur.
10 YorumlaKendimden örnek verebilirim, çok taze bır durumdayımbu konu ıle ılgılı, onu mutlu edecek herseyı onune sermen hayatını kolaylastıracak ve o kızı sana çekecektır ,
10 Yorumla
+1 yılOna sevecen yaklaş,
Ona hiç saygısızlik yapma
Sürprizler yap,
Yemeğe götür hep böyle davranırsan alırsız kızı
Sakın eski sevgilisini sorma ya da eskileri açma açtirma10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abicim bir süre kafasnı dinlesin arada bir hal hatır sor nasıl gidiyo falan gibisinden sonra baktın olunlu yaklaşıyo başlarsnz biryerlerden. onunda dedği gibi kendini kaptırma yara bandıda olma. farklılığnı belli et. menfaatçi falan diyede dşünmesnşe izin verme ona göre tavrını takıl ;-)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. yaklaşılmaz, yaralı kuştur. iyileşince pır pır ederken canlandı, ellerin bak boş kaldııııııııııı.
arkadaş olacaksan başka.20 Yorumla
+1 yılKıza biraz zaman ver. Kendine gelsin bir sonra yavaştan kendine baglamaya baslarsin. Yoksa seninle konuşsa da seni sevmez onunla ilgilenmen hoşuna gider sadece.
10 YorumlaFırsatçı gibi sakın yaklaşma. Biraz zaman ver kafasını toplasın. Sonrasında her zaman onun yanında olduğunu hissettir...
20 Yorumlaona değer verdiğini göster sonrada usulca hoşlandığını belli et sonrası onun vereceği tepkiye göre değişir ona direk duygularını söyleme bunları belli et kendisini önemli hissetmesini sağla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. harbi kız demişsin ve kızda yarabandı gibi kullanmak istemediğini söylemiş halen nasıl yaklaşabilirim diyorsun? muhabbetin olmasını istersen arkadaş olarak ama hoşlanıyorum aşığım dersen kız acılarını unutana kadar uzak dur
10 YorumlaYaklaşılmaz bırak onu kendi haline 3-4 ay, gitsin saçını değiştirsin kilo alıp versin. Bir depresyona girip çıksın zaten kendi yaklaşır sonra
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılNiyetini belli etmeden sinsi sinsi yaklas acisini hafifletmeye calis, omuzunu uzat, mendil uzat vs :s
10 Yorumla
+1 yılOnunla konusup dertlesmelisin bence zaman icinde oonu unutacaktir sende o zaman ondan hoslandigini soylemelisin
10 Yorumlabence biraz havalı ol. kıza sümük gibi yapışma seni seviyorum diye ama hem sevdiğini belli et hem de yüz verme.
10 Yorumlahayrına ıstyrsan uzak dur cunku mutlaka canın yanacak ama yok ılla gdecegm dyrsan. anlayıs anlays anlays. ve bırde sıkmadan sahıplencı ol
10 Yorumla
+1 yılSevgilisini sevmiyor olup ayrilsaydi, eyvallah. Ama kiz acik acik soylemis sonradan bisey olursa sonuclarina katlanirsin..
10 YorumlaDerdine derman olma unutmadı için birşeyler yapma o zaman senden hoşlanmaz abisi gibi davranır. Eğlenceli ol devamlı çıkıyor karşısına vakit geçir. Hergün yazma. Sık sık bir kaç gün yaz daha sonra bir süre yazma beklemediği anda ara. bir anda gir hayatına. Bir insanı unutmayın zamanı yoktur. Birinin aşkı başkasından hoşlanana kadardır. Sonra buna eski sevgilimi unutturan kişi derler. Yanlıştır bu. Hayır o eski sevgiliyi unutturmadı. Unutma zamanı geldiğinde için unuttu. Benim kavramm bu.
21 Yorumlaarkadaşça yaklaş.. Yanında olduğunu belirt fazlasını isteme, zamanla düzelecektir kalp kırıklıkları o zaman ilişki için adım atarsın
10 Yorumla
+1 yılBence sen biraz zamanna bırak kız açık açık demiş unutmam zaman alcak diye, eger acele edersen senin canın yanar
10 YorumlaArkadaş gibi yaklaşın, yarasını sarın, destek olun ona bu zor zamanda. Kim bilir belkide o Size ona destek, oldugunuz icin aşık olur. :D
10 Yorumla
+1 yılyaklaşma ona yardımcı ol arkadaş ol gerisini zamana bırak ama arkadaş olayım derken knk olupta :D kendine yazık etme :D
10 Yorumla
+1 yılanlamaya calis cogu zaman güldür onu. eskileri hatirlatma ona
20 YorumlaSessizce arkadan yaklaşacaksın. Sonra paaat ensesine döner tekmeyi koycaksın! Bence çok romantik bir davranış
10 Yorumlayaklasma canin yanar birak ayrilik acisi ceksin kiz
20 Yorumla
+1 yılYaklastirmaz kendisine kimseyi. Çok fazla üstüne düşme. Çok cabuk samimi olmayi bekleme. şu an savunma modundadir muhtemel. Agir agir arkadaş grubuna dahil olarak ilerle.
10 Yorumla
+1 yılHerkes yaklaşma demis ama bence yaklaş içten ve samimikle kendine guven uyandır ona onun arkasinda oldugunu goster beraber atlatın kız zaten kendini toparladiginda seni farkedecektir
10 Yorumla
+1 yılUzuldugu kirildigi yerden yaklas, yarasina merhem oluyomus gibi gibi cumleler kur
10 Yorumla
+1 yılİliskiler hakkinda konus bence otorite kizda olmali ayaklarina git yani kizi pohpohla yukselt boyle zaten sana kayar yani ben oyle dusunuyorum
12 Yorumla
+1 yılşimdilik sadece tanımaya çalış onun zamana ihtiyacı var arkadaş olun önce belli eder zamanla zaten olup olmayacağını
10 Yorumlatanımaya çalışarak başlamalısın, zaman geçip te isterse bişiler olur aranızda
10 YorumlaBence uzaklaş hemen seni onu unutmak için kullanır benden söylemesi.
10 Yorumlayaklaşma sakın.. sevgilisine döner ikinizde üzülürsünüz
10 YorumlaSevgilisinden yeni ayrilan kiza yaklaşmak = kafesin içindeki aç aslana yaklaşmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bir süre bekle şu an girme bence Hala aklında o vardır
10 Yorumla
+1 yılYaklasma su psikojideyken senden hoslanicagi varsa bile kendini suclu hissedicegi icin duygularini bastirmak isteyebilir. Bence biraz zaman ver
10 Yorumla
+1 yılyaklaşma yaklaşırsanda unutma o halaacı çekiyor pat diye değişmez, eskisini yeri alacak biri ol
10 Yorumla
+1 yılYaklaşma sen de uzaklaş. Rahat birak toparlansın bir
10 Yorumla
+1 yılSeverek ayrildiysa cok bişey bekleme ondan. Hislerine karşılık veremeyebilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Mesafeli ol uzaktan farkettirmeden izle.. istiyorsa vakti geldiğinde sana dönüş yapacaktır.
10 Yorumlakesin aldatılmıştır ve erkeklere olan güvenini yitirmiştir. bence hiç bulaşma yoksa onun acısını senden çıkarır. bana yapılsa öyle bişi kızı yerin dibine sokardım
10 Yorumla
+1 yıl"üzülme gel buraya" dedikten sonra sarılsın sonrası gelir işte
10 Yorumla
+1 yıluzaktan takim ed fazla üstüne düşme ama bir okadarda yanında oldugunu hissettir kendisine
20 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem