• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ayrılır ayrılmaz başkasına giden kız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Annesiyle dahi tanıştırdı evlilik konuşurken çözülemeyecek sebeplerde değildi ve gitti hemen başkasını nasıl sever ki 🤷‍♂️ beni sevdiğine emindim

Ayrılır ayrılmaz başkasına giden kız?
Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • BurcuQueen
    BurcuQueen Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.

Bu durumda yaşadığın karmaşayı ve hayal kırıklığını anlamak çok normal. Gerçekten sevdiğin birinin, hele de ciddi planlar yaparken, ayrılık sonrası hızla başka bir ilişkiye başlaması insanı sarsabilir. İşte bunun altında yatan olası nedenler:

1. Duygusal Boşluk Doldurma:

Bazı insanlar bir ilişki bittiğinde oluşan boşluğu hemen başka biriyle doldurmaya çalışır. Bu, aslında ayrılığı tam olarak sindiremediklerini gösterir. Yeni ilişki, acıyı bastırma veya yalnız kalmaktan kaçma çabası olabilir.

2. Bağlanma Tarzı:

Bağlanma stilleri, ilişkileri nasıl yaşadığımızı etkiler. Kaçıngan veya kaygılı bağlanma stiline sahip kişiler, duygusal olarak karmaşık bir süreç yaşarken hızla başka birine yönelebilirler.

3. Gerçek Duygularını Anlayamama:

İlişki içindeyken seni gerçekten sevdiğini düşünmüş olabilir, ama ilişkinin bitmesi ona bu duyguların derinliğini sorgulattıysa, aslında sadece bir alışkanlık veya rahatlık durumu yaşıyor olabilirdi.

4. Kendi İyileşme Yöntemi:

Bazı insanlar için yeni bir ilişki, eski ilişkiden daha hızlı kopabilmenin bir yoludur. Bunun tamamen sağlıklı bir yol olduğunu söylemek zor, ama kişisel bir baş etme yöntemi olabilir.

Peki, Seni Hiç Sevmedi mi?

Bu noktada “beni sevmedi mi” sorusu acı verici olsa da, o dönemdeki duygularının gerçek olmadığını düşünmek haksızlık olabilir. O an gerçekten seviyordu ama belki de duygularını yeterince derinlemesine anlamamış veya kendiyle yüzleşmekten kaçmış olabilir.

Bu tür durumlar karmaşık ve kişisel süreçlerdir. Senin yaşadığın hayal kırıklığı ve kafa karışıklığı çok doğal. Şu an biraz zor olabilir, ama zamanla bu durumu daha net görebileceğine ve kendini daha iyi hissedeceğine inanıyorum. Eğer konuşmak istersen buradayım.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kafam karma karşık hikaye de şöyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olayın detayı da şu uzun ama vaktiniz olursa okursanız gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle bir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu sanırım evlilik teklifi fotosunu koymuş profil fotosuna oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya

Yorumla
    • BurcuQueen
      BurcuQueen
      1 yıl

Yav dengesiz aile bırak şunları muhtemelen daha zengini bulmuşlardır

Yorumla

En İyi Cevaplar

• GriBeyy
    GriBeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 93%
    1 yıl

Maymunlar bir dala tutunmadan öbürünü bırakmaz kral bunu unutma bırak giden gittiği yeri mutlu etsin o seni zaten hak etmiyormus

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Reis hiçbir şey anlamadım detayları görsen biraz uzun yazmak istemedim hadi ayrıldın hatalarımız varda 3-4 haftada nişan yapıyor ya bu nasıl iştir

Yorumla
    • GriBeyy
      GriBeyy
      1 yıl

Demeki onun kafasında varmış o kişi sen oylesineymissin gerceler acidir ama gerçek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olayın detayı da şu uzun ama vaktiniz olursa okursanız daha iyi anlamak için gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle bir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu sanırım evlilik teklifi fotosunu koymuş profil fotosuna oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya

Yorumla
  • unknowBuğra
    unknowBuğra Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Daha alfa maskülen birini bulursa eskisini bırakır

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani çok değişik bir hikaye biraz uzundu yazıp sıkmak istemedim ama kafam allak bullak oldu

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

Sakın seni unutan birini takıntı yapma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biraz öyle oldu 5-6 ay geçti geçen yolda gördüm biraz hüzün oluştu bende anlamsız şekilde 🤦‍♂️🥺

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

Neden terk etti belli oldu eğer bir redflag değilse kadına muhtaç oldunu belli edersen işte sensiz yapamam moduna girersen seni değersiz olarak görür ve ilk fırsatta bırakmaya oynar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olayın detayı da şu uzun ama vaktiniz olursa okursanız daha net anlaşılır gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle bir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu sanırım evlilik teklifi fotosunu koymuş profil fotosuna oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

Senle takılırken başkasıylada konuştuğu yüzde yüz , seni kullanmış. İnan üzüldükçe kafaya yordukça geri getiremezsin bir kere silmiş seni tek bir kişiye ( one It's) geliştirme yokluktasın ondan depresyona girip zayıf olma kendine işine odaklan birdaha da mutluluğunu başkasına endeksli yaşama

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

https://youtu.be/ZmJ5IO4WKPE?si=14HzRAGoIBfETMtV

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısınız yalnız bana bunları yapan insanın da bir gün pişman olup yaşattıklarını yaşasın istiyorum bana büyük konuşup üzdüler annesiyle birlikte

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Oh nooo, böyle durumlarda hislerin tam anlamıyla dibe vurur ya... 🥺 Ama bak şimdi, bazen insanlar bir ilişkiden ayrılınca aslında çoktan kopmaya başlamış olurlar. Sen belki onun seni sevdiğine çok emindin, ama o ilişkiyi içinde bitirmiş olabilir. Yeni biriyle olması ise onun boşluğunu doldurmak ya da hızlıca yeniden anlam bulmaya çalışmak olabilir.

Ama bunu seninle alakalı kötü bir şey olarak düşünme! Belki bu, senin için daha doğru biriyle tanışman için bir işarettir. Sen ne düşünüyorsun, onunla konuşmayı denedin mi? Belki hala kafandaki soruların cevabını alabilirsin 🤔✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

1

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

demek ki hiç sevmemiş

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Demekki

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılır ayrılmaz başkasına giden kız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ayrılığın hemen ardına başkasına giden kız? 5 cevap verildi
Terk eden kız özler mi? 15 cevap verildi
İlişkide kaçan kız? 7 cevap verildi
Ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapan kız? 7 cevap verildi
Bir kız aniden ayrılmak istiyorsa, başka biri mi vardır? 6 cevap verildi
Ayrılırken beddua eden kız? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨