Güncellemeler
+1 yıl
Anladığım kadarıyla yeni ayrıldı
Bir kızla tanıştım insten ilgi bekliyor belli bende biraz ilgilendim inten takipçilerini çıkar felan açık Kızlar hep dedi bende kapatayım felan dedim numarasını aldım 2 gündür konuşuyoruz numarasını aldığım günün ertesi gün akşamı sen arada sırada uğra bana diye story attı ilgi bekliyor bende ilgi gösteriyorum oda gösteriyor koz beni çok mutlu ediyorsun diyor devamlı beni aldatma sakın diyor ne yapacam ben 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu ne demek şimdi kızla istemsizce mi konuşuyorsun
Konuşuyoruzda bilmiyorum yani 2 günde çok hızlı ilerledi her şey beni yara bandı olacakmış kullanmak istiyor yoksa gerçekten benimle mi konulmak istiyor bilemiyorum şüpheleniyorum görüntülü konuşuyoruz kızın gözlerinin içi gülüyor
Kıza sorular sorarak anlayabilirsin eski sevgilisini unuttu mu diye
Hiç eski konulara girmiyor beni mutlu ediyorsun felan diyor anneme söylemek istiyorum seni diyor
Kız bu arada aşırı abartı güzel
Seni gerçekten de çok beğenmiş yani çok hızlı gidiyorsanız bile kötü bir şey değildir
Biz bize yeteriz felan diyor kimseye ihtiyacımız yok beni aldatma felan diyor sürekli wpgiriyorum son görüldü açık benim sen bence beni aldatıyorsun felan diyor ağzın laf yapıyor diyo insten daha takipler duruyor çıkarmadım yavaş yavaş çıkarıyorum sürekli neden çıkarmıyorsun felan diyor
İnşallah bakkalımda o kız bana nasıl baktı şaşırıyorum 😂
Kız aldatıldı mı ki bu kadar üstüne geliyor?
Niye tipin güzel değil mi?
Heralde öyle anlıyorum ben aldatıldı galiba sürekli bunu söylüyor aldatma beni aldatma beni
Temiz bir kıza benziyor daha yeni tanıştık ama güzel bir söze kanıyor 😂
Yalnız öyle yapmasa keşke.. yani anlayışlı birine benziyorsun ama öyle yaparsa canını sıkmaya başlar hem kendisine hem sana zarar
Güzel tipimde sorun yok ama koz çok güzel yani elim yüzüm düzgün hayatıma çok kişi girdi
Niye o kız sana nasıl baktı diyorsun o zaman senin ondan ne farkın var ki
İşte böyle yapmaya devam ederse sıkılırım kim olsa sıkılır epey giriyorum ne paıyorsun wpde ben çalışıyorum diyor sen birisiylemi konuşuyorsun diyor takipçilerimi yavaş yavaş siliyorum neden hala o takip ettiklerin çıkmıyor diyor sen beni aldatıyorsun bence diyor ağzın laf yapıyor diyor
Bilmiyorumda yani o güzellikte bir kozla şimdiye kadar konuşmadım
Sen o zaman onunla güzelcene bir konuşma yapmalısın böyle olmaz yani daha sevgili bile değilsiniz ki böyle seninle bu kadar uğraşıyor
Şanslısın o zaman yani ne diyim bilemedim
Evet konuşcam düzgünce katılıyorum takip ettiklerini çıkar diyor bende çıkarmıyorum yani çıkarıyorumda günde 20 30 civarı
Sıkıldım çok sıkıyorsun diyorum sen benden sokuldun demi diyor
Kız kaç yaşında
Yani anlamıyorum sanki çok uzun zamandır konuşuyorsunuz da sana karşı böyle davranıyor ama normal değil
Bence ona zaman ver çünkü ne yaptığını bile bilmiyordur belki şu an seni kaybetme korkusu bile vardır yani bu ilişki kötüye gidebilir
Ben para bacısı diye tahmin ediyorum neden dersen takip etmeden önce baktım ayrılıyor 10 15 kişiyi ekliyor arabalı erkek paralı erkek belli birini bulunca çıkarıyor sonra ayrıldı tahminim sonra istek attım kabul etti ben konuşmaya başladım herkesi sildi takip ettiklerini bizimde durumumuz iyi yani yavaştan cinselliğe vuruyorum daha erken diyor sonradan o cinselliğe vuruyor geri çekiyor kendini
Para avcısı diye tahmin ediyorum ama harbi kötü bir niyetim yok kıza karşı
21 yaşında
Ne diyim bilemiyorum birbirinize karşı dürüst olmalısınız diye düşünüyorum bu yüzden bir konuşma yapmaya mecbursunuz
Yanına gideyim yüz yüze konuşayım izinli gününde buluşcaz
Olur evet çok güzel olur umarım faydalı olur