Ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapan kız?

3.5 ay önce ortak karar alarak ayrıldık. Ağlayarak ve sarılarak beni sevdiğini söyledi ve hep öyle kalacağını söyledi. Ben de öyle. Tam da bu gün sesini özlediğim, sohbetini özlediğim için iki medeni insan gibi sohbet etmek istedim. Mesaj attım çok katı davrandı. Mesajlarıma bakmadan sürekli wp de çevrimiçi oldu. Bu kez aradım meşgule attı ve numaramı engelledi. Wp den aradım defalarca. Açtı ve hayatına birisini aldığını söyledi. Bir daha arama veya mesaj atma rahatsız oluyorum hayatımda başka birisi var dedi. Ben bu süreçte seni hala son ayrılığımızdaki gibi hatırlarken, unutamazken sen nasıl beni unutup başkasını sevebildin dediğimde ise hayatıma devam ediyorum tarzında konuştu. Hayatındaki kişinin kim olduğunu sorduğumda ise konunun o olmadığını rahatsız olduğunu söyledi. Ayrılıktan sonra ilk arayışım olmasına rağmen çok sert tepkiler verdi sanki sürekli rahatsız ediyormuşum gibi bir imaj verdi. Yorumlarınız nelerdir? Ağlayarak beni sevdiğini söylemesi yalan mıydı? Hayatında biri var mı gerçekten?

Ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapan kız?