Ayrıldıktan 5 gün sonra kız ekleyen eski sevgili?

bizim ilişkimiz 1.5 senelik uzak mesafe ilişkisiydi her ay buluşurduk yanayana olduğumuzda hiçbir sıkıntımız yoktu hep sevdigini söylerdi hemen kızgınlıgımız geçerdi ama uzaktayken beni anlamıyordu son aylarda çok tartışmaya başladık bunca zaman söylediği şeylerin tam tersini demeye beni suçlamaya gönül almamaya başladı evlilik için beklentini karşılayamam dedi 5 yıl sonra evlenirim dedi anca maddi ve mental olarak hazır değilmiş ona baskı yapıyomuşum her konuda arkadaşlarıyla buluşma vs sıkılmış artık bir duygusu hissi yokmuş böyle daha mutlu olucaz dedi ayrılırken ben bu saatten sonra ilişki istemiyorum hayatımda kimseyi istemiyorum dedi ben çok yalvardım çabaladım ama olmadı sonra ben de ayrılık mesajı attım instagramdan çıkarttım profilimi kaldırdım 4. gün profil koydum güzel bir fotoğrafımı o da değiştirdi kendi profilini benden sonra 3 -5 tane de kız eklemiş ne anlama geliyor bu inadına mı yapıyor ciddi ilişki istemez diye düşünüyorum en azından bir süre kafa dağıtmak için mi istek atmıştır (ilişki meraklısı biri değil üniversitede ki tek ilişkisi benim)
Ayrıldıktan 5 gün sonra kız ekleyen eski sevgili?